Jump to content
Shipfriends

r2d2

Administrators
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by r2d2

  1. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  2. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  3. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  4. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  5. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  6. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  7. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  8. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  9. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  10. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  11. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα εννέα θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  12. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι δεκαπέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα έξι θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  13. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  14. Πιστεύω πως αυτό το post με τίτλο "ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2009!!" είναι ενδιαφέρον και το προτείνω σε ψηφοφορία για θέμα του μηνα!
  15. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  16. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  17. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  18. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα διεξάγεται ψηφοφορία, και το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  19. Ποιό Θέμα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να επιλεγεί, ως Το Θέμα αυτού του Μήνα; Τί είναι το Θέμα του Μήνα; Το "Θέμα του Μήνα" είναι μια διαδικασία, μέσω της οποίας επιλέγεται το Θέμα εκείνο, το οποίο έχει ξεχωρίσει από τα γραφόμενα σε αυτό κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός και που τα μέλη πιστεύουν ότι αξίζει να προβληθεί και να συζητηθεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα. Όλα τα Θέματα μπορούν δυνητικά να επιλεγούν, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στις Ενότητες: "Θέματα Λειτουργίας", "Πλοία" (Ακτοπλοΐα), "Κίνηση Πληρωμάτων", "News In English" και "Λοιπά Θέματα". Επίσης δεν μπορούν να επιλεγούν τα "Θέματα" που εχουν αναδειχθει τους τρεις τελευταιους μήνες. Πώς καθορίζεται το "Θέμα του Μήνα"; Τα μέλη προτείνουν κάθε φορά μέχρι πέντε θέματα. Η επιλογή γίνεται κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονικό πλήκτρο κάτω από το πρώτο μήνυμα κάθε θέματος. Τα πέντε θέματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα εμφανίζονται ως επιλογές δημοσκόπησης στο παρόν Θέμα. Στο τέλος του μήνα διεξάγεται ψηφοφορία, και το Θέμα με τις περισσότερες ψήφους είναι το επιλεγέν "Θέμα του Μήνα".
  20. Φίλες και Φίλοι μας, Το Shipfriends.gr ξεκίνησε μια προσπάθεια συλλογής βασικών στοιχειων για τα πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοΐας. Οι πηγές μας είναι διάφορες έγκυρες εκδόσεις, αλλά και φίλοι πού έχουν άμεση πρόσβαση στα σχέδια και τα στοιχεία των πλοίων. Παρ’όλο που η όλη προσπάθεια έχει στόχο να σας παρουσιάσει με την πιο μεγάλη ακρίβεια τα καραβια που έχουν περάσει από τις Ελληνικές θάλασσες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα για την εγκυρότητα και ακρίβεια τους. Η παρουσίαση αυτών των στοιχειων έχει σχεδιαστεί ώστε να υπάρξει ένα μήνυμα/υπόμνημα, στην αρχή κάθε σελίδας του θέματος με τίτλο το όνομα του καραβιού. Εκεί, συνοπτικά, θα βρείτε link για τις φωτογραφίες του πλοίου στο gallery των μελών μας, link για το θέμα της πλοιοκτήτριας εταιρείας μέσα στο shipfriends.gr και εξωτερικό link του site αυτής, εφόσον αυτό υπάρχει. Οι δικές σας πληροφορίες, τα δικά σας στοιχεία αλλα και οι διορθώσεις που μπορεί να έχετε, είναι ευπρόσδεκτες είτε με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους moderators, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε με e-mail στο [email protected]. Θερμη παράκληση να μας αποκαλύπτετε περιληπτικά τις πηγες σας, για να αξιολογήσουμε την εγκυρότητα αυτών. Η ταχύτητα ενός πλοίου προτιμούμε να είναι από χαρτιά του ναυπηγείου παρά από το στόμα κάποιου που πέρναγε δίπλα μας στο λιμάνι. