Jump to content
Shipfriends

Demetrios

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Demetrios

  1. Εκτιμώ τις απαντήσεις σας. Οπότε μάλλον δύσκολο για αντλιωρός. Υπάρχει κάποια άλλη θέση στα ποντοπόρα η οποία ακόμη να συμπληρώνεται από Έλληνες και να πληρώνει καλά, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται μεγάλη διάρκεια σπουδών; Όσο για ιδιωτική σχολή αξιωματικών εμπορικού ναυτικού, είναι σαν τις ΑΕΝ; Εάν ναί, λίγο δύσκολο διότι ακόμη και να είχα χρήματα και διάθεση να φοιτήσω 3-4 έτη, υπάρχει και όριο ηλικίας τα 27 έτη, κι εγώ τα κλείνω τη Παρασκευή αυτής της εβδομάδας. Για τους δε μάγειρες δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα, μιάς και αυτή η θέση τείνει να συμπληρώνεται από Φιλιππινέζους κυρίως.
  2. Ευχαριστώ Νίκο, θα περιμένω και τις απαντήσεις των άλλων. Πάντως διαβάζω σε πολλά σχόλια πως το κατώτερο πλήρωμα είναι πια ξένοι. Ο Ελληνικός Εφοπλισμός είναι κυρίαρχος παγκοσμίως, και δεν διαθέτουν εργασία στους συμπατριώτες τους; Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να βρείς εργασία μετά; Κάποιος γνωστός μου είχε γράψει πως μπορείς να βρείς εργασία και δια μέσω πράκτορα εύρεσης εργασίας, δεν ξέρω εάν αληθεύει.
  3. Θέλω να εργαστώ ως αντλιωρός σε ποντοπόρο πλοίο. Δεν έχω κάποια προηγούμενη εμπειρία, αλλά ψάχνω να ενημερωθώ ως προς το επάγγελμα. Πρόσφατα είδα πως τα ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ προσφέρουν ένα σχετικό πρόγραμμα (https://korelko.gr/spoudes/e-learning/naytiliaka/xeiristis-antliwn-ekfortwsis-ploiwn/), αν και δεν μου έχουν απαντήσει εδώ και δύο εβδομάδες που αιτήθηκα για πληροφορίες. Πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να εκπαιδευτώ; Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικό σε περίπτωση που δεν έρθω ποτέ σε συνεννόηση με τα ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ; Μετά από αυτό θα μπορέσω να βρώ εργασία και πως;
×
×
  • Create New...