Jump to content
Shipfriends

Tolis

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tolis

  1. Μήπως γνωρίζεις αν κινήθηκαν νομικά εναντίον του υπαλλήλου ή της εταιρείας;
  2. Συγνωμη δεν έθεσα σωστά το ερώτημα. Γνωρίζεται αν έφυγε επειδή δεν το σηκώνει η γραμμή ή σκέφτονται η Μινωικές να εγκαταλείψουν την Βενετία;
  3. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον λόγο για τον οποίο φεύγει για Ιταλία; Θα αντικατασταθεί απο κάποιο άλλο;Υπάρχει κανένας προγραμματισμός να ξαναγυρίσει; Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτα τα στολίδια να πωλούνται ή να φεύγουν απο τα λιμάνια μας.
  4. Άσημο όσον αφορά την κατασκευή επιβατηγών.Το θέμα είναι πως φένεται οτι έκαναν καλή δουλειά.
  5. Το βρήκα τυχαία στο fakta και μπηκα στο forum να δω αν υπάρχει σχόλιο.Πιστεύω πως είναι παρα πολύ όμορφο (κατά πολύ από τα bs και nisssos) και είναι κατασκευασμένο απο ένα άσημο ναυπηγείο.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως είναι δυσανάλογα μεγάλο για 600 επιβάτες 110 κλίνες και 159 οχήματα.
  6. Καλησπερα! Σε περιπτωση που ερθουν τα δυο νεα νεότευκτα του Grimaldi στην Αδριατική τα Pasiphae και Ikarus Palace τι θα απογίνουν;Θα πωληθούν;
  7. Τα έδωσαν που τα έδωσαν τουλάχιστον ας το δείχνουν απο την αρχη. Οχι οτι το παρακολουθουν και πολλοι επιβάτες αλλα για τα τυπικους λόγους.
  8. Καλησπέρα! Σ' ένα πρόσφατο ταξίδι μου από Μύκονο για Ραφήνα ταξίδεψα με το Aqua Jewel. Οι υπεύθυνοι θυμήθηκαν μετά την Άνδρο να προβάλουν στις tv τους κανόνες εγκατάλειψης του πλοίου! Δηλαδή αν το πλοίο έπρεπε να εκκενωθεί πριν την Άνδρο τι θα κάναμε;
  9. Μηπως ειναι ο Θεοφιλος;;;
  10. Κριμα για τους ναυτικους που θα μεινουν χωρις δουλεια... Κριμα που τελικα ο κ.Παναγοπουλος δεν ολοκληρωσε το οραμα του για πανευρωπαικη πρωτια...!!!! 10 πλοια πουλησανε οι δυο κορυφαιες εταιριες της Ελλαδος μεσα σε 4 χρονια!!
  11. Υπαρχει καποια σχεση μεταξυ SUPERFAST και TRASMEDITERRANEA; Η τελευταια χρησιμοποιει το ονομα SUPERFAST σε 4 απο τα πλοια της.
  12. Ναι ,δεν διαβασα τα μηνυματα σου. Και πως τα εφερε η τυχη ειδα το Olympia απο την δεξια πλευρα. Παντως αν δεν το καταλαβες το παραπανω μηνυμα ηταν ειρωνικο για την αλλαγη των σινιαλων.
  13. Αυτες τις μερες ημουν Πατρα και ειδα οτι στο OLYMPIA PALACE δεν εχουν αλλαξει ακομα τα χρωματα στα σινιαλα.Μηπως μετα το αποτελεσμα του EUROPA PALACE αλλαξαν γνώμη;
  14. Υπαρχει καμια πληροφορια για ναυπηγηση νεου πλοιου απο BLUE STAR;
  15. Πιστευω,χωρις να εχω δει απο κοντα το νεο χρωμα οτι το πρασινο στην τσιμενιερα και στα σινιαλα ηταν πολυ πιο ωραιο και πρωτοτυπο.Μου φαινεται πολυ κοινοτυπο το μπλε στα σινιαλα(ANEK,NEL,VENTOURIS). Δεν μπορω να καταλαβω το νοημα της αλλαγης των χρωματων.
  16. Καλημερα,επειδη εχω χασει αρκετα επεισοδια, θα ηθελα αν γινεται να μαθω γιατι ο Βεντουρης πουλησε το SIREN και POLARIS στη ΝΕΛ.Δεν τα πηγαιναν καλα στη γραμμή;
  17. Βρηκα πως ναυλωθηκε στην κυβερνηση του Trintad & Τobago(!) και κανει το δρομολογιο Port Of Spain - Scarborough (Tobago)
  18. Με τα χαρακτηριστηκα που εχει το πλοιο και λιγα λιγοτερα κρεβατια δεν θα ηταν ενα πολυ καλο καραβι για Κυκλαδες;
  19. Γνωριζει καποιος κενενα νεο για το Σονια;Γιατι δεν δρομολογηθηκε τελικα απο Λαυριο για Χιο-Μυτιληνη ως Αδαμαντιος Κοραης; _________________________ (2004, ex-Adamantios Korais, Sonia, Sonia X)
  20. Ετσι φαινεται!Εκτος ομως απο την απελευθερωση των τιμων των εισητηριων υπαρχει και μια αλλη παραμετρος...απο Λαυριο για κυκλαδες απαιτηται λιγοτερος χρονος ταξιδιου και ετσι μεγαλυτερη οικονομια καυσιμων! Συγκεκριμενα απο: ΑΠΟ ΠΡΟΣ Πειραια Λαυριο Διαφορα ΣΕ ΜΙΛΙΑ Παρο 93 68 25 Συρο 80 55 25 Χιο 150 120 30 Μυκονο 94 67 27
  21. Μαλλον λογω απελευθερωσης των τιμων των εισητηριων στο Λαυριο ,θα ξεκιναει καθε πρωι απο Λαυριο για Παρο-Ναξο και απο Ναξο για Παρο-Πειραια.Απο Πειραια καθε μεσημερι Παρο-Ναξο και απο Ναξο για Παρο -Λαυριο.
  22. Διαβασα στον εφοπλιστη οτι Π.Παναγοπουλος ειπε πως το Speedrunner I ειναι μπαγκατελα και εχει απορριφθει σε αλλες θαλασσές! Γνωριζει καποιος για ποιες θαλασσες μιλαει;
  23. Καλημερα!Το ocean trailer δουλευει ως ΕΓ/ΟΓ με τον Grimaldi;Κι αν ναι γνωριζει καποιος ποσους επιβατες μεταφερει; O grimaldi δεν ηταν αυτος που ελεγε πως αν δει ελληνικο πλοιο στην δυτικη μεσογειο θ το βυθίσει;!!
  24. Συμφωνα με Εφοπλιστη τευχος 112 το πλοιο θα εχει : Μηκος 141,3 Πλατος 21 Βυθισμα 5,30μ περιπου Ταχυτητα 28 κομβων Ιπποδυναμη 38000 hp Επιβατες 1800 Κλινες 268 Ι.Χ 420 ή 60 φορτηγα και 135 Ι.Χ Δεν γνωριζω αν εχουν αλλαξει καποια στοιχεια με την αγορα του πλιου απο την νεα εταιρια.
×
×
  • Create New...