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε τα χαρτιά του ναυπηγείου. Ελπίζουμε πως θα εκτιμήσετε και θα βοηθήσετε την ερασιτεχνική μας προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα θα δείξετε την υπομονή σας καθώς συμπληρώνουμε τα στοιχεια που έρχονται στην διάθεση μας.
  21. Post reserved. Παρακαλούμε βοηθήστε με οδηγίες για τους λιγότερο εξειδικευμένους με το άθλημα!
  22. Πως να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας! Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τις ανάγκες των φίλων του site δημιουργήσαμε αυτή την μικρή γωνια με τους δικούς της ιδιαίτερους κανόνες. Όλα αυτά για να μοιραστούμε με μεγαλύτερη ευκολία και τάξη το hobby μας! Διαδικασία ανάρτησης add-on: 1. Δημιουργείτε ένα νέο θέμα. 2. Η ονομασία του θέματος πρέπει να έχει το tag [VS] μπροστά στον τίτλο μαζί με το όνομα του καραβιού ή αλλου add-on που μοιράζεστε. 3. Πατώντας στο κουμπί Διαχείρηση Συνημμένων Αρχείων (ίδια διαδικασία με αυτήν που ανεβάζουμε φωτογραφίες) κάνουμε αναζήτηση του zip αρχείου στον υπολογιστή μας και πατάμε Ανέβασμα 4. Στη συνέχεια κάνουμε ένα σχόλιο περιγράφοντας τί αρχείο ανεβάζουμε. Στο τελος πατάμε το εικονίδιο HIDE που βρίσκεται δεξιά στη μπάρα με τα εργαλεία. Αυτόματα εμφανίζεται το εξής. [*HIDE][/HIDE] (χωρίς το *) 5. Τοποθετήστε τοn cursor ανάμεσα στις λέξεις HIDE και πατώντας το κουμπί με το συνδετήρα απο τη μπάρα κάνουμε insert το αρχείο. Θα πρεπει να εμφανίζεται το εξής [*HIDE][ΑΤΤΑCH----][/HIDE] (χωρίς το *, Στη θέση των ---- θα εμφανίζεται ο αυξων αριθμός του συνημμένου) 6. Κάνετε το post κανονικά Με αυτό τον τρόπο το μοντέλο σας θα μπορέσει να το κατεβάσει κάποιος εφόσον έχει πατήσει το thank you κουμπάκι που τώρα εμφανίζεται μονο σε αυτό το post σας. Και έτσι δεν θα γεμίσουμε απειρα ευχαριστήρια posts και εσείς θα ξέρετε πόσοι φίλοι σας έχουν εκτιμήσει το αρχείο σας και τριτον δεν θα βρειτε ευκολα το αρχειο σας σε καποιο αλλο δικτυακο τοπο χωρις τα απαραιτητα ευσημα Το θέμα θα παραμένει ανοικτό για ΤΕΧΝΙΚΑ σχόλια επί του θέματος. Οτιδήποτε άλλο θα διαγράφεται ή μεταφέρεται. Για να κατεβάσετε ένα add-on κάποιου φίλου χρηστη: 1. Πατήστε το thank you κουμπάκι 2. Δείτε το attachment 3. Κατεβάστε το 4. Αν δεν δείτε απευθείας το αρχείο πατήστε το Refresh στον browser σας Σχόλια και οτιδήποτε μη τεχνικό παρακαλούμε αυστηρά στα ανάλογα θέματα. Βοηθήστε να κρατήσουμε μια τάξη και share share share!!! ΥΓ. Οποιοδηποτε πρόβλημα επικοινωνηστε μαζι μας μεσω του θέματος των προβληματών
  23. Το Wish list των χρηστών μας. Να υπενθυμίσουμε ότι η ευγένεια σπάει κόκαλα! Ο χρόνος και ο κόπος συχνά για αυτά τα μοντέλα είναι τεράστιος. Κανεις δεν μπορεί να απαιτήσει από τους ναυπηγούς μας το οτιδήποτε. Παρόλα αυτά μπορεί να δώσετε κάποια καλή ιδέα στους χρηστες αυτούς που έχουν την όρεξη και το μεράκι να μοιραστούν δωρεάν την δουλειά τους μαζί σας..... εξ αλλου ένα παιχνίδι είναι!!
  24. mytilene seems to have multiple personalities using coyote and mytilene sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
  25. Από τούδε και στο εξής, για ευνόητους λόγους θα επιτρέπεται η αναφορά στην μετακίηση ενός μέλος πληρώματος μονο εφόσον αυτή έχει λάβει χωρα. Τυχόν μετατάξεις ή λόγοι για τους οποιους ένας αξιωματικός αναμένει ή απομακρύνεται από μια θέση δεν αφορά το αντικείμενο συζήτησης αυτού του forum. Οι όποιες μέχρι τώρα αναφορές έχουν γίνει που υποπέφτουν στο παραπάνω θα απομακρυνθούν σταδιακά και το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγής του κανονισμού αυτού διατηρείται.
×
×
  • Create New...