Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Καλα το δημοσίευμα ο ίδιος ο super Mario να το είχε γράψει δεν θα μπορούσε να ήταν «αντικειμενικοτερο» !!! Πέραν αυτού όμως το Πίσω Λειβάδι πρόκειται για ένα αλιευτικό καταφύγιο το οποίο τα τελευταία χρονια έγινε μεικτής χρήσης και για τουριστικά πλοιάρια . Το να Παει να δέσει ένα ακτοπλοικο πλοιο σε ένα καταφύγιο ποιος ασφαλιστικός φορέας θα το καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος ;;; Και μια ερώτηση δεξιού ψάλτη. Το Λιμεναρχειο Παρου τόσο κοσμο έχει το καλοκαίρι που μπορεί να χαραμιζει ένα στέλεχος του να τρέχει πρωι βράδυ στο Πίσω Λειβάδι ;; Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τις απόψεις του λιμεναρχείου επ αυτού του θέματος .
  3. Δεν ξέρω αν είναι θέμα πίστης, αλλά στο Ferries! αναφέρουν ότι έχει πλήρωμα από τη Stena πάνω. Σε σχόλια κάποιοι άλλοι συνασθενείς λένε ότι ζήτησε η Tallink πλήρωμα απο τη Stena για τον διάπλου του Ατλαντικού, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολή αυτό.
  4. Today
  5. Με υπηρεσιακη ταχυτητα Κιμωλος δε πας πουθενα σημερα....εδω τουλαχιστον.
  6. Κυπριακή βάζει και ο Ηλιο.Να το έπερνε καμιά Sea Jets να το έβαζε Χανιά να τρελαθούμε τελείως!! Αυτό και τα άλλα 3 αδελφά του πιστεύω είναι τα ομορφότερα Superfast!!
  7. Θα έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο τύπου πλοίο στα μέρη μας αλλά και πώς θα το κάνουν και αξιοποίησουν.
  8. Ξεκάθαρα είναι ο Ερμής η αιτία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι πρόλαβε να κάνει brand name στο νησί λόγω του καλού μάρκετινγκ της εταιρείας (το πιο γρήγορο της γραμμής αν και τις μισές φορές καθυστερούσε συχνά , η αλλαγή όλου του στυλ της SEAWAYS με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί και γενικά παντού διαφήμιση Κέρκυρα Ηγουμενίτσα σε 1:10 αν και ούτε μια φορά δεν το έκανε). Άτομα που ταξιδεύουν συχνά όπως καθηγητές και φοιτητές από μέρη χωρίς την παραμικρή ιδέα για ναυτιλία το αναζητούσαν και το προτιμούσαν. Το συγκεκριμένο πλοίο έβαλε την εταιρεία στον χάρτη, η οποία είχε την φήμη η εταιρεία με τις γριές παντόφλες. Ενδεικτικό ήταν το γεγονός πως πολλά άτομα στο νησί που μιλούσα (όχι μόνιμοι κάτοικοι φοιτητές και καθηγητές όπως προανέφερα) αγνοούσαν την ύπαρξη της SEAWAYS .Ο λόγος;Το brandname αλλά και τα διάφορα σάιτ τύπου vrisko.gr και ferries.gr που στα βγάζει πρώτα το google όταν πατάς Κέρκυρα Ηγουμενίτσα εισιτήρια δεν την είχαν καν σαν επιλογή παρά μόνο την Lines.
  9. Ετοιμο το site της Magic Sea ferries για Δυτικές Κυκλάδες https://magicseaferries.gr/ μάλλον σχεδόν έτοιμο.. γιατι αρχισε η προσαρμογή του σταδιακά
  10. Πάντως ένα είναι το μόνο σίγουρο, μόνο στην Attica δε θα καταλήξει! 😂
  11. Kαι η στένα, η οποία είχε/εχει και τα αδέλφια του έχει κυπριακή
  12. Τους κάλεσα στο τηλέφωνο, δεν συσχετίζεται με τον Αγιο Κωνσταντίνο η ανακοίνωση ( που όντως είναι στις 26/03) , γιαυτό η γενική διατύπωση σε αυτα που γράφουν, αφορά δρομολογήσεις απο οποιοδήποτε λιμάνι υπάρξει διασύνδεση με πλοίο ( βασικά αναμένουν τις επίσημες πληροφορίες - ανακοινώσεις των ακτοπλοικών ωστε και αυτοί να ανακοινώσουν μετά λεπτομέρειες ). Απο Αγιο Κωνσταντίνο δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση Αγαπητοί επιβάτες , η Jetatours αναμένει την ανακοίνωση των δρομολογίων των πλοίων προς τα νησιά των Β. Σποράδων (Σκιάθο , Σκόπελο, Αλόνησσο) για τη θερινή περίοδο 2024 , προκειμένου να προσαρμόσει τα δρομολόγια των λεωφορείων της σε αυτά των πλοίων. Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων μας θα γίνονται από το γραφείο μας "Jetatours" στην οδό Νίκης 54 & Φιλελήνων (Σύνταγμα -Πλάκα). http://www.jeta-tours.gr/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-/-ANNOUNCMENTS ουτε η Aegean flying dolphins μας έχει πει για οτιδήποτε για τον Αγιο Κωνσταντίνο.. Μόνο απο Μαντούδι οτι μπει για την ώρα.
  13. Κυπριακή βάζουν οι Πολωνεζικες και η p&o. για να δουμε …
  14. είναι η παλιά ανακοίνωση, έχει ξεμείνει. εχω μιλήσει προσωπικά με το Jeta είναι ενήμεροι για την αλλαγή της γραμμής για το ΚΑΤ 1. επίσης ρώτησα την magic sea αν σκοπεύει να κρατήσει την γραμμή με καποιο αλλο πλοίο και δεν μου απάντησε ποτέ. το site της magic είναι εκτός προφανώς το ενημερώνουν οπότε θα φανεί και εκεί σε λίγο το οτι θα εξυπηρετούν πλέον τις δυτικές κυκλάδες απο το Λαύριο...
  15. Το τουριστικό γραφείο Jeta tours που μέχρι πέρυσι είχε αναλἀβει την λεωφορειακή γραμμή Αθήνα-Άγιος Κωνσταντίνος σε ανακοίνωσή του γράφει ότι αναμένει την ανακοίνωση των δρομολογίων Άγιος Κωνσταντίνος-Σποράδες.
  16. Ανάλογα τον αντικειμενικό σκοπό, κρίνουμε το αποτέλεσμα. Για την εταιρεία καλά έκανε γιατί προστάτευσε το βαπόρι. Για τους νησιώτες δεν έκανε καλά καθώς δεν εξυπηρετήθηκαν. Για τους επιβάτες δεν έκανε καλά καθώς τους ταλαιπώρησε. Για εμάς τους απ'εξω οι απόψεις διίστανται κ.ο.κ. Το θέμα είναι από ποια σκοπιά βλέπουμε τα πράγματα. Ο Διαμαντής πχ (μιάς και για αυτόν ξεκίνησε η κουβέντα), έχει τον τρόπο να τους ευχαριστεί (κατά δύναμη) όλους (εταιρεία, νησιώτες, επιβάτες, πλήρωμα, κτλ) απόρια τους γεγονότος πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
  17. Στο ιδιο σημειο φαινεται να ειναι μεχρι σημερα Εμεις θα το θυμηθουμε δεμενο στο Ριο ,απο την εποχη που εκανε δρομολογια στο Ριο Αντιρριο
  18. Και η Tallink, που είναι ακόμη πλοιοκτήτρια, μέσω κυπριακών εταιριων νομίζω τα έχει. Irish δεν πάει. Αυτοί πάνε για το Spirit of Britain I.
  19. polmyt

