Jump to content
Shipfriends

panagiotisg

eMembers
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panagiotisg

  1. 1) world champion jet 2) Νήσος Χίος 3) Blue galaxy 4) Blue star Patmos 5) Blue horizon
  2. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί την προηγούμενη Κυριακή στη Σούδα. Το blue galaxy ξεκίνησε και μετά από λίγο ξανά γυρνάει ρίχνει καταπέλτη και παίρνει ένα IX με 3 επιβάτες και εκείνη τη στιγμή ήταν έτοιμο να μπει ένα φορτηγό και το άφησαν απέξω με τον οδηγό του φορτηγού να αναρωτιέται γιατί αφού το πλοίο γύρισε δεν πήρε και το φορτηγό του. Βέβαια εδώ μιλάμε για επιβάτη απλώς αναφέρω το περιστατικό
  3. Γνωρίζουμε τον πλοίαρχο του blue Horizon;
  4. 1) BLUE GALAXY 2) ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ 3) ΠΡΕΒΕΛΗΣ 4) KΡHTH II 5) ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  5. Επομένως μετά από αυτή την αλλαγή γνωρίζουμε ποιος είναι ο νέος πλοίαρχος του blue Galaxy ;
  6. Καλησπέρα σε όλους !Γνωρίζουμε τους πλοιάρχους στο Κρήτη 2 και στο blue galaxy;
  7. Tο Blue Horizon αναχώρησε από τον Πειραιά με μία ώρα και δέκα λεπτά καθυστέρηση.Λόγω και του ημερήσιου.Επίσης πρώτα αναχώρησε το Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά από λίγα λεπτά το Blue Horizon .
  8. Πάντως καμία σχέση το πλοίο με το άλλο πλοίο της εταιρείας στην Κρήτη το Blue galaxy. Οσο το ένα φτάνει πολύ πριν την ώρα του και χωρίς κανένα πρόβλημα. Τόσο το άλλο έχει πολλές καθυστερήσεις και διάφορα μικρόπροβλήματα.
  9. Tο πλοίο πριν περίπου μία ώρα έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά.
  10. Ταξίδεψα πριν λίγες μέρες με το πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά. Από το Ηράκλειο ξεκινήσαμε ακριβώς στις 9 το βράδυ και δέσαμε στον Πειραιά στις 7:00 το πρωί διότι λίγο πριν φτάσουμε στο λιμάνι μας προσπέρασε το Φαιστός Παλάς. Αν και στο ταξίδι είχε 6 με 7 μποφόρ το Blue Horizon δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα παρά μόνο λίγους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της μανούβρας. Το πλοίο ήταν όπως πάντα όμορφο και καθαρό. Το πλήρωμα με εξαίρεση δύο-τρεις θαλαμηπόλους ήταν ευγενέστατο και εξυπηρετικό σε όλα.
  11. Καταρχήν δεν γίνεται να μιλάνε για πρόσκρουση και βάζουν μία εικόνα με φωτιά σε πλοίο.
  12. Tο Blue Horizon αναχώρησε σήμερα το βράδυ από τον Πειραιά με μία ώρα καθυστέρηση
  13. Παρατήρησα ότι η κοινοπραξία έχει κάνει ένα μπέρδεμα ως προς τα ημερήσια δρομολόγια. Τα ημερήσια δρομολόγια 25/7, 1/8 και 8/8 είναι περασμένα στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας ενώ στο διαφημιστικό φυλλάδιο όχι.
  14. Καλησπέρα σε όλους! γνωρίζουμε τον πλοίαρχο του Κρήτη 2 ; ευχαριστώ!
  15. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτές οι ώρες ( 15:30 ή 16:00 ) βολεύουν όλο το χρόνο. Συμπληρώνοντας αυτά που είπατε παραπάνω θέλω να προσθέσω ότι άνθρωποι ιδίως από περιοχές όπως Μακεδονία ,Θεσσαλία, Ήπειρο τους βολεύει περισσότερο το ωράριο ( αυτά τα λέω γιατί λόγω και της δουλειάς που κάνω μπορώ και συνομιλώ καθημερινά με πολλούς ανθρώπους ιδίως τώρα το καλοκαίρι που όλοι ψάχνονται για διακοπές). Γιατί για εμάς σε αυτές τις περιοχές τα ημερήσια της ΑΝΕΚ (10:00) δεν βόλευουν καθόλου. Και πιστεύω πως το ωράριο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.
  16. Πριν περίπου δέκα μέρες που είχα δει μία ημερήσια άφιξη του πλοίου στον Πειραιά έτσι είχε κάνει. Είχαν κατέβει για κάνα δεκάλεπτο από τους 2 καταπέλτες στην πρύμνη φορτηγά και μετά άρχισαν να κατεβαίνουν οι επιβάτες. Επίσης μέχρι τότε ο καταπέλτης των επιβατών ήταν κλειστός.
  17. 15/7/2018 Πειραιάς
  18. panagiotisg

    Aqua Blue

    14/7/2018 Ηράκλειο
×
×
  • Create New...