Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Η γέφυρα του ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ
  3. Το GA Plan του ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ
  4. Το GA Plan του ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ
  5. Today
  6. Πάντως είναι επιεικώς απαράδεκτο να είμαστε 20 Απριλίου και ακόμα να μην ξέρουμε επίσημα και οριστικοποιημένα ποια θα είναι τα δρομολόγια όχι μόνο των ταχύπλοων αλλά και κάποιων συμβατικών σε αρκετές γραμμές. Ασυνέπεια στο μεγαλείο της..
  7. Το μόνο αρνητικο είμαι η τιμη για Τήνο (84€) αν και πιστευω πως θα πέσει όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι. Μνήμες Speedrunner IV πάντως φέρνει το δρομολόγιο.
  8. Απ' ό,τι βλέπουμε φίλε @cyclades_shipping τις ημέρες που έχει το Thunder δρομολόγια από Πειραιά (Τρίτη-Παρασκευή-Κυριακή) το Superrunner-ή όποιο άλλο ταχύπλοο-θα το ακολουθεί μέχρι την Πάρο ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα πιάνει Τήνο αλλά όχι Πάρο. Μου κάνει εντύπωση που θα φεύγει 09:30 και όχι 08:45 όπως πέρσι, ώστε να "κλέβει" κόσμο λόγω ώρας, όπως εντύπωση μου κάνει και η προσθήκη της Σύρου. Θεωρώ τώρα που αλλάζει το τουριστικό προφίλ της Τήνου, εάν δουλέψει φέτος καλά από Πειραιά ίσως του χρόνου να γίνει καθημερινή η προσέγγιση στην Τήνο.
  9. Συνήθως όταν υπάρχει ναύλωση το πλοίο δεν αλλάζει όνομα, εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο!!!
  10. Yesterday
  11. Το ME1 Πάντως έχει ελληνική σημεία ακόμα .
  12. https://arxipelagos.gr/aml-με-δύο-ταχύπλοα-σκάφη-στη-δυτική-μεσό/ Για να δούμε τα δύο ταχύπλοα της εταιρείας που φορούν τα νέα τους σινιάλα
  13. Τα δρομολόγια του Superrunner Jet από 21/6 (ενδέχεται να ξεκινήσουν και νωρίτερα οπως έχει αιτηθεί η εταιρία στο ΣΑΣ) ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ Πηγη : Ferryhopper.gr
  14. Σύμφωνα με το Ferries!, υπάρχει πιθανότητα να μετονομαστεί σε Morocco Express 2.
  15. Ε τώρα....... ολοκαίνουριο δεν το λες !!! Σίγουρα εξαιρετική φωτογραφία, την ίδια χρονιά της αποπεράτωσης της ολικής ανακατασκευής του.
  16. Το 1 έκανε ακινησία τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το 2, στα πλάνα τουλάχιστον, φεύγει μετά το Πάσχα.
  17. Αν έχω καταλάβει καλά δεν προβλεπεται ακινησία φέτος πλην του πενθημερου 26-30/4
  18. Το 1 εχει περνει 1890 ατομα με κ το 2 1854 Μηπως το 1 εχει θεματα κ πρεπει τα λυσει κ θα γινονται δουλεεις το πρωι;
  19. Mήπως οι διαφορές είναι αμελητέες; 50, 60 αεροπορικές, μπορούν να προστεθούν εύκολα και στο BS1. Το επιπλέον deck ή επιπλέον ανοιχτό κατάστρωμα στο οποίο γίνεται αναφορά, φαντάζομαι είναι ο χώρος μπροστά από την τσιμινιέρα, χώρος στον οποίο στο BS1 έφτιαξαν καμπίνες, όταν ήταν να πάει στη Σκωτία. Πόσοι άνθρωποι χωράνε εκεί αλήθεια; 100 με εισητήριο deck? Ίσως λέω και πολλούς. Τα 40 (?) επιπλέον κρεββάτια που έχει το αδερφό, πόσες μέρες θα ήταν πουλημένα στα Δωδεκάνησα και πόσες μέρες πουλήθηκαν πέρσυ στην Παροναξία; Αν κρίνω από όσα έχουμε γράψει κατα καιρούς και για τις δύο γραμμές, μάλλον στην Παροναξία έφεραν περισσοτερα έσοδα. Επειδή μιλάμε για δύο πλοία που είναι κατά 98% ίδια, αν το κριτήριο το ποιο θα πάει που είναι κρεβάτια vs opendeck, θεωρώ ότι σωστά έχει δρομολογηθεί το καθένα από τα δύο εκεί που έχει δρομολογηθεί.
  20. Για όσους ενδιαφέρονται το Superexpress την εβδομάδα των επιστροφών ,από Πέμπτη 9/5 και μετα έχει ριξει το ατομικό : 42 από Τήνο και 45 από Μύκονο.
  21. Ναι λόγο καιρού σήμερα , να πούμε οτι επιτέλους ολοκληρώνεται το εργο επισκευής στον Αγνώντα και πλεον δεν θα υπαρχει θέμα προσέγγισης
  22. Πάμε να δούμε άλλες 3 φωτογραφίες του βαποριού από μια άφιξη του στη Βαλέτα το Μάρτιο του 2024. Όπως είπε και ο Νικ τίποτα δεν άλλαξε στο βαπόρι. Ένα βαψιματάκι ίσως να μην το χάλαγε μιας και φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένο 1 2 3
  23. Arriving in Valetta
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...