Jump to content
Shipfriends

cptmimis

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cptmimis

  1. Κάποιες φορές οι πολλές ώρες εργασίας, οι οικογένειες που βρίσκονται μακριά, οι επιβάτες με υψηλές απαιτήσεις κτλ, ίσως φέρουν αυτούς τους ανθρώπους στα όρια τους, είναι απλά άνθρωποι που παλεύουν για το μεροκάματο και δυστυχώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Εμείς τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλές θάλασσες!
  2. Η αλήθεια είναι λίγο μπέρδεμα, γιατί το πλοίο διαθέτει ανοιχτούς χώρους αλλά για να βρεθείς εκεί, πρέπει πρώτα να περάσεις από κλειστούς χώρους (συνωστισμό κτλ) οπότε πιστεύω ισχύει κανονικά η χρήση μάσκας στα πλοία.
  3. Το να αναπαράγει μια ενημερωτική ιστοσελίδα τα σχόλια [Αν δεν κάνω λάθος του Facebook] στο site της, πιστεύω μόνο "πέναλτι" μπορεί να χαρακτηριστεί. Ακόμα και οι αναγνώστες της εν λόγο ιστοσελίδας, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ΔΕΝ επικροτούν κάτι τέτοιο.
  4. Το λιμάνι Σαντορίνης σίγουρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λιμάνι, πέραν του ότι είναι έρμαιο του γαρμπή, δεν διαθέτει κυματοθράυστη. Ο κυματοθράυστης στο συγκεκριμένο λιμάνι, σίγουρα θα συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό. Το να κατασκευάζουν απλά μια προέκταση, στο υπάρχων λιμάνι [όπως έγινε] σίγουρα δεν ωφελεί πουθενά, αντιθέτως μετακινούν το υπάρχων λιμάνι πιο βαθειά. Δεν μιλάω σαν λιμενολόγος [δεν είμαι] άλλα μιλάω για αυτό που ακόμα και κάποιος αδαής, καταλαβαίνει. Που ωφελεί να [μετακινηθεί] το υπάρχων λιμάνι ακόμα πιο βαθειά; στον Αθηνιό δεν έπρεπε να πάνε πιο μέσα, αλλά σαφώς πιο έξω. Αφού όμως αυτό δεν γίνεται έπρεπε απλά να καλύψουν το λιμάνι από το πλάι [φάρος].
  5. Εντυπωσιακό αλλά δεν κολλάει και τόσο [προσωπική άποψη]
  6. Είναι πλέον μια πολύ δύσκολη γραμμή λόγο γέφυρας
  7. Sorry, λάθος μου Ναι. Το γράφει στο site αλλά όπως το λες κι εσύ, είναι στη σειρά λέει μετά το Δήλος απλά εγώ διάβασα την ανάρτηση τους λάθος. https://www.e-marinews.com/coasting/kai-ta-blue-star-delos-amp-blue-star-mykonos-gia-topothetisi-scrubber/ Έχεις δίκιο κι εκεί το ΙΔΙΟ με σένα λένε, πρώτα δήλος και μετά Μύκονος
  8. Μήπως πάει κι αυτό για scrabbers? Έτσι γράφει κάποιο site από τέλη Αυγούστου η αρχές Σεπτεμβρίου. Για την ακρίβεια γράφει ότι κατά σειρά είναι delos και μετά mykonos
  9. Respect! και για την ανάρτηση αλλά και για το πλήρωμα.
  10. Ισχύει αυτό?? https://www.e-marinews.com/coasting/anagkastiki-kataschesi-toy-me-elliniki-simaia-ploioy-me-to-onoma-r-k-christos-chchch/ Είναι έγκυρη η σελίδα αυτή με τους πλειστηριασμούς?
  11. Ευνοεί μια τελευταία Αυγουστιάτικη αρπαχτή, του τύπου ότι μαζέψω... και μετά φεύγω.
  12. Ο διαχειριστής της συγκεκριμένης ομάδας, σαν τι μιλάει; Ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας SEASPEED; Με τον τρόπο που μιλάει [σχετικά με την επισκευή του ΟΛΥΜΠΟΣ] δίνει την εντύπωση ότι εκπροσωπεί την εταιρεία SEASPEED. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει καθώς αναφέρετε σε άλλο πλοίο, ποιο είναι το πλοίο; Ποιος είναι ο επιχειρηματίας; Πώς το πλοίο θα μπει στην γραμμή σε 3 μήνες από τώρα; Είναι έτοιμο; Έχει την θετική απάντηση από το ΣΑΣ;
  13. Αν δεν απατώμαι, κάποιο θέμα με την άγκυρα του πλοίου.
  14. Θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω κάτι παραπάνω, πέραν αυτού που μπορώ να πω. Ότι τουλάχιστον για τώρα δεν υφίσταται πώληση του συγκεκριμένου πλοίου. Πάντα φιλικά αγαπητέ.
×
×
  • Create New...