    Theologos Eleni

    26 Ιουλιου 2019 στο Ριο
  20. polmyt

    Theologos Eleni

    26 Ιουλιου 2019 στο Ριο
  21. To ταχύπλοο θεωρητικά ξεκινάει δρομολόγια στην γραμμή του WCJ, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, την Παρασκευή 5/4 με ταχύτητες και τιμές WCJ. Φαντάζομαι θα ενθουσιαστούν οι επιβάτες όταν οι 2 ώρες που τους υποσχέθηκαν για την Σύρο γίνουν 2.50, για την Σαντορίνη δεν χρειάζεται να συζητηθεί καν το 4.40 που είναι περασμένο στο σύστημα.
  22. Μάλλον ανακοινώθηκε προκειμένου να "χρυσωθεί" η γενική αύξηση κατά 10% σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα: https://skiathoslife.gr/220656/Ston-oyrano-ta-aktoploika-eisithria-gia-na-mh-thigoyn-ta-efoplistika-kerdh-NEES-AYKSHSEIS-10-STO-40-APO-TO-2021.html Βλέπω και το 31 € της Seajets για το Σκιάθος - Βόλος έχει ήδη γίνει 34,70 € Ελλάδα 2.0.
  23. Να τα μας... Αν και ακούγεται πολύ έντονα στα ξένα Grimaldi! Πάντως βόρεια τα της Irish Ferries είναι αυτά που έχουν Κυπριακή σημαία...
  24. Το καλοκαιρι του 2019 δουλευε διπλα στη γεφυρα του Ριου Εκει θα το θυμηθουμε και μεις.Εντυπωσιακο πραγματικα οταν περνας διπλα του
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...