Jump to content
Shipfriends

ships_info_kavall

eMembers
  • Posts

    987
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ships_info_kavall

  1. To TON HIL II κατέβηκε απο την μεγάλη δεξαμενή και έδεσε πάνω στο PINE OLIA στον σαραντάρη. Στην θέση του ανέβηκε το MAZOWSZE.
  2. ships_info_kavall

    MAZOWSZE

    Mazowsze at Neorion Shipyard
  3. Ton Hill II & Pine Olia at Neorion Shipyard
  4. Το SEA BRAVE κατέβηκε απο την μικρή δεξαμενή και έδεσε πάνω στο GAS MELODY στον ΑΒ. Στην θέση του ανέβηκε το AQUA JEWEL για δεύτερη φορά ωστε να τοποθετήσει αξόνια κλπ.
  5. ships_info_kavall

    AQUA JEWEL

    Aqua Jewel at Neorion Shipyard
  6. ships_info_kavall

    SEA BRAVE

    Sea Brave at Neorion Shipyard
  7. Βασικά, έχουμε καθόλου εικόνα για το που βρίσκεται το πλοίο ? Το ρυμουλκό του γυρνάει Τουρκία, φαίνεται να το άφησε στην ράδα της νήσου Αγ. Γεώργιος...
  8. Σήμερα έφτασε στο Νεώριο το tanker PINE OLIA της Sea World Management και έδεσε στην μεγάλη δεξαμενή πάνω.
  9. To NOMADIC HJELLESTAD μεθορμισε πάνω στο MASOWSZE ωστε να κάνει χώρο στο SEA FAITH που κατέβηκε απο την μεγάλη δεξαμενή. Στην μεγάλη δεξαμενή σειρά πήρε το bulker TON HIL II της Equinox Maritime το οποίο είχε ξαναέρθει στο Νεωριο το 2022. Δείτε σύμπτωση, το 2022 όταν στην δεξαμενή ηταν το TON HIL II, στην μικρή δεξαμενή διπλα του ήταν το SEA BRAVE όπως ακριβώς είναι και τώρα.
  10. ships_info_kavall

    TON HIL II

    Ton Hil II at Neorion Shipyard
  11. ships_info_kavall

    SEA FAITH

    Sea Faith at Neorion Shipyard
  12. Nomadic Hjellestad & Mazowsze at Neorion Shipyard
  13. Σήμερα αναχώρησε το PETROLINA OCEAN μετά απο ένα μήνα εργασιών. Ας δούμε το SEA BRAVE πάνω στην μικρή δεξαμενή. Πριν 3 βδομάδες το bulker 138 μέτρων NOMADIC HJELLESTAD της Intership Navigation ξεκίνησε το ταξίδι του προς Σύρο απο το μακρινό Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Έφτασε λοιπόν σήμερα και έδεσε δίπλα στην μικρή δεξαμενή. Επίσης, σήμερα έφτασε και ακόμα ένας τακτικός επισκέπτης του Νεωρίου. Το supplier ARIADNE της Asso το οποίο έδεσε μπροστά απο το Συνκρολιφτ μιας και το DELONIX το μεθόρμισαν πάνω στο MAZOWSZE ωστε να κάνουν χώρο.
  14. ships_info_kavall

    ARIADNE

    Ariadne at Neorion Shipyard
  15. Delonix & Mazowsze at Neorion Shipyard
  16. ships_info_kavall

    SEA BRAVE

    Sea Brave at Neorion Shipyards
  17. Όπως είχε αναφέρει και ο φίλος @Giannis P το IRMGARD SCHULTE μετονομάστηκε σε GAS MELODY και βάφτηκε στα κόκκινα μιας και πέρασε στα χέρια της Sea Hawk Gas. Απο σήμερα το Νεώριο εξυπηρετεί και δεύτερο πλοίο της Genimar. Το bulker SEA BRAVE το οποίο είναι ο πιο τακτικός επισκέπτης του Νεωρίου. Ανέβηκε κατευθείαν στην μικρή δεξαμενή.
  18. ships_info_kavall

    GAS MELODY

    Gas Melody at Neorion Shipyard
  19. ships_info_kavall

    SEA BRAVE

    Sea Brave at Neorion Shipyard
  20. To SUPERBA κατέβηκε απο την μεγάλη δεξαμενή και στην θέση του ανέβηκε το bulker SEA FAITH της Genimar που έφτασε χθες στο Νεώριο. Στο Νεώριο επίσης έφτασε και το bulker MAZOWSZE της Polsteam και έδεσε στον σαρανταρη.
×
×
  • Create New...