Jump to content
Shipfriends

GIANNIS_

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About GIANNIS_

  • Birthday 09/27/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Piraeus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τσουβάλιασμα καταστάσεων και λαός του όχλου. Εχω διαβάσει τόσα σχόλια αυτές τις μέρες για το πόσο κακά είναι τα πληρώματα, τα πλοία(;). Βέβαια όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι που σε 3, 4 μήνες θα λένε μάγκας ο καπετάνιος που έδεσε στη Κίμωλο, Δονούσα κλπ.
  2. Πάει κανείς στη δουλειά του θέλωντας να κάνει κακό και να καταστρέψει τη ζωή τη δική του και των γύρω του?Προς Θεού δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση ότι είδαμε.
  3. Καλησπερα. Η RL φθανει στη Μυκονο κάθε Παρασκευή πρωι με αναχώρηση το Σάββατο στις 14:00. Επίσης κάθε Δευτέρα πιάνει Σαντορίνη 8 το πρωι με 10 το βράδυ, οποτε σε σχέση με άλλες εταιρείες εδώ πες κάτι γίνεται.
  4. Θυμηθήκαμε λίγο με τη μουσική του σήμερα πως είναι να δένει κρουαζιερόπλοιο στον Κανέλλο.😋
  5. Εχω να κάνω το Μύκονος-Νάξος στις 26/8 οπου επιλογες είναι ο Πρωταθλητης και το Power jet αν και στο booking βγαζει το Champion jet 2. Στο πρακτορειο ζηταω να βγάλω με το power jet και μου λενε αφου εχετε αυτοκινητο δε βγάζετε με το πρωινο καλύτερα;😋
  6. Γνωρίζουμε τα δρομολόγια του; Εντυπωση μου κανει οτι μπήκε και το Santorini Palace. Υπάρχει τέτοια ζήτηση;
  7. Η να μας πλασαρει στο world champion. Αν υπαρχουν θεσεις λογικα!
  8. Στο σύστημα της seajets σημερα περαστηκαν δρομολογια για το champion jet 2 απο Ηρακλειο για κυκλάδες. Γνωριζετε κατι; Θελω να κανω το Μύκονος->Πάρος γιατί είναι σε βολική ώρα αλλα δεν τους εμπιστεύομαι.😋
  9. Πίστευω και σε καποιο εκτακτο από τα μεγάλα blue star. Αλλιώς πρωταθλητής.😋
  10. Για Κυριακή 30/8 οι θεσεις επιστροφής από Νάξο είναι ελάχιστες και αυτες στο απογευματινό και βραδυνό δρομολόγιο. Να ελπίζω στο HS4;😋
  11. Τόση κίνηση υπάρχει στη γραμμή;
  12. Θα επιτρέπονται οι προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοιων κενων επιβατων σε ελληνικα λιμάνια μόνο για εφοδιασμό τροφίμων και χωρίς αποβίβαση πληρώματος!
  13. Πέραν από τη προστασία των κατοίκων των νησιών, σε αυτή τη φάση σκέφτομαι και τους ναυτικούς της ακτοπλοιας μας.Μου σφίγγεται το στομάχι καθε πρωι που βλέπω το delos να ξεκινά από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και εγω θα κάτσω ασφαλής να δουλέψω μέσω τηλεργασίας. Πρέπει να μειωθούν δρομολόγια, μεταφορά μόνιμων κατοίκων μόνο/επαγγελματιών καθώς και ότι είναι απαραίτητο για τον εφοδιασμό. Πολλοί εργάζονται έξω αυτες τις δυσκολες μερες και χρήζουν εκτίμησης αλλά ως ναυτιλιακό forum θεώρησα σωστο να εκφρασω τη σκέψη μου επιγκεντρωμένος στους ναυτικούς μας.
×
×
  • Create New...