Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

Η Ventouris Ferries λόγω της Black Friday προσφέρει έκπτωση μέχρι 70% στα εισιτήρια που θα αγοραστούν από τις 00:01 έως τις 23:59 στις 24/11/17, για τις γραμμές της Αλβανίας και της Ελλάδας για τις αναχωρήσεις από τις 24/11/17 έως 30/09/18, για περιορισμένες θέσεις, όπου αυτά τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Χριστουγεννιάτικη προσφορά απ' την Blue Star Ferries για τους κατόχους κάρτας μέλους Sea Smiles.

Από 15/12/2017 έως 7/1/2018 έκπτωση 20% στα ατομικά εισιτήρια για Κυκλάδες.

Link to comment
Share on other sites

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά ενόψει Χριστουγέννων

Quote
  • Η περίοδος εφαρμογής της δράσης αφορά το διάστημα 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται τόσο η αναχώρηση, όσο και η επιστροφή τους στο νησί που υπηρετούν.
  • Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές θα οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται α) το σχολείο που υπηρετούν, β) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι καθώς και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν.
  • Λόγω απόστασης των νησιών, η βεβαίωση δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας (από faχ ή e-mail, δηλαδή).
  • Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα) των μετακινούμενων

Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:

ANEK LINES

BLUE STAR FERRIES

FAST FERRIES

GOLDEN STAR FERRIES

HELLENIC SEAWAYS

KEFALONIAN LINES

SEAJET

SUPERFAST FERRIES

ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Έκπτωση σε προπτυχιακούς φοιτητές εξωτερικού από την Aegean Speed Lines.

Quote

Η Aegean Speed Lines ενημερώνει ότι μια νέα έκπτωση είναι διαθέσιμη και η οποία αφορά τους προπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων της αλλοδαπής. Η εν λόγω έκπτωση είναι 25% και υπολογίζεται από τον εκάστοτε ακέραιο ναύλο. Απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας κατά την επιβίβαση. Η έκπτωση δεν ισχύει σε ΙΧ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Προσφορά από την Golden Star Ferries ενόψει καρναβαλιού & Καθαρής Δευτέρας 

Quote

Η GOLDEN STAR FERRIES σας ενημερώνει ότι, κατόπιν αιτήματος των τοπικών φορέων για την περίοδο του καρναβαλιού και της Καθαρής Δευτέρας προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων. Αναλυτικότερα η προσφορά ισχύει για όλα τα δρομολόγια της εταιρείας μας από 15/02 έως και 20/02/2018.

 

Link to comment
Share on other sites

Αποκριάτικη Προσφορά από την Fast Ferries

Quote

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Fast Ferries από Ραφήνα προς Άνδρο Τήνο Μύκονο στο διάστημα από 15.02.2018 - 20.02.2018 με έκπτωση 20% στα εισιτήρια επιβατών & οχημάτων.

27544982_1608374309241215_6469458637650835969_n.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Για το διάστημα 16/02/18 - 21/02/18, προσφέρουμε σε όλα τα μέλη του Hellenic Seaways Bonus Miles μοναδικές εκπτώσεις για να ταξιδέψετε από και προς τους προορισμούς των Κυκλάδων και του Β.Α. Αιγαίου!

FB_IMG_1518010808694.jpg

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζεται μέχρι το τέλος Μαΐου το μειωμένο ακτοπλοϊκό εισιτήριο της Hellenic Seaways για τους μόνιμους κατοίκους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων, μετά από αποδοχή του νέου σχετικού αιτήματος που απηύθυναν οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων, Γιάννης Δημητριάδης και Κώστας Καραγιάννης, στις 26 Ιανουαρίου. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα, η εταιρεία αποφάσισε να συνεχίσει την έκπτωση που, επίσης κατόπιν αιτήματος των δύο Δημάρχων, καθιέρωσε τον περασμένο Νοέμβριο προς τους δικαιούχους. Η έκπτωση στον ναύλο είναι 50% και αφορά τα δρομολόγια Πόρος-Πειραιάς και Πειραιάς-Πόρος με υδροπτέρυγα κάθε Τετάρτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Hellenic Seaways προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των επισκεπτών/συγγενικών προσώπων που θα ταξιδέψουν με το FLYINGCAT 6 την Παρασκευή 02/03/2018 προς και από Πόρο προκειμένου να παραστούν στην Ορκωμοσία των νέων του Πολεμικού Ναυτικού στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρου.

Link to comment
Share on other sites

Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την Παρασκευή 02/03/2018 το πλοίο της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού Ε/Γ-Ο/Γ ΦΟΙΒΟΣ, λόγω της ορκωμοσίας των εκπαιδευομένων ναυτών στο Κ.Ε Πόρου, θα αναχωρήσει από Πειραιά 09:30 προς Αίγινα-Μέθανα -Πόρο και από Πόρο στις 14:15 προς Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά.

Η Κοινοπραξία προσφέρει σε στρατεύσιμους και συγγενείς/επισκέπτες έκπτωση 50% στο ατομικό τους εισιτήριο και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο τους.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται, λόγω αυξημένης ζήτησης να φροντίσουν εγκαίρως για κρατήσεις θέσεων, στα παρακάτω κεντρικά πρακτορεία/σημεία πώλησης.

Πρακτορείο Πειραιά : τηλ. 210-4117341, 210-4126528 & 210-4171190

Πρακτορείο Πόρου: Family Tours, τηλ. 22980-23743 & 6976834074

Link to comment
Share on other sites

Για μία ακόμη χρονιά η Blue Star Ferries διοργανώνει την επιτυχημένη εκδρομή για Πάσχα στο ακριτικό Καστελλόριζο, παρέχοντας τις κάτωθι προσφορές στους κατόχους κάρτας μέλους Sea Smiles. 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

50% Έκπτωση στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από τη HSW

Quote

Η HELLENIC SEAWAYS στηρίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στα νησιά, παρέχοντας 50% έκπτωση σ’ εκείνους και στο Επ. ΙΧ ή στο δίκυκλό τους, σε όλα τα δρομολόγιά της, σε όλες τις θέσεις των επιβατών.

Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα των εορτών, δηλαδή από τις 30 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου του 2018. 

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι, για την  έκδοση των εισιτήριων θα πρέπει να απευθύνονται εγκαίρως στο κεντρικό εκδοτήριο της Εταιρείας μας (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη) στον Πειραιά ή στους κατά τόπους λιμενικούς πράκτορές μας, προσκομίζοντας πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι η οποία να βεβαιώνει:

Το σχολείο που υπηρετούν

Το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν

 

Link to comment
Share on other sites

Με την ANEK Smart Bonus Card έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια! besmart και ανακαλύψτε την ιστορία της ελληνικής αστρονομίας ή εξερευνήστε τον ελληνικό ουