Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

H έκπτωση 25% μέσω εξαργύρωσης πόντων είναι νέα παροχή του προγράμματος Seasmiles. Η έκπτωση για το ΙΧ (-30%) ισχύει σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού. 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με τη διαφορά οτι αυτή η νέα παροχή έχει συνδυαστεί και με αύξηση πόντων για δωρεάν εισιτήριο. Π.χ. για ΒΑΑιγαίο οι πόντοι που χρειάζονται είναι 670 για οικονομική θέση απο 570 που ήταν πριν. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα έχει γίνει και στις υπόλοιπες γραμμές.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δήμος Πάρου: "Αθροιστική έκπτωση τιμής στα εισιτήρια"

Quote

Η πρωτοβουλία της Minoan Lines να προσφέρει αθροιστική έκπτωση τιμής στα δρομολόγιά της για τις Κυκλάδες, έστω κι αν αφορά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ως Δήμος Πάρου καλούμε και τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, προχωρώντας -μάλιστα- σε ακόμη πιο εκτεταμένες εκπτώσεις.

Φέτος, διαπιστώσαμε ότι παραδοσιακοί μας επισκέπτες αδυνατούν να επισκεφθούν το νησί εξαιτίας της διαφοροποίησης των τιμών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Kαλούμε, λοιπόν, όλες τις εταιρείες (ακτοπλοϊκές, αεροπορικές, λοιπών μεταφορών, αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων) να εξετάσουν τη δυνατότητα παροχής σημαντικών εκπτώσεων και υιοθέτησης πιο προσιτών τιμοκαταλόγων, αρχής γενομένης από το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε η Πάρος μας να γίνει ακόμη πιο ελκυστική.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...

Καλησπέρα σας.

Υπήρχε μια έκπτωση πρίν λίγα χρόνια για την Λέσβο (και μάλλον για άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου) που είχαν έκπτωση στην επιστροφή όσοι κάνανε διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του νησιού.

Υπάρχει ακόμα αυτή η έκπτωση;

Edited by lostromos
Link to comment
Share on other sites

Εννοείς για το πρόγραμμα hotel ferry που ισχύει την καλοκαιρινή περίοδο και δίνουν έκπτωση 30-40% σε κάθε διαδρομή με την προσκόμιση δελτίου κράτησης και προκαταβολής στο ξενοδοχείο για το πήγαινε και εξοφλητικη απόδειξη για την επιστροφή.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, μάλλον αυτό πρέπει να είναι. Νομίζω είναι μέτρο για τον τουρισμό επειδή λόγω των προσφυγικών ροών είχε μειωθεί ο τουρισμός. Υπάρχει ακόμα αυτό το πρόγραμμα;

Link to comment
Share on other sites

Η έκπτωση που αναφέρεις ίσχυε και πέρσι το καλοκαίρι και, μάλιστα, γινόταν αυστηρός έλεγχος από τα πληρώματα σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κρατήσεις, αποδείξεις, κλπ.

Είχε ξεκινήσει το 2015 από την Hellenic Seaways και συνεχίστηκε και επί Blue Star, όταν στη Σάμο, για παράδειγμα, ο πληθυσμός των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών άρχιζε να ξεπερνά τον πληθυσμό των μόνιμων κατοίκων που ζούσαν στο Βαθύ και την ευρύτερη περιοχή.

Η έκπτωση αυτή ανακοινωνόταν από την εταιρεία κάθε χρόνο λίγο μετά το Πάσχα, συνεπώς, μένει να δούμε αν θα ανακοινωθεί και φέτος. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...