Jump to content
Shipfriends

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

eMembers
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

  1. Επιβεβαιώνω το παραπάνω, το Σάββατο ήμουν στην Πάτμο και είδα το CRISTAL στη θέση του LOUIS OLYMPIA. Τη θέση του CRISTAL στις επταήμερες κρουαζιέρες υποθέτω ότι την πήρε το ORIENT QUEEN.
  2. LOUIS CRISTAL AT PATMOS PORT

    © DAVID GERASKLIS

  3. Το SEABOURN ODYSSEY στο λιμάνι της Κω. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει 9 συνολικά προσεγγίσεις στη Κω. ένας από τους βασικούς λόγους επιλογής του λιμανιού ήταν τα YOKOHAMA PNEUMATIC FENDERS που διαθέτει το λιμάνι από το το 2009.
  4. SEABOURN ODYSSEY at Kos Port, 9/5/2012.

    © david gerasklis

  5. Κάτι ακούγεται για ναύλωση του LOUIS MAJESTY στη THOMPSON CRUISES... Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;
  6. CELEBRITY CONSTELLATION AT RODOS PORT, 10/11/2011

    © DAVID GERASKLIS

  7. Το MINERVA στο λιμάνι της Κω, 8 Οκτωβρίου 2011.

    © David Gerasklis

  8. Το MSC MELODY σε μία από τις 5 συνολικά προσεγγίσεις του στο λιμάνι της Κω για το 2011.

    © David Gerasklis

  9. 3rd October 2011 at Kos, Greece.

    © David Gerasklis

  10. Μία μοναδική ευκαιρία είχαν οι καραβολάτρες της Κω σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2011. Μπορούσαν να θαυμάσουν δύο μοναδικά πλοία της CLASSIC INTERNATIONAL CRUISES. Το ATHENA στο λιμάνι και το PRINCESS DANAE αρόδου.
  11. Seabourn Quest at Pireaus Port. Photo taken from aboard Blue Star 1.

    © david gerasklis

  12. Costa Pacifica at Pireaus Port. Photo Taken from aboard Blue Star 2.

    © david gerasklis

  13. Η κίνηση είναι όντως αυξημένη, και αναμένεται και μεγαλύτερη για του χρόνου. Οι προσκρουστήρες δεν βολεύει να είναι συνεχώς στη θάλασσα γιατί τις ίδιες θέσεις παραβολής χρησιμοποιούν και φορτηγά πλοία με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα κατά την εκφόρτωση λόγω της απομάκρυνσης, κατά 2 μέτρα περίπου, των πλοίων από την προβλήτα. Αλλά και για τους ίδιους τους προσκρουστήρες είναι καλύτερα αν κρίνω από αντίστοιχους που είδα σε άλλα λιμάνια που είναι μόνιμα στη θάλασσα και είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση.
  14. Καλο ταξίδι στο μεγάλο καπετάνιο και άνθρωπο Μιχάλη Μπενά. Είναι σίγουρο ότι τώρα θα βρίσκεται στη γέφυρα του STELLA SOLARIS...
  15. Το κόστος είναι περίπου 1 εκ. € και το Λιμενικό Ταμείο έχει τα χρήματα για να το φτιάξει. Το πρόβλημα είναι ότι στη ΚΩ όπως και σε όλα τα λιμάνια Εθνικής σημασίας φορέας υλοπόιησης των όποιων έργων είναι μόνο το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
  16. Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σήμερα στη Κω, διαβάστε το παρακάτω έχει ενδιαφέρον. http://www.dinamiallagis.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_p.id=645
  17. Πάντως οι δικές μου έγκυρες πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον ως ενδιαφέρων τουριστικός προορισμός, στο κύριο Αντιπρόεδρο, άρεσε η Κως (χωρίς παρεξήγηση).
  18. Πολλή δουλειά στο λιμάνι της Κω! SALAMIS FILOXENIA, AZAMARA QUEST & BLUE STAR 2 ταυτόχρονα δεμένα (14/6/2011) στο λιμλανι. Συγχαρητήρια στο Λιμενάρχη Κω, Πλωτάρχη ΛΣ Σωτήρη Μητσιάκη και στα στελέχη του λιμεναρχείου που στην κυριολεξία δεν άφησαν ούτε πόντο ανεκμετάλλευτο. Συγχαρητήρια και στην BLUE STAR FERRIES και ειδικότερα στο πλοίαρχο του BLUE STAR 2 για τη συνεργασία.
  19. SALAMIS FILOXENIA, AZAMARA QUEST &BLUE STAR 2 στο λιμάνι της Κω, 14/6/2011
  20. Όπως είπαμε και στο προηγούμενο η 23η Μαίου είναι πολύ σημαντική μέρα για την κρουαζιέρα στη Κω.
  21. Οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Αυτό δεν συμβαίνει όμως από μόνο του, θέλει δουλειά και προσπάθεια. Διαβάστε εδώ.
  22. mMV LOUIS CRISTAL AT HERAKLION PORT AT 28 APRIL 2011

    © DAVID GERASKLIS

  23. MV LOUIS MAJESTY AT RHODES 27 APRIL 2011
×
×
  • Create New...