Jump to content
Shipfriends

Kostas18gr

eMembers
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kostas18gr

  1. Πριν κάποιους μήνες είχε έρθει αν θυμάμαι καλά για την ακρίβεια 8-9 μήνες που έκανε μεγάλη δεξαμενή τώρα ξανά έρχεται Πειραιά;
  2. Νομίζω όμως ότι το πλοίο El Djazair II βάση χωρητικότητας και μεγέθους είναι αρκετά μικρότερο του BADJI MOKHTAR III για να το αντικαταστήσει πλήρως είναι και αυτός ένας λόγος που έγινε η κίνηση να ναυλωθεί η Αριάδνη.
  3. Αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος έχει ναυλωθεί από την Algerie Ferries και πρέπει να έχει μπει στην θέση του BADJI MOKHTAR III το οποίο έχει έρθει Ελευσίνα. Η ναύλωση της Αριάδνης είναι μικρής διάρκειας μέχρι να ξαναγυρίσει στα δρομολόγια του το BADJI MOKHTAR III τέλος Απριλίου.
  4. Και επίσημα πλέον στο AIS από εχτές εκπέμπει ως RIGEL V στην γνωστή εφαρμογή.
  5. Μόνο για 1 δρομολόγιο την βδομάδα μπαίνει το Κύδων στην θέση του . Τα υπόλοιπα δρομολόγια ακυρώθηκαν βάση συστήματος δεν υπάρχει κάτι μέχρι μέσα Μαρτίου. Στην ουσία δεν έρχεται κάποιο βαπόρι για αντικατάσταση αυτόν τον 1 μήνα και κάτι . Ωραία πράγματα και από τον Ιταλό. Στο Opean Seas είναι μέσα μέχρι 13 Μαρτίου το Kydon Palace 1 φορά την βδομάδα
  6. Αυτήν την στιγμή η Βενετία ανηφορίζει ανοικτά της Κέρκυρας Αλβανίας. Τραγικό να γίνεται ταξίδι 30-32+ ωρών με ταχύτητες 9-12 κόμβους σε όλο το δρομολόγιο Ανκόνα Ηγουμενίτσα
  7. Το βαπόρι αφού πήρε καύσιμα πριν λίγα λεπτά ξεκινήσει για την πατρίδα μας με Destinasion Peiraeus με άφιξη στις 2 Φεβρουαρίου βάση Ais . Καλός να το δεχτούμε λοιπόν.
  8. Από το πρωί το σύστημα έχει δείξει πόσα ονόματα από Superfast III , Λευκά Όρη, Blue Horizon .
  9. Η Αττικά άνοιξε επίσημα τα πλάνα και έγινε αυτό που σας είχα γράψει και πάνω . Δεν μειώνετε κανένα πλοίο δεν φεύγει κανένα μένουν όπως είναι τα 7 πλοία : 1 Βενετία 4 Ανκόνα 2 Μπάρι Οπότε πάνε τα σενάρια για να φύγει πλοίο από Αδριατική και να πάει Αιγαίο - Κρήτη.
  10. Τα μεσάνυχτα το πλοίο ξεκίνησε να μπει στην διώρυγα έφτασε μέχρι την πρώτη "δεξαμενή" περίμενε απέξω μετά για κάποιον λόγο έκανε πίσω και βγήκε ξανά εκτός στενού και περιμένει εκ νέου στην σειρά.
  11. Η διάρκεια ταξιδιού ανεβαίνει στις 19 - 19:30 ώρες όπως μέτρησα γι'αυτό η γραμμή Ανκόνα Ηγουμενίτσα Πάτρα από 1/7 κόβεται στα 2 στην ουσία 2 πλοία για Ηγουμενίτσα 2 για Πάτρα συν κάποιες μέρες λόγο αυξημένης κίνησης θα πιάνουν και τα 2 Ηγουμενίτσα από 11.08 μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου κάθε Τρίτη και Παρασκευή από Πάτρα θα πιάνουν και τα 2 Ηγουμενίτσα . Αυτό το σχέδιο θα συνεχιστεί με τα 4 πλοία και την γραμμή στα κομμένη στα 2 και τον χειμώνα μετά όπου 3 μέρες θα έχει δίπλα δρομολόγια.
  12. Δεν ξέρω για Δωδεκάνησα παντως από 1/7 Από Ανκόνα ένα πλοίο θα φεύγει για Ηγουμενίτσα και ένα Πάτρα Και αντίθετα ένα από Πάτρα για Ανκόνα και ένα από Ηγουμενίτσα με κάποιες μέρες να περνάνε και τα 2 από Ηγουμενίτσα άρα όπως είπα και πάνω πρακτικά έχει την ίδια μέρα 2 από Ανκόνα 2 από Ελλάδα την ίδια μέρα
  13. Μια διόρθωση να κάνω. Από 1/7 με βάση το πλάνο έχει καθημερινά 2 αναχωρισεις από Ελλάδα και 2 από Ανκόνα εκτός Τετάρτη και Πέμπτη που σημαίνει είναι δρομολόγια για 4 πλοία Ανκόνα + 1 πλοίο Βενετία και 2 Μπάρι είναι 7 πλοία . Από την στιγμή που θα αυξηθούν η ώρες λόγο ρύπους και αφού έχει διπλές αναχωρισεις Δευτέρα Τρίτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή δεν βγαίνουν με 3 πλοία .
  14. Άνοιξε πρώτος πρώτος ο Βεντούρης τα πλάνα για το καλοκαίρι του 2024 Ιταλία - Ελλάδα. Ξεκινάει την γραμμή Μπάρι Κέρκυρα Ηγουμενίτσα αρκετά νωρίς όπως πέρυσι 26/06 και τελειώνει 07/09.
  15. Στο AIS του πλοίου πλέον έχει ως προορισμό το λιμάνι της Ριέκα στην Κροατία.
  16. Το πλοίο θα κάνει κάθε Τετάρτη από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα και Πάτρα και κάθε Κυριακή από Βενετία για Ηγουμενίτσα και Πάτρα .
  17. Και επισήμως αίτημα αναβολής Το άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρει: Minoan Lines: Αίτημα για αναβολή εκτέλεσης δρομολογίων στα Χανιά έως τον Οκτώβριο του 2023 Το Ε/Γ-Ο/Γ ΚΥΔΩΝ που εξυπηρετούσε το δρομολόγιο Πειραιάς- Χανιά μεταδρομολογείται στις γραμμές της Αδριατικής.
  18. Το ματιασαμε το βαπόρι μετά από 2-3 δρομολόγια που πήγαινε τάπα 27+27,5 επέστρεψε στις αρχικές του ταχύτητες 24-25 . Αυτήν την στιγμή περνάει κάτω την Λευκάδα με 24,2 τι να έπαθε πάλι ;
  19. Σε αυτό το δρομολόγιο έχει βρει ταχύτητα κάπως αυτήν την στιγμή ανεβαίνει για Ανκόνα με 26αρι ενώ ποιο πριν έπιανε και 26,5.
  20. Νέα τροποποίηση στην τροποποίηση. Νέα ώρα αναχώρησης του Τσάμπιον από Ηγουμενίτσα Τετάρτη στις 02:00 τα ξημερώματα αντί Τρίτη στις 22:00 το Βράδυ δηλαδή 4 ώρες μετά .
  21. Ξεκίνησε πριν λίγο τα δρομολόγια του στην Γραμμή Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα Πάτρα.
  22. Όσο δεν φτιαχτεί το Olympic Champion το πρόβλημα/βλάβη που έχει αυτό θα γίνει σε κάθε εξπρές/γρήγορο δρομολόγιο που του έχουν βάλει . Είναι μεγάλο θέμα εδώ και πολλούς μήνες και για την γραμμή . Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ανοίξανε τα πλάνα για το 2023 ξέρουνε σίγουρα το πρόβλημα του Olympic Champion που υπάρχει από το καλοκαίρι του 2022 και βάλανε δρομολόγια εξπρές Ανκόνα Ηγουμενίτσα Πάτρα χωρίς καν να μπορεί να τα βγάλει πέρα με της ταχύτητες που πιάνει (Μαξ 23-24), και αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολλούς μήνες στην γραμμή της Ανκόνας με το Olympic Champion χωρίς να έχει φτιαχτεί. Μεγάλο θέμα όλο το καλοκαίρι του 2022 ήταν και οι τροποποιήσεις, αλλαγές στα πλοία, αλλαγές στης ημέρες και με ακυρώσεις σε αφίξεις είτε Ηγουμενίτσα είτε Πάτρα.
  23. Έχει γίνει γνωστό τι θέμα/πρόβλημα έχει το βαπόρι από το καλοκαίρι και δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 25 κόμβων;;; Διότι αυτή η κατάσταση είναι από τον Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος και από τότε δεν έχει ξανά τρέξει με μεγάλες ταχύτητες. Αν δεν αλλάξει έτσι το βλέπω και το καλοκαίρι με πολλά προβλήματα και καθυστέρηση.
  24. Αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί δοκιμαστικό έξω από την Νάπολι το Europa Palace
  25. Ναι άλλαξε από 4/1 πήγε 7/1 και εως 4/6 για Πάτρα μετά από εκεί ξεκινάει καθημερινά τοπικά Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα μέχρι Οκτώβριο
×
×
  • Create New...