Jump to content
Shipfriends

Aqua_blue

eMembers
  • Posts

    1,826
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aqua_blue

  1. Φέρι της γραμμής προσεγγίζει στη Καβαλλιανή μόνο προς εξυπηρέτηση μεταφοράς ΙΧ και ατόμων προς το νησί(διαθέτει μικρές κατοικίες)...αν και σπάνιο πλέον.

    Συνηθίζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο δρομολόγιο από Αγία Μαρίνα προς Αλμυροπόταμο , ωστόσο καθόλου απίθανο να είχε γίνει προσέγγιση σε δρομολόγιο προς Ν.Στυρα.

  2. On 12/26/2023 at 12:19 AM, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said:

    Κ που να απαγγιάσει το βαποράκι όταν βγει Ατλαντικό Μαρόκο,Μαυριτανία δεν έχει τπτ Παρακάτω περιμένουν οι πειρατές όπως στη Σιέρρα Λεόνε με το ARMENISTIS

    Μην ξεχνάμε και το περιστατικό με το μικρό εφοδιαστικό Στέλιος Κ της Creta .

  3. Από το Pozzalo της Σικελίας μέχρι το Lagos της Πορτογαλίας είναι συνολικά 1.140 νμ,ωστόσο είναι πιθανό να κάνει ψηλώματα σε τυχόν καιρούς , πράγμα που σημαίνει ότι θα αυξηθεί η απόσταση...με μια μέση ταχύτητα των 5-5.5 κόμβων και χωρίς ιδιαίτερη παρέκκλιση από την πορεία του ,ETA υπολογίζεται για τις  4/1/....για να βγει ETA στις 1/1 θα πρέπει να έχει μια μέση ταχύτητα των 7 κόμβων .

  4. Στο Ωκυαλος έχει προχωρήσει το μινιάρισμα των χαλύβδινων επιφανειών του ,ενώ ξεκίνησε και η τοποθέτηση των τζαμαριών στο κατάστρωμα  σαλονιού και καμπινών.

  5. Παραμονή λοιπόν της εορτής του Αγίου Νικολάου και πολιούχου στην Ερέτρια

    Παναγία Παραβουνιωτισα και Άννα Μαρία  τίμησαν με σφυρίγματα και καπνογόνα μετά το πέρας της δοξολογίας και περιφοράς της εικόνας.

    IMG_20231205_232705.thumb.jpg.2a62d022b79c4949c9b41f281b962523.jpg

  6. Για την ιστορία ,σε ποστ στη σελίδα του ναυπηγείου στο FB αναφέρεται η τοποθέτηση συστήματος πυρόσβεσης τύπου "Drencher "...καλά ταξίδια λοιπόν στις ξένες πολιτείες και εν αναμονή των αντικαταστατών του !!!

×
×
  • Create New...