Jump to content
Shipfriends

The old

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

797 profile views
  1. Αφού δεν το αναφέρει κανένας θα το αναφέρω εγώ για την πρόσκρουση του πλοίου στην Σύρο https://www.protothema.gr/greece/article/1400656/to-ploio-sporades-star-me-94-epivates-prosekrouse-stin-ploti-dexameni-tis-surou-kala-stin-ugeia-tous-oi-epivainodes/
  2. Η ανακοίνωση μάλλον είναι ιδέα κάποιου και όχι εντολή του σουπερ Μάριο, δεν σκέφτεται έτσι, μαϊμού ανακοίνωση για να γράφουμε κάτι είναι, καμία σχέση με την SEAJET
  3. Έλεγαν οι σοφοί προγονοί μας, "για τα πανηγύρια είναι"
  4. Οι σοφοί προγονοί μας έλεγαν "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι" γίγαντας φαινομενικά αλλά με γυάλινα πόδια για τους γνωρίζονταις.
  5. Γνωρίζω την άποψη του Γκριμαλντι για τον Μάριο, όσο τα συμφέροντα συμπίπτουν είναι όλα καλά, όταν αλλάξουν οι καιροί να δείτε πόλεμο, ο Μανώλης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και καταστάσεις, άλλοι βλέπουν όνειρα.
  6. Και τι σχέση έχει το άρθρο για τον Γκριμαλντι με την SEAJET που είναι η συζήτηση? επειδή έφαγαν στην Νάπολη?
  7. Το πληρωμένο άρθρο ; γνωρίζω πάρα πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεσαι, δεν είναι τυχαία ότι γράφω να είσαι σίγουρος.
  8. Έσπασε τα μούτρα του σε αυτήν την προσπάθεια, υπάρχουν 10 φορές ποιο ισχυροί από αυτόν, συμφωνώ απολύτως ότι έκανε και κάνει επίδειξη δύναμης στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά όχι στα Κρητικά, δεν θα τον αφήσει ο ανταγωνισμός και οι μεταφορικές, είναι πολλά τα λεφτά και μεγάλα συμφέροντα και δεν τον θέλουν στα πόδια τους, έχει δοκιμαστεί στο Αιγαίο και τον ξέρουν σαν καμικάζι και όχι κάτι σοβαρό, εμπιστοσύνη καμία στην SEAJETS από όλη την αγορά είναι τα μηνύματα εδώ και χρόνια.
  9. Συμφωνώ σε όλα, μια προσπάθεια να μπει στην γραμμή τις Κρήτης η οποία δεν πιστεύω να τον αφήσουν να προχωρήσει, από τις ταρζανιές "πάμε και όπου κάτσει η δουλειά, λεφτά για πέταμα έχουμε", ούτε η ΑΤΤΙΚΑ-ΑΝΕΚ ούτε η ΜΙΝΟΑΝ θα τον αφήσουν ήσυχο για μεγάλο διάστημα.
  10. Τι είναι αυτά τα αρχεία ;¨δεν ανοίγουν. ΕΜΕΙΣ (ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ) ΠΑΙΡΝΑΜΕ 8.000 ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 32.000 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ DEAL !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ....ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ........
  11. απευθείας ανάθεση έγινε με 32.000 από 8.000 του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, μπορεί να σας το επιβεβαιώσει κάποιος από την Κάλυμνο την ακρίβεια τις πληροφορίας.
  12. Ποιος διαγωνισμός ? απευθείας ανάθεση έγινε με 32.000 ...πολύ καλό deal ! μπράβο !
  13. Από αξιόπιστη πηγή απο Καλυμνο έμαθα ότι το Παναγία Σκιαδενή πείρε με απευθείας ανάθεση τα δρομολόγια.
  14. Από αξιόπιστη πηγή έμαθα ότι πείρε με απευθείας ανάθεση τα δρομολόγια του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ.
×
×
  • Create New...