Jump to content
Shipfriends

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ειρηναίος οφ Σαμοθράκη.. Απο ότι διάβασα στην ανάρτηση μου έμεινε μια απορία.. Η ΣΙΑ είναι η αδερφή της Μαρίας? 🤣
 3. Πρώτη επέτειος από την αρχή του μαύρου Αυγούστου 2019, αλλά αιτία για την σωτήρειας μεταμόρφωσης για την Σαμοθράκη
 4. Έκτακτο δρομολόγιο του Fast Ferries Andros στις 20.00 για Τήνο και Μύκονο (προφανώς για την κάλυψη των αναγκών).
 5. © Γιώργος Ανωμερίτης

 6. En route to Gemlik

  © Περιστερα

 7. Σαφέστατα! Η δρομολόγηση του πλοίου , πέρα από eye candy για τους καραβολάτρες, δεν παρέχει κάτι ουσιαστικό. Εάν η σεζόν ήταν φυσιολογική και τα δρομολόγια του δεν έπεφταν πάνω στο Πρεβελης , θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Για να είμαι ειλικρινης , το πλοίο θα έπρεπε να τοποθετηθεί Θεσσαλονίκη και από εκει να συνδέει τόσο τα νησιά της Βόρειας Ελλάδας όσο και τα δωδεκανησα. Βέβαια έχω τους ενδοιασμούς μου ως προς το προσφερόμενο αριθμό καμπίνων.
 8. Το Power Jet υποτίθεται ξεκινάει μεθαύριο, με 2 δοκιμαστικά θα ξεκινήσει ή είναι αρκετά?
 9. Το Sifnos Jet ετοιμάζεται για Ρέθυμνο - Σαντορίνη κάθε Τρίτη και Σάββατο.
 10. Στη ραδα του πειραια.Να ετοιμάζεται άραγε?
 11. Σημερα το Κύδων Παλάς εφερε στον Πειραια 574 επιβατες,119 ιχ και 62 φορτηγα.
 12. Το δούλεμα στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας καλά κρατεί. Μπροστά το ΠΡΕΒΕΛΗΣ και πίσω το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ. Τώρα τι κουβαλάνε τα δυο αυτά πλοία, σε μια γραμμή που χρόνια τώρα δουλεύει όπως δουλεύει χειμώνα - καλοκαίρι ο Θεός και η ψυχή τους. Αρκεί να πέφτει η επιδότηση βεβαίως βεβαίως και να φροντίζει ο υπουργός την περιφέρειά του ως νέος Μαυρογιαλούρος. Φυσικά ο λογαριασμός πάει στα κορόιδα τους φορολογούμενους.
 13. Στον Πειραιά έρχεται το καράβι και θα δέσει στου Κανέλλου. Να δούμε αν ισχύουν οι φήμες περί joint venture Seajets - Celestyal ...αγορά απο τη πρώτη και management απο τη δεύτερη
 14. Σήμερα το Κνωσός για Πειραιά πήρε 85 ιχ 402 επιβάτες και 9 δίκυκλα
 15. Αν δεν κάνω λάθος έχει ανανεωθεί η ιστοσελίδα της εταιρίας. Υπάρχουν κάπου μαζεμένα τα con-ro του ομίλου; Παλιότερα υπήρχαν στο Grimaldi Cargo αλλά πλέον δεν τα βρίσκω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει και τις γραμμές στις οποίες δραστηριοποιούνται. Δεν αναφέρομαι στην ACL αλλά σε κάποια μεγαλύτερη ηλικίας πλοία που θυμάμαι ότι είχα δει στον στόλο της Grimaldi.
 16. Κυρώσεις κατά Πλοιάρχου για υπεράριθμους επιβάτες και μη τήρηση μέτρων κατά της διασποράς Covid 19 και σύλληψη του Πιθανολογώ ότι πρόκειται για το Κριστα, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο Ε/Γ πλοίο που πάει στη Γαύδο
 17. Έκτακτη "συνάντηση" (σε απόσταση λίγων μέτρων) χθες το σούρουπο των "Αχαιός" και Ποσειδών Ελλας" στο Βαθύ Αίγινας για χαιρετισμό στον ναό του Σωτήρος.
 18. Θα αρπάξει τώρα κανα χρόνο με αναστολή, τα δικαστικά έξοδα και κανα διχίλιαρο πρόστιμο, συν την ταλαιπωρία του τραβήγματος δεμένος στο δικαστήριο, για να μάθει να κάνει τον άγριο ο βλαμμένος...
 19. Και το δια ταύτα του ζωηρού οδηγού της κλούβας: "Για παρακώλυση συγκοινωνιών και εξύβριση συνελήφθη ένας 56χρονος στο λιμένα Πειραιά, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα ο 56χρονος, απώθησε με την πόρτα του οχήματός του ναυτικό του πλοίου ειδικότητας λογιστή και στη συνέχεια με γρήγορη ταχύτητα ανέβηκε στον καταπέλτη και ακινητοποίησε το όχημά του για είκοσι λεπτά, ενώ αρνούμενος να απομακρύνει το όχημα του, εξύβρισε Λιμενικό Όργανο. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή. "
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...