Jump to content
Shipfriends

Takisg

eMembers
  • Posts

    545
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Takisg

  1. To Andros Jet μην το υπολογίζεται δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει!!! Έχει βλάβη και δεν έχει δουλέψει αρκετά χρόνια!!!!
  2. Σαν μπαταρία μισοφορτισμένη είναι το νέο logo!!!!😅
  3. Line Up 2023 Στόλος Seajets 1)World Champion jet: Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Νάξος-Ίος-Θήρα 2)Champion Jet 1 στο Πειραιά - Ραφήνα 3)Champion jet 2:Πειραιας-Σέριφος-Σιφνος-Μηλος(διπλό) 4)Speedrunner jet: Πειραιάς-Μήλος-Φολέγανδρος-Ιος-Σαντορίνη 5-6)Super jet/Super jet 2: Μήλος-Κυκλάδες 7)Caldera Vista: Ενδοκυκλαδικά 8)Power jet: Ηράκλειο- Σαντορίνη -Ίος-Νάξος-Πάρος-Μύκονος 9)Naxos jet: Σητεία-Κάσος-Κάρπαθος-Ρόδος-Χάλκη. 10)Elite jet: Ρέθυμνο- Σαντορίνη 11)Express jet: Ιος-Σαντορίνη-Πάρος-Μύκονος 12)SuperRunner jet 2: (ΑΜΟΙΒΟ) 13)Aqua Blue: Λαύριο-(Μεστά)-Αγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα 14)Αqua Jewel: Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμος-Γύθειο 15)Sporades Star:Ενδοκυκλαδικά (Άρτεμις) 16)SuperRunner Jet : Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι και Θεσσαλονίκη-Λήμνος-Μυτιλήνη 17) Super Star: Βόλος-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος 18) Speedrunner jet 2: Πειραιάς-Μύκονος- Πάρος- Νάξος 19)Supercat jet: Αίγινα, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι(;) (Επίσης υπάρχουν τουλάχιστον αλλά 10-12 πλοία της εταιρίας που είτε έχουν βλάβη είτε δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα είτε ο ρόλος τους είναι να δίνουν ανταλλακτικά σε άλλα πλοία που λειτουργούν)
  4. 200 IX είναι η επίσημη χωρητικότητα!!!
  5. Το Ionian Express ήρθε στην Ελλάδα για την Kerkyra Lines!!!
  6. Απ'ότι λέγεται θα πάει στην άγονη Θεσσαλονίκη-Σποράδες!!!
  7. Πανέμορφο σε εκπληκτική φωτογραφία του Χρήστου Χατζάρα - Voyager
  8. Η συγκεκριμένη εταιρία δεν μπόρεσε να συντήρηση το πλοίο της και να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και βγήκε το πλοίο στον πληστηριασμο, μπορεί να αγοράσει άλλη εταιρία; Ωστόσο νομίζω ότι εκτός αυτού η ΑΝΕΣ είναι εταιρία λαϊκής βάσης με πολλούς μετόχους μπορεί εύκολα να μεταβιβαστεί η να πωληθούν τα πλοία της; Επειδή δεν το γνωρίζω υπάρχει κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις επ εαυτού !!!
  9. Υπάρχουν συγγενικές σχέσεις Γιαλόζογλου (CAT I) με super Mario (Seajets) οπότε αποκλείω αντιδράσεις από εκεί!!!
  10. Στο site της εταιρίας ενημερώθηκε η αλλαγή των ονομάτων των πλοίων(Εlite jet, Super jet2 & Express jet) μόνο εκείνο το caldera vista δεν έχει αλλάξει όνομα και φωτογραφίες τόσα χρόνια!!!
  11. Κατανοώ τα όσα λέτε οι προλαλήσαντες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω αγοράς από κάποιον άλλο παίκτη της αγοράς της εταιρείας ή των πλοίων, πλοία μικρά,αργά και πολύ παλιά!!! Ισως εξαιρείται ο Άγιος Νεκτάριος Αίγινας, όμως κι αυτό και τα υπόλοιπα εντελώς παροχειμένα!!!
  12. To πλοίο δεν κάνει ούτε για Δυτικές, ούτε για (εμπορικές) κι αργό είναι και χώρους σε γκαράζ και σαλόνια δεν έχει (είναι μικρό με λίγους χώρους)για τέτοιες γραμμές, μόνο άγονες μπορεί να χτυπήσει!!
  13. Πάντως με αυτή την τελευταία αλλαγή δεν θυμίζει σε τίποτα το πλοίο που μόλις πριν λίγα χρόνια ήρθε από την Ιταλία για την Portucalence.
  14. Πολύ χαμός γίνεται στις Σποράδες τόσο πολύ κίνηση και κονόμα έχουν; Hellenic Seaways, Seajets, Anes, Aegean Flying Dolphins και εσχάτως κι ο Μανουsaos με συμβατικό και το ταχύπλοο Alcantara Dos ξερούν κάτι που εμείς δεν βλέπουμε ή δεν γνωρίζουμε; Γιατί μου φαίνεται ότι μαζεύτηκαν πολλές εταιρίες κι ακόμα ποιο πολλά πλοία!!!!!
  15. Όντως καλό θα ήταν η εταιρία να συμμαζέψει τα ονόματα στα αδελφά της πλοία όπως έχει κάνει με τα Champion Jet 1&2. Αυτό πρέπει να γίνει στο SuperRunner Jet & στο Speedrunner Jet, στο Caldera Vista & στο Naxos Jet και όπως έκανε ήδη στα SuperJet & Seajet 2 (Superjet 1 &2). Yπάρχουν κι άλλα πλοία που θέλουν μάζεμα όμως, όπως το Power Jet με το αδελφό του Speed Jet.
  16. Το πρόβλημα του Azores Express δεν ήταν κανένα από αυτά αλλά το ότι κατά την 1η προσπάθεια το πλοίο να μπει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας έμεινε με μία μηχανή!!! Γι αυτό κιόλας έκανε και αρκετές ώρες να γυρίσει στην Αλεξανδρούπολη!
  17. Στο ινσταγκραμ της levante έχουν ανέβει στόρυ που δείχνει την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού του πλοίου!!!!
  18. Το πλοίο φαίνεται από το καλοκαίρι πως περνά στην Attica ενώ η απόκτηση του θα γίνει τοις μετρητοίς από την εταιρία CldN Ferries NV. Η τιμή πώλησης είναι 13,4 εκ. € (ψιλό αλμυρό μου φαίνεται για RO-RO)
×
×
  • Create New...