Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Λογικά έγινε κινητοποίηση για τα Κολωνάκια ύστερα από την πτώση μιας γυναίκας στην θάλασσα στο ίδιο σημείο σήμερα το απόγευμα. Νομίζω πως είναι επιτακτική η ανάγκη περιθωριοποίησης της προσβασιμότητας του λιμανιού. Δεν γίνεται να μπαίνει ελεύθερα, ανεξέλεγκτα και οποία ώρα θέλει η Σάρα και η Μάρα σε ενά λιμάνι σαν και αυτό που έχει αφεθεί στην μοίρα του, που βρίσκεις γκρεμισμένα τμήματα προβλητών σε σημεία που μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε χωρίς κανέναν περιορισμό. Ατυχήματα είναι πολύ εύκολο να συμβούν για τον καθένα όσο και να προσέχει. Τα έχουμε δει εξάλλου με πτώσεις στην θάλασσα όχι μόνο ανθρώπων αλλά και αυτοκινήτων. Η κατάσταση νομίζω χρήζει αλλαγής και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όσο μεγάλη και αν είναι η πολιτιστική σημασία του λιμανιού για την πόλη.
  3. Για 18 Μαΐου πάει η επιστροφή του στην Αδριατική. Το αδελφό δε θα αλλάξει σινιάλα ακόμη. Μετά το ΙΙΙ σειρά παίρνει το ΧΙ.
  4. Να θυμηθούμε και το πως ακυρώθηκε το τελευταίο του δρομολόγιο από Ancona και έφυγε "νύχτα" από Ancona για Πειραιά
  5. Κοντά ένα χρόνο πηγαινοέρχεται από τις εσχατιές του Αιγαίου, πρώτη φορά ζορίστηκε στο δρομολόγιο της Δευτέρας. Δίκαια λοιπόν τσίμπησε μερικές μαντινάδες από τους Κασιώτες. Αφιερωμένες σε πλοίο και πλήρωμα από τον Μανώλη Νικολάκη.
  6. Συρματοπλεγματα εχει στην γωνια του Δηλος που ειναι η μπιντα αλλα κ στου Κισσαμου
  7. Η ελληνική σημαία εξέδωσε νέα εγκύκλιο στην οποία δίνονται κατευθυντήριες οδηγίες για την φόρτωση και παραμονή των AFVs οχηματων επι των πλοιων με την οποία καταργείται η προηγούμενη . https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/oi_proypotheseis_gia_ti_metafora_ton_ilektrikon_aytokiniton_sta_ploia_pote_apagoreyetai_h_eisodos-7831311/ Κι αυτή η εγκύκλιος έχει την μορφή σύστασης και δεν είναι δεσμευτική .
  8. Ας δούμε την κινηση τροχοφόρων των δυο απογευματινών. ANDROS QUEEN : 21 IX ,5 Δ/Κ ,6 κομμάτια και 1 πούλμαν THEOLOGOS P : 14 ΙΧ ,11 κομμάτια(έκτακτο)
  9. Μόνο διαστημόπλοια που δεν έχουν τάξει πως θα κατεβούν στο νησί της Μεγαλόχαρης..! Χορτάσαμε θα και ΘΑ από Υδροπλάνα, Ελικόπτερα, highspeed, κ.ο.κ και ακόμα με το Κατερινάκι είναι. Ας σοβαρευτούν ένθεν κακείθεν επιτέλους.
  10. Signifie πως ίσως προλάβει του χρόνου cher fier lonien
  11. Αρκετή κινηση είχε το πρωινό του Αικατερίνη : 32 ΙΧ και αρκετούς πεζούς επιβάτες.
  12. Εργασίες κάνουν στην θέση του "Δήλος" και το "Νάξος" είχε δέσει στην θέση του "Πάρος".
  13. Έστρωσαν ξανά τα δρομολόγια του Superstar, με αναχώρηση από νησιά προς Βόλο πιο αργά την Τρίτη του Πάσχα και περί τη συνηθισμένη ώρα την Τετάρτη.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...