Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Για να δούμε θα πάει αυτή τη φορά στο Βόλο ή θα τον παρακάμψει πάλι και θα πάει για ακόμα μία διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη όπως έγινε και πριν δέκα μέρες.
  3. Μετά τα απανωτά άκυρα του Celebrity Infinity στον Βόλο (α ρε Ντάνιελ μας έκαψες) και με έναυσμα την φωτό του Νικ, ας δούμε το Crystal Symphony αγκυροβολημένο στην ράδα του Βόλου μιας και πλέον τα βαθικά του λιμανιού δεν επιτρέπουν την είσοδο στο λιμάνι...Το κρουαζιερόπλοιο ήρθε ανοιχτά του Βόλου γύρω στις 07:00 και αναχώρησε στις 18:00. Εδώ περιμένοντας το τελευταίο tender να ανέβει και ξεκινώντας να γυρίζει ώστε να βγεί απο την ράδα και να βάλει πορεία για τον επόμενο του προορισμό, την Πάρο!
  4. Αγκυροβολημένο στην ράδα του Βόλου..

    © Filippos Theocharidis

  5. Γυρνώντας για να βγεί απο την ράδα..

    © Filippos Theocharidis

  6. Παίρνοντας το τελευταίο Tender πάνω

    © Filippos Theocharidis

  7. Το Κ/Ζ Crystal Symphony στην ράδα του Βόλου έτοιμο να πάρει το τελευταίο Tender πάνω

    © Filippos Theocharidis

  8. Eίναι πλοίο αμφίβιας εφόδου Το αεροπλανοφόρο είναι πολύ απλουστευμένο Ενημερωτικά είναι του ίδιου τύπου με το τούρκικο Anadolu
  9. Κεράκια αναμμένα περιμένουν το Caldera Vista οι Μαροκινοί. Από το Agadir μέχρι την Casablanca, έχει κατακλυστεί ο λογαριασμός μου στο instagram😆 από τους οπαδούς του που περιμένουν μια φωτογραφία για να τη βρούν. Ε να τη λοιπόν, νωρίτερα σήμερα στον Πειραιά.
  10. The Caldera Vista in AML colours in Piraeus

    © Ζαουάντ Ζαιρί

  11. Τι έχει περάσει κι αυτό μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Ξεκινά λοιπόν το καινούριο κεφάλαιο με τίτλο Seajets. Νωρίτερα σήμερα στου Τζελέπη, και ενώ αυτό έχει γυρίσει με πλώρη πρός τα έξω για να ολοκληρωθεί η βαφή της αριστερής πλευράς του.
  12. The Olympic Champion Jet in Piraeus

    © Βούλα Πατουλίδου

  13. Λίγα χρόνια μετά, ξαναβλέπουμε το Columbia Highway στον Πειραιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι εξωτερικά.
  14. Car carrier Columbia Highway in Piraeus

    © Τσίκι-τσίκι το κατσίκι

  15. Μέσα στην πανδημία, πίστεψα πως δεν επρόκειτο να το ξαναδώ το πλοίο, τουλάχιστον όχι σαν Crystal Symphony. Κουβάς τρελός όμως, και το όμορφο κρουαζιερόπλοιο έπλευσε και πάλι στη θάλασσα του Πειραιά.
  16. The Crystal Symphony in Piraeus

    © Ο Αφέντης Τορονάγκα

  17. Είναι μόλις του 2001 το πλοίο, κι όμως οπτικά δείχνει ήδη παλιό και μικρό. Η Celebrity Cruises όμως το εμπιστεύεται και αυτό επισκέπτεται μία ακόμη φορά το λιμάνι του Πειραιά.
  18. The Celebrity Infinity in Piraeus

    © Λένα Ζευγαρά

  19. Εδώ και λίγες ημέρες στο κεντρικό λιμάνι ένα μεγάλο ισπανικό πολεμικό. Ορισμένοι από αυτούς που το παραρτηρούν το αποκαλούν αεροπλανοφόρο, αυτό όμως προσδιορίζεται σαν Amphibious Assault Ship. Δεν ξέρω πως μεταφράζεται αυτό σε ελληνικά ΠΝ. Όπως και να έχει, ιδού το Juan Carlos I. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  20. Amphibious Assault Ship Juan Carlos I of the Spanish Navy

    © Rey Felipe II de Espana

  21. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η μόλις προ ολίγου αναχώρηση του Κνωσός Παλάς από τον Πειραιά, εν μέσω άγριου Κουλουριώτη που πνέει στην περιοχή. Το πλοίο χρειάστηκε να βγεί με αρκετό δρόμο για να τιμονεύσει, περνώντας δίπλα από το Celebrity Infinity που απόψε διανυκτερεύει στο μεγάλο λιμάνι. Κατά τα άλλα, νωρίτερα σήμερα στου Τζελέπη, 2 ταχύπλοα με πλώρη πρός τα έξω.
  22. Και αυτές τις ημέρες στον Πειραιά, νομίζω το Σάββατο θα λάβει την Ολυμπιακή Φλόγα. Αισθητά μέτρα ασφαλείας εκεί γύρω, και εννοώ και εκτός ορίων λιμένος.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...