Jump to content
Shipfriends

Greek Ships

eMembers
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Προσωπικά προτιμώ το Power Jet να παρει το δρομολόγιο του Worldchampion Jet και το Champion Jet 2 να συνεχίσει στις Δυτικές Κυκλάδες στην γραμμή που εχει συνηθιστεί.
  2. Πάντως το εσωτερικό δεν εχει σχέση με το εξωτερικό που δεν είναι και το πιο όμορφο πλοιο σε εξωτερική εμφάνιση.
  3. Με καθυστέρηση 1 ώρας αναχώρησε από την Σύρο.
  4. Προτείνω να συνδέεται η Καλαμάτα με την Κίσσαμο σε 3 ώρες περιπου με ταχύπλοο και 6 με συμβατικό ή τα Χανιά σε 4 ώρες με ταχύπλοο και 6-7 με συμβατικό. Πλοία που θα ταίριαζαν στην γραμμή θα ηταν το Superferry II από συμβατικά και το Naxos/Paros Jet ή το Caldera Vista.
  5. Ένα ταχύπλοο στην γραμμή θα εκανε λιγότερη ωρα από αυτοκίνητο για από Λαύριο για Καβάλα. Αυτό θα προτιμούσαν πολλοί για τουρισμό στη Λήμνο και στην Καβάλα,αλλά δεν εξυπηρετούνται τα φορτηγά.
  6. Το Νήσος Ρόδος θα προσεγγίζει και την Σύρο αυριο 09/09 και στις 14 και 16/09
  7. Με μειωμένη ταχύτητα λόγω των ανέμων σήμερα.
  8. Ηταν προγραμματισμένο όπως είχε γινει και στις 03/08/2021 και θα ξαναγίνει και στις 09/09/2021. Να σημειωθεί ότι εκανε 4 ώρες και 20 λεπτά από Πειραιά για Σύρο.
  9. Απο 27 Σεπτεμβρίου το Worldchampion Jet (ή οποίο πλοιο παρει την θέση του στην γραμμή) σταματαει τις προσεγγίσεις στην Ίο, οπότε θα μπορούσε να προσθέσει και την Πάρο στο δρομολόγιο του μέχρι τις 31 Οκτωβρίου(και μπραβο στην Sea Jets που θα δρομολογεί ταχύπλοο μέχρι και τοσο αργα) που θα εκτελουνται τα δρομολόγια από όσο γνωρίζω, καθως εκείνη την περίοδο είναι ελάχιστα τα ταχύπλοα που κυκλοφορούν όποτε θα δούλευε καλά με την Πάρο. Η Ίος από αρχές Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου που θα αρχισει προσεγγίζει το Bs Delos(με μειωμένη ταχύτητα/Πειραιάς-Ιός 9 ώρες) εχει μεινει με μόνα συμβατικά το Άρτεμις και το Διονύσιος Σολωμος. Δηλαδή οποιος δεν εχει ορεξη ούτε να ταξιδεύει 11 ώρες ούτε να δωσει 60€ δεν μπορεί να παει στην Ίο ολο τον Σεπτέμβριο. Το μόνο που βοηθαει την άθλια κατάσταση με την συγκοινωνία της Ιου είναι το Superexpress που και αυτό θα δρομολογείται μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου αν και θα έπρεπε να μειώσει την τιμή όπως κάνουν πολλές εταιρίες από τις 20 Σεπτεμβρίου περιπου και μετά.
  10. Ανεκτέλεστο σήμερα το δρομολόγιο λόγω των καιρικών συνθηκών.
  11. Οι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα των δρομολογίων στις Κυκλάδες με το High Speed Catamaran SANTORINI PALACE, σήμερα Δευτέρα 06/09/2021, δε θα εκτελεστεί.(cretapost.gr) Επισης,ενώ είναι Δευτέρα είχε προγραμματισμένη προσέγγιση στην Τηνο, που προσέγγιζε μόνο Σαββατοκύριακα. Έχουν αλλαξει τα δρομολόγια;
  12. Στις ταχύτητες ηταν συντηρητικό πηγαινε με 28 κόμβους , άρα δεν ηταν κατι ιδιαίτερο για τα Δωδεκανησα όταν το BS2 παει με 26 κόμβους και κανει 1-2 ώρες παραπάνω από το Highspeed.
  13. Η Ελλάδα με τόσες ακτοπλοϊκές συνδέσεις και νησιά αυτό που χρειαζεται είναι μια ακτοπλοϊκή low cost με ταχύπλοα που είναι ικανή να περάσει ακόμα και την Attica σε κίνηση.
  14. Το τελευταιο του δρομολόγιο για φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω και του χρόνου να εκτελεί το ιδιο δρομολόγιο και να παραμείνει στην γραμμή καθώς είχε άριστη κίνηση σε κάθε σκέλος και πρόσφερε νέες συνδεσεις(Ηράκλειο-Σύρος-Τήνος και καλύτερη σύνδεση Σύρος-Τήνος-Πάρος) με οικονομικές τιμές για ταχύπλοο.
  15. Το δρομολόγιο του παντως σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων θα εκτελείται μέχρι τις 31/10 ίσως με αλλο πλοιο
×
×
  • Create New...