Jump to content
Shipfriends

HoffysPlayz

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HoffysPlayz

  1. Το σύστημα κρατήσεων της Blue Star Ferries αναφέρει πως το Πάτμος θα ξεκινήσει 8 και όχι 9 Φεβρουαρίου, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο του αδερφού πλοίου "Δήλος" φαίνεται να αναχωρεί από τον Πειραιά στις 6 Φεβρουαρίου.
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εξπρές Σκιάθος προγραμματίζεται να εκτελέσει την ετήσια επιθεώρησή του από την 1 Φεβρουαρίου 2024. Συγκεκριμένα, 1 Φεβρουαρίου θα αναχωρήσει από το Λιμάνι του Βόλου για το Πέραμα, και υπολογίζεται να επιστρέψει στα δρομολόγιά του αρχές Μαρτίου.
  3. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο δεξαμενισμός θα διαρκέσει δέκα ημέρες, από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι την 1 Φεβρουαρίου. Στο σχετικό σύστημα κρατήσεων, φαίνεται πως θα επιστρέψει στις 4 Φεβρουαρίου στα δρομολόγιά του, στη γραμμή των Δωδεκανήσων, η οποία τώρα εκτελείται από το "αδερφό" του πλοίο, το "Blue Star Delos." Πηγή: (Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2023). "Για Δεξαμενισμό το Blue Star Patmos." Ελληνική Ακτοπλοΐα. https://ellinikiaktoploia.net/gia-dexamenismo-to-blue-star-patmos-2/
  4. Το πλοίο Blue Star Patmos εντόπισε άνθρωπο στη θάλασσα ανοιχτά της Αίγινας και εκτελεί ελιγμούς, ενώ ταυτόχρονα αναμεταδίδει για την τοποθεσία του στο κανάλι 16. Τ ΥΓ:το Αέρο 3, σύμφωνα με εντολή του λιμεναρχείου, πηγαίνει στο σημείο, σε αντικατάσταση του Πάτμος, μέχρι να έρθουν τα σκάφη του λιμενικού.
  5. Δεν νομίζω. Προς το παρόν στο site της εταιρείας γράφει πως αναχωρεί από την Ε2, δεν θα πάει εκεί. Θα έδειχνε την Ε3, όχι την δύο, εφόσον όπως λες, σε αυτή πήγε προσωρινά για να περιμένει το Πρέβελης.
  6. Η σεζόν μπορεί να τελείωσε, αλλά σίγουρα, θα περιμένουμε υπομονετικά την επόμενη. Στο μεταξύ, ορίστε αυτό το βίντεο με το χαρακτηριστικό "μπλέ" του Αιγαίου. (Άφιξη του Κνωσσός Παλάς στον Πειραιά - 20/8/22)
  7. Ακούγεται πως Έλληνας εφοπλιστής ετοιμάζεται για αγόρα δύο συμβατικών μεταχειρισμένων πλοίων.
  8. Το Smyrna Di Levante μόλις κάλεσε το Traffic του Πειραιά στο Κανάλι 13 για άδεια απόπλου από τον Ν.Μ.Δ και στη συνέχεια ενημέρωσε πως βιράρει τις άγκυρες του. Σύμφωνα με το AIS/Marine Traffic (😏) αναχωρεί με τη βοήθεια του ρυμουλκού "Νικόλαος Β".
  9. Τώρα, το βαπόρι πλέει κανονικά, ενώ έχει ζημιά. Έχει κάνει ρίγμα στο αριστερό Fender, με αποτέλεσμα να πλυμμηρίσουν κάποια διαμερίσματα, χωρίς το βαπόρι να τίθεται σε κίνδυνο.
  10. Ύστερα από πληροφόρηση από ένα από τα μέλη του πληρώματος, οι μηχανές έπαθαν μπλακ-αουτ, έσβησαν. Αυτό μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, γεγονός που σημαίνει πως δεν ήταν στο χέρι των επιθεωρητών στα δοκιμαστικά να προβλέψουν αυτό το γεγονός.
  11. Το Speedrunner 3, με IMO 9141871, ξεκιναει δρομολογια απο Πειραια για Σεριφο, Σιφνο, Μηλο Παρασκευη 15/04. Επιτελους, πηραν μπρος οι γεννητριες και δεν φαινεται σαν ενα αψυχο φαντασμα στον Πειραια. Να σημειωθει επισης πως υπηρξαν αυξησεις στις τιμες των εισητιριων. ΠΗΓΗ: Anchorart.gr (Instagram)
  12. Ο νεος βολβος του Star, μιας και σβηστηκε το Aqua. Συντομα, θα αλλαξει το ονομα σε Sporades Star. ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/groups/461080894377377
  13. Απογευμα στον Πειραια και αναχωρηση του Ναξος.
  14. Μια χαλαρη βολτα στο λιμανι του Πειραια.
  15. Τελευταια αφιξη του SuperExpress στο λιμανι της Ραφηνας για το 2021 και μια ακομη αφιξη του superferry
  16. Ταξίδι Πειραιάς - Σέριφος (Speedrunner 3) Υλικό από το Νησί της Σερίφου Ταξίδι Σέριφος - Φολέγανδρος (Διονύσιος Σολωμός) Υλικό από το Νησί της Φολεγάνδρου Ταξίδι Φολέγαδνρος - Κύθνος (Διονύσιος Σολωμός) (Διονύσιος Σολωμός - After Rework)
  17. Το ονομα στην πρυμνη δεν το βλεπεις; Ολο το λιμανι της Ραφηνας μυριζε φρεσκια μπογια... Την αποχρωση του μπλε δεν τη βλεπεις;
×
×
  • Create New...