Jump to content
Shipfriends

steward

eMembers
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steward

  1. Πιθανότατα για να μην χαλάσει και η άλλη μηχανή και μείνει καραβοφάναρο μες στο Κάβο ντόρο.
  2. Θα το γράψω ξανά.....το πλοίο αυτό κάνει μόνο για Αδριατική.Από Ηγουμενίτσα 10 ώρες ταξίδι για Μπρίντεζι.Δρομολόγιο με ενδιάμεσα λιμάνια και δύσκολα λιμάνια δεν πρόκειται να βγει
  3. Γνωρίζουμε τους πλοιάρχους της Fast Ferries?
  4. Ο κάπτα Γιαννης ήταν Αρχιπλοίαρχος στις Μινωικές.
  5. Ο εφοπλιστής είπε χθες στο πλήρωμα ότι το πλοίο θα δέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.Ειπε ότι θα δώσει τα μισά λεφτά του Αυγούστου στο ξενοδοχειακό.Αυριο μεθαυριο θα γίνει η απόλυση.Δεν βλέπω να έχει καλά μπερδέματα ο τύπος.
  6. Δεν υπάρχει στο σύστημα κρατήσεων τον Αύγουστο.Μαλλον θα βγει του χρόνου....
  7. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας ξεκινάει δρομολόγια 1η Αυγούστου.
  8. Από Δυρράχιο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταγωνιστεί Grandi Navi Veloci,Adria Ferries,Ventouris Ferries.Απο Ηγουμενίτσα μπορεί να ανταγωνιστεί Grimaldi και Européen Sea Ways?Ίσως μπορεί να χρησιμοποιησει σαν δεύτερη επιλογή τις γραμμές της Ιταλίας.
  9. Είπαμε.Το βαπόρι πρέπει να φύγει γρήγορα από το Ρέθυμνο.Καλυτερη γραμμή είναι Ηρακλειο-Θεσσαλονικη με ενδιάμεσους σταθμούς Κυκλάδες και Σποράδες.
  10. Συμφωνα με το συστημα κρατησεων της εταιρειας θα ξεκινησει δρομολογια απο 1η Ιουλιου.
  11. Δυστυχώς το πλοίο δεν το εμπιστευονται οι Ρεθυμνιωτες.Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ΑΝΕΚ και Μινωικές. Οι ώρες ταξιδιου είναι πολλές με τα ενδιάμεσα λιμανια.Μια λύση είναι γραμμή Ιταλίας από Ηγουμενίτσα η Αλβανια .Αλλη λύση είναι να πιάνει Μήλο και Σαντορίνη μια φορά την εβδομάδα.Και άλλη λύση ίσως η καλύτερη Ηρακλειο-Σαντορινη-Μυκονος-Σκιαθος-Θεσσαλονικη.Και κάποια άλλη λύση ίσως άγονη.Να παίρνει επιδότηση.
  12. 1)Το βαπόρι δούλευε στην γραμμή χωρίς ενδιάμεσες προσεγγίσεις. 2)Φανηκε πόσο το στήριξαν οι Ρεθυμνιωτες.3)Ανήκε στον Τζανετατο.Το βαπόρι ήταν ναυλωμένο από την Cretan Lines.Το πλήρωμα είχε κάνει επίσχεση εργασίας λόγω οφειλών της Cretan Lines.Δεν το βλέπω να μένει πολύ στη γραμμη.Κανεις δεν θέλει να κάνει επενδυση και να χάνει τα λεφτά του επειδή οι Ρεθυμνιωτες θέλουν να βλέπουν καράβι στο λιμάνι τους αλλά να μην ταξιδευουν και να πηγαίνουν Χανιά η Ηράκλειο.
  13. Είναι επιχειρημα τώρα αυτό? Πες μου μερικούς λόγους που θα πρέπει το βαπόρι να είναι στο Ρέθυμνο.
  14. Το Ρέθυμνο δεν έχει λιμάνι.Οποτε εχει δυνατο βοριά το πλοίο πάει Σούδα. Το βαπόρι έχει πάντα καθυστέρηση στα δρομολόγια του 3-4 ώρες.Οι Ρεθυμνιωτες δεν στηρίζουν το πλοίο.Προτιμουν να πηγαίνουν Χανιά η Ηράκλειο λόγω της μεγάλης διάρκειας ταξιδιού.Για πόσο ακομα νομίζεις ότι ο πλοιοκτήτης θα το έχει στο Ρεθυμνο?
×
×
  • Create New...