Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Κάποιοι επιτήδειοι έβγαλαν λεφτά και το αποτέλεσμα ήταν το πλοίο που τόσα χρόνια όργωνε το Αιγαίο εκτός το μικρό χρονικό διάστημα που πήγε και στο Μπρίντιζι, αφέθηκε να σαπίζει εγκαταλελειμμένο, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει τίποτα μετά τη μετασκευή του
  3. @Nick the Greek Η συγκεκριμένη καθυστέρηση οφείλετε κατά ένα μέρος στην Τήνο ,διότι το Queen είχε πιάσει την γωνία με αποτέλεσμα ο Θεολόγος να πέσει στην πρώτη προβλήτα από το τελος το συγκεκριμένο σημείο είναι περιφραγμένο με κάγκελα ,αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα συρόμενο να μην μπορεί να βγει από το πλοίο και για ένα 10 λεπτό +να έχουν παγώσει όλα.
  4. Βλέποντας και το Δελτίο Μυκόνου από τον @Nick the Greek η σημερινή αναχώρηση του Θεολόγου από Ραφήνα ,είχε 49 κομμάτια ,100 IX ,9 δίκυκλα + τα βανάκια ,αν αναλογιστούμε ότι το δρομολογιο αυτό έχει μια εβδομάδα ανοιχτά πλάνα μιλάμε για άψογη κίνηση από τροχοφόρα.
  5. Today
  6. Στην ώρα του(2100) απόψε στη Μύκονο το Blue Star Delos, προερχόμενο από Πειραιά και Σύρο. Ο καταπέλτης έπεσε στη θέση 2 και από το πλοίο βγήκαν περίπου 100 επιβάτες, 16 δίκυκλα, 32 ΙΧ και 1 μονό φορτηγό. Επιβιβάστηκαν γύρω στους 30 επιβάτες μαζί με 1 δίκυκλο και 2 ΙΧ με το πλοίο να αποπλέει στις 2120 σύμφωνα με το πρόγραμμα για Άγιο Κήρυκο - Φούρνοι - Καρλόβασι - Βαθύ - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο και Καβάλα, όπου και προβλέπεται να καταπλεύσει στις 1800 αύριο το απόγευμα. Κατά τα άλλα στις 2215 έφτασε στην 6 του Τούρλου όπου και θα διανυκτερεύσει το Andros Queen προερχόμενο από Ραφήνα, Άνδρο και Τήνο. Καμιά 50αριά επιβάτες, 3 δίκυκλα, 40 ΙΧ, 2 μονά και 18 επικαθήμενα φορτηγά ήταν η κίνησή του. Φόρτωσε ήδη κάμποσες νταλίκες για την αναχώρησή του που θα λάβει χώρα αύριο το μεσημέρι. Από την άλλη πλευρά του μπαστουνιού στη θέση 7, έπεσε το Champion Jet 2 προερχόμενο από τον Πειραιά, λίγο μετά τις 2245 και με πλέον των 35 λεπτών καθυστέρηση. Μονοψήφιος αριθμός επιβατών και 1 ΙΧ είδα να βγαίνει. Στη θέση 1 έπεσε και το Θεολόγος Π στις 2250, με καθυστέρηση 45 λεπτών από Ραφήνα και Τήνο. Η κίνησή του ήταν περίπου 30 επιβάτες, 9 δίκυκλα, 74 ΙΧ, 10 βανάκια, 7 ημιφορτηγά, 1 τουριστικό λεωφορείο 52 θέσεων, 6 μονά φορτηγά, 1 συρόμενο με χόρτα, 1 σιλοφόρο και 21 επικαθήμενα. Τη σύγκριση των 2 Ραφηνιώτικων με τον Πειραιά την αφήνω για σας.
  7. Εγώ καταλαβαίνω ότι απλώς εκβίαζε καταστάσεις για να αυξηθεί η επιδότηση
  8. Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι…αφού η seajet μόνη της έφυγε από τη γραμμή..γιατί χώνεται πάλι; Τι θέλει ακριβώς;
  9. Σπαταλήθηκαν ένα σωρό χρήματα για να "διαπιστώσουν" ότι δεν μπορούσαν να βρούν προσωπικό έλεγαν τότε. Συν βεβαίως ότι το συγκεκριμένο πλοίο ήταν ακατάλληλο για τον ρόλο αυτό.
  10. Πώς και δεν πέρασε για πιστοποίηση πρώτα απο κύθνο και κίμωλο;
  11. Σήμερα το BS Naxos μετά την Πάρο και πριν τον Πειραιά προσέγγισε εκτάκτως την Σύρο ώστε να πραγματοποιηθεί εκδρομή παιδιών από την Αμοργό στη Σύρο.
  12. 13 κομμάτια και 26 ΙΧ ο Θεολόγος στο έκτακτο απογευματινό για Τήνο ,πολλά κομμάτια είχε και το Queen σίγουρα 8-9.
  13. Το Andros Queen στις 17.30 εφυγε για Ανδρο Τηνο Μυκονο κ ο Θεολογος στης 6παρα για Τηνο Μυκονο
  14. Thunder

    SuperRunner jet

    To SuperRunner jet προσεγγίζοντας το λιμάνι της Μύκονου 13-4-2024.

    © mykonos.ships

  15. Thunder

    Champion jet 2

    Το Champion jet 2 κάνοντας άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου 13-4-2024.

    © mykonos.ships

  16. Thunder

    Champion jet 2

    Το Champion jet 2 κάνοντας άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου 13-4-2024.

    © mykonos.ships

  17. Thunder

    Champion jet 2

    Το Champion jet 2 κάνοντας άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου 13-4-2024.

    © mykonos.ships

  18. Σε αυτές τις περιπτώσεις είθισται το παλιό πλήρωμα να αλλάζει εργοδότη και να ακολουθεί το πλοίο, ή παραμένει συνήθως με την εταιρεία του και 'μετατίθεται';
  19. Κατά την γνωστή αντιαπεργιακή πρακτική, έχει αποπλεύσει για τη Μύκονο όπου και μάλλον θα διανυκτερεύσει.
  20. Πριν από λίγο ξεκίνησε από το Πέραμα με προορισμό την Κάλυμνο
  21. Γρήγορα προχωράει, άραγε πότε θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια και σε ποια γραμμή; Μαντούδι ή κάτι άλλο;
  22. Είναι το μεγαλύτερο από τα ταχύπλοα όταν θα έρθει
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...