Jump to content
Shipfriends

christos

eMembers
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον George και θα προσθέσω πως οι πιο μικροί χώροι τα κάνουν και πιο ζεστά από τα ιταλικά , οι χώροι των οποίων θυμίζουν κέντρα εκδηλώσεων... Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα νορβηγικά που έχουμε στην Ελλάδα.
  2. Έχουν προσθέσει στο πλοίο άλλες δύο λέμβους , δίπλα σε αυτές που είχε προς την πλευρά της τσιμινιέρας.Ποιος ο λόγος;
  3. Ισχύει ,το άκουσα σήμερα το πρί στην ΝΕΤ. Οι εφημερίδες της Μακεδονίας έχουν την πληροφορία ,σήμερα,στην πρώτη σελίδα.
  4. Νέο κρουαζερόπλοιο για την εταιρία με ελληνική σημαία και με το όνομα Ivory θα κάνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο( 3ήμερες μάλλον). 690 επιβάτες σε 254 καμπίνες.Ποιο είναι;
  5. To Superfast V σήμερα ήρθε στην Πάτρα με 2 ώρες καθυστέρηση. 5.30 το απόγευμα έδεσε , αντί για 3.30.
  6. Άργησε το hellenic spirit να φτάσει στην Πάτρα σήμερα περίπου 50 λεπτά.
  7. ''...Η εταιρία εξετάζει όλα τα στοιχεία προκειμένου στη γραμμή αυτή μελλοντικά να δρομολογήσει Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο....'' www.portnet.gr Άρα αν πάει καλά η γραμμή σε κανένα χρονο θα δούμε και το Λατω στην Αίγυπτο;;
  8. Κατ'αρχήν δεν νομίζω πως το ποσό που χρειάζεται είναι 500 χιλ. ευρώ , για την επισκευή. Είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό κατά τη γνώμη μου. 300 , 350 ναι , αλλά όχι και 500.....Δεύτερον 200.000 ευρώ θα ήταν τα κέρδη ΧΩΡΙΣ τα καύσιμα και διάφορες πληρωμές , όχι δηλαδή τα καθαρά. Τα υπόλοιπα 200 χιλιάρικα νομίζω πως αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Το κέρδος από αυτήν την ιστορία ,πιστεύω ,θα είναι 200-250 χιλιάδες...
  9. Προσωπικά , θα ήθελα πολύ πλοία του 1972 , 75 ή και 80 να βρίσκονται στην κατάσταση που βρίσκονται τα δυο αυτά πλοία( και εσωτερικά και εξωτερικά).
  10. Πλέον τα 3 πλοία της Βαλτικής περνούνε και από το Παλντισκι. Άρα το δρομολόγιό τους είναι Ρόστοκ-Παλντισκι-Χανκο και το αντίστροφο. Στο site της superfast ,στην κεντρική σελίδα , δίπλα από το Superfast έχουν γράψει με μικρότερα γράμματα ''operated by Tallink''.
  11. ''...Ενθαρρυντικό γεγονός αποτελεί η πρόσφατη διαφήμιση στον τύπο, από μεγάλη Ελληνική εταιρία διοργάνωσης κρουαζιέρων (Luis Hellenic Cruises), της Ηγουμενίτσας ως έναν από τους προορισμούς στους οποίους θα αποπλεύσουν πλοία της σε διαδρομή στην Ανατολική Μεσόγειο....'' Από: www.portnet.gr Πολύ καλό αυτό και για την Ηγουμενίτσα και τη Θεσπρωτία γενικότερα.
  12. Δεν νομίζω και τη 10(έχω φωτογραφία στο κινητό , αλλά δεν φαίνεται καλά). Μάλλον για βάψιμο το έχουν έτσι , γιατί όπως μου φάνηκε είχαν βγάλει το χρώμα σε μερικά σημεία στην αριστερή μπάντα.
  13. Pantokrator , Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα :Χθες ταξίδεψα με το πλοίο , αλλά οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες.Αρχικά οι τουαλέτες που ήταν πίσω από το λογιστήριο ήταν κλειστές. Έιχαν ανοίξει δύο καμπίνες στο προτελευταίο κατάστρωμα , και τις τουαλέτες τους ,χρησιμοποιούν πλέον οι επιβάτες. 4 καμπίνες είχε για τους επιβάτες αλλά τις έχουν ξηλώσει όλες και τις έχουν ανοιχτές. Σε εκείνο(έξω από τις πρώην καμπίνες και τουαλέτες) το σημείο οι μοκέτες δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Τώρα στα σαλόνια , το πρώτο όπως μπαίνεις δεν είναι και το πιο καλόγουστο και ωραία διακοσμημένο. Το δεύτερο είναι σαφώς καλύτερο αλλά με πολύ απλοικά τραπέζια που χαλάνε την εικόνα. Οι μοκέτες στα σαλόνια έχουν αντικατασταθεί από ξύλινο πατωμα-πολύ καλή κίνηση. Το Ekaterini , Ano Xora και Platitera (είναι πολύ όμορφο εσωτερικά) για εμένα είναι τα καλύτερα της γραμμής.Μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχα πολύ κaλή εντύπωση για το Pantokrator κυρίως γιατί είναι πανέμορφο εξωτερικά.
×
×
  • Create New...