Jump to content
Shipfriends

thanandar

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thanandar

  1. Η ενημέρωση από το εκδοτήριο της Αιγινας είναι πως όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς στην Αίγινα και μεταφέρθηκαν στον Πειραιά με το Ποσειδών Ελλάς στις 17:45 από Αίγινα . Συνεπώς δεν υπάρχουν επιβάτες μέσα στο πλοίο. Πέραν τούτου, αυτό θα ήταν παράλογο γιατί το πλοίο είχε ήδη δηλώσει τη βλάβη πριν την αφιξη στην Αίγινα, διερχόμενο από Μεθανα, άρα υποχρεωτικά θα αποβίβαζε τον κόσμο κατά τον κατάπλου στην Αίγινα!
  2. Το πλοίο λογικά δεν θα έχει πιστοποιητικό ασφαλείας που να καλύπτει Β' κατηγορίας πλόες, ως εκ τούτου θα μπορεί να δραστηριοποιηθεί στη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη μονον ως Ro-Ro (φορτηγό), που αυτομάτως σημαίνει μέγιστο αριθμό επιβατών = 12. Για αυτό δεν παίρνει επιβάτες.
  3. Το πλοίο έδεσε Πειραιά - τελικά - στις 20:10 (στη μπούκα του Πειραιά εν τω μεταξύ είχε φτάσει στις 19:15!!). Με τη βοηθεία ρυμουλκού, έκανε πλαγειοδέτηση μπροστά από το εκδοτήριο του. Προφανώς, με μια μηχανή εκτός λειτουργίας, για να γυρνάει με 7 μίλια, κόβοντας το ταξίδι του στη μέση και κάνοντας αναστροφή, λίγο μετά την τελευταία αναχώρηση του από Πειραιά...
  4. Οι 45 ημέρες ("διακοπή δρομολογίων") δεν μεταφέρονται. Μόνο οι 60 ημέρες "ετήσιας ακινηισίας" (ή μέρος αυτής).
×
×
  • Create New...