Jump to content
Shipfriends

Nikosprs

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikosprs

  1. Οι επιβάτες με προορισμό την Λήμνο μαζί με οχήματα έχουν μεταβεί στο πλοίο Διαγόρας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
  2. Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς τους επιβάτες που πήρα αυτό το μήνυμα στο πρώτο δρομολόγιο για Λαύριο που έβγαλε βλάβη στην μηχανή οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι 😜
  3. Αυτή την στιγμή έχει βλάβη στον καταπέλτη γιαυτό είναι ακόμα στο λιμάνι της Μύρινας.. Εκεί που είπαμε θα στρώσει σιγά σιγά με την ταχύτητα τσουπ έτυχε άλλο πρόβλημα.. Δυστυχώς έχουν όλα τα δίκια και φωνάζουν οι νησιώτες.. Έγινε ενημέρωση στους επιβάτες ότι η αναμενόμενη ώρα άφιξης του ανταλλακτικού θα είναι στις 18:00.. Είναι ήδη 4 ώρες μέσα στο πλοίο οι επιβάτες και δυστυχώς έχει γίνει ο κακός χαμός στην reception.. Όλα αυτά τα διάβασα από τα τοπικά μέσα του νησιού.. Καλό είναι να μην βλέπουμε μόνο καραβολατρικα το θέμα ας το δούμε και σαν νησιώτες και σαν τουρίστες.. Εγώ είδα βίντεο από μέσα στο πλοίο που υπήρχαν οικογένειες με μωρά, μεγάλοι ανθρώποι που δεν έχουν τα κουράγια και την υπομονή την δικιά μας.. Να υπενθυμίσω ότι το πλοίο δεν διαθέτει καμπίνες αν δεν έχεις κάρτα αμεα..
×
×
  • Create New...