Jump to content
Shipfriends

rhodian

eMembers
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Νήσος Λήμνος (ex. Prevelis) και Aqua Blue κατέθεσαν προσφορές για την άγονη Λαυρίου - Καβάλας
  2. Από τη στιγμή που το καλοκαίρι ο Διαγόρας κατεβαίνει μια φορά την εβδομάδα μέχρι Λέρο, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν συνεχίζει μέχρι Ρόδο. Θα μάζευε περισσότερο κόσμο από Ρόδο, Κω, Κάλυμνο σε σχέση με τα γνωστά του δρομολόγια. Και μία ερώτηση, το κομμάτι από τη Σάμο μέχρι τα Δωδεκάνησα (που εκτελεί ο Διαγόρας) αποτελεί ελεύθερη δρομολόγηση ή είναι επιδοτούμενο;
  3. Από 29/02 καταργείται το πρόγραμμα Anek Smart. Θα χρησιμοποιείται πλέον το SeaSmiles
  4. Μιάς και δεν είδα να υπάρχει σχέδιο με το Πρέβελης στα χρώματα της HSW, έφτιαξα ένα. Κατ' εμέ το όνομα δεν ταιριάζει στην ονοματολογία της χελλένικ, οπότε έβαλα άλλο. Η αρχική φωτογραφία είναι του @Panagia Ekatontapiliani
  5. Ενδιαφέρον θα έχει με τι σινιάλα θα το δούμε. Η λογική θα έλεγε HSW, αλλά με την Attica ποτέ δεν ξέρεις.
  6. Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού ναυτιλίας Γιάννη Παππά, υπήρξε πρόταση από ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία για τη σύνδεση της Ίμβρου με τη Λήμνο, τον Αϊ Στράτη και το Σίγρι της Λέσβου.
  7. Εκδόθηκε και δελτίο τύπου από το Δήμο Λήμνου για την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Μύρινας. Ενδιαφέρον έχει το παρακάτω κομάτι.
  8. Το BS Χίος θα αναχωρήσει από τη Ρόδο τη Δευτέρα στις 02.00, αντί στις 11.00 την Κυριακή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης απόπλου.
  9. Έτσι αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο. Αν και από τη στιγμή που ο διαγωνισμός μετατέθηκε, μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...
  10. Αφού η Seajets δεν συμμετέχει, είναι ευκαιρία για την Attica να χτυπήσει τη γραμμή του Λαυρίου. Αν έχουν σκοπό να δραστηριοποιήσουν ξανά το Πρέβελης, ιδού η ευκαιρία. Δεν νομίζω να έχει να ζηλέψει κάτι από το ex Ιεράπετρα, ιδίως όσον αφορά το ξενοδοχειακό.
  11. Υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στα δρομολόγια του Χίος από 1η Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, το δρομολόγιο της Δευτέρας από Πειραιά παραμένει ίδιο. (Αναχώρηση στις 18,00 για Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο και επιστροφή). Το δρομολόγιο της Τετάρτης πλέον θα γίνεται με αναχώρηση από Πειραιά πάλι στις 18,00 για Σαντορίνη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο και επιστροφή. Δηλαδή το (μέχρι τώρα) δρομολόγιο της Παρασκευής θα γίνεται πλέον την Τετάρτη. Τέλος, το δρομολόγιο της Παρασκευής θα γίνεται με αναχώρηση από Πειραιά στις 18,00 για Σαντορίνη, Ανάφη, Ηράκλειο, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο. Δηλαδή αφαιρείται η Σητεία, ενώ προστίθεται η Ανάφη, το Διαφάνι και η Χάλκη.
  12. Μηχανική βλάβη στο "Σαόνησος" στις 21/12 Πηγή: Δημοκρατική
  13. rhodian

    ARIADNE

    Ariadne leaving the port of Rhodes, 02/10/2023 c

    © Διαγόρας

  14. rhodian

    ARIADNE

    Ariadne leaving the port of Rhodes, 02/10/2023 b

    © Διαγόρας

  15. rhodian

    ARIADNE

    Ariadne leaving the port of Rhodes, 02/10/2023 a

    © Διαγόρας

×
×
  • Create New...