Jump to content
Shipfriends

NML19

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NML19

  1. To hardingen θα ειναι το Ερμης ΙΙ
  2. Προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον στην αντιπαράθεση των εταιρειών, έχω ταξιδέψει για προσωπικούς λόγους αρκετές φορές την τελευταία διετία και είδα ότι το πλοίο Ερμής έκανε τη διαφορά. Τι να κάνουμε τώρα; οπότε θα ξαναεμπιστευτω τη συγκεκριμένη εταιρία.
  3. @sarantatrio γενικά πώς σας φάνηκε το ταξίδι; Είναι το κάτι παραπάνω για την γραμμή;
  4. Ευχαριστούμε Sarantatrio για την αναλυτική περιγραφή. Επειδή τυχαίνει να ξέρω την πραγματικότητα στο Κέρκυρα Ηγουμενίτσα πραγματικά εύχομαι το Ερμής να μείνει χρόνια και να δουλέψει καλά στην γραμμή και ιδανικά να προσελκύσει και άλλα ανάλογα πλοία ..αλλά δυστυχώς έχω τις αμφιβολίες μου. Όσο οι Ταξιδιώτες επιλέγουν πλοία αργά, 50 ετών για τα ταξίδια τους λογω του λιγο χαμηλότερου κόστους η γραμμή θα μένει πίσω.. πραγματικά σε καιρούς κρίσης και κορονοιου ξαφνιάστηκα με το εγχείρημα της Kerkyra SEAWAYS να φέρει αυτό το πλοίο ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσε να πάρει 3 παντόφλες και να απαιτήσει περισσότερα δρομολογια . Η εν λόγω εταιρία πάλι είχε προσπαθήσει να αναβαθμίσει την γραμμή με το ΑΡΗΤΗ αλλά ούτε αυτό στέριωσε σε μια γραμμή όπου λόγω των καραβιών που δουλεύουν ο ανταγωνισμός μπορεί να γίνει αδίστακτος για νέα καλύτερα πλοία. Μακάρι να στηριχθεί το πλοίο και η εταιρία του γενικότερα ...μην ξεχνάμε ότι πρεπει κάποια στιγμή να φέρουμε τους τουρίστες της Κέρκυρας και στην αντίπερα όχθη!
  5. Έφτασε και φαίνεται υπέροχο και εξωτερικά και εσωτερικά. Καλοταξιδο και μακάρι να στηριχθεί !
  6. Τέλος του μήνα θα έρθει ένα πλοίο που θα αναβαθμίσει την γραμμή και πρέπει να το στηρίξουμε. Το ΗERMES από την KERKYRA SEAWAYS. Το εν λόγω βαπόρι θα είναι το πιο γρήγορο της γραμμής , κλειστού τύπου . Μακάρι να στηριχθεί για να μείνει . Μετά το ΑΡΗΤΗ (ίδιων συμφερόντων) θα είναι το καλύτερο που έχει έρθει στη γραμμή.
  7. Καλησπέρα , ξέρετε που θα δρομολογηθεί το βαπόρι;
×
×
  • Create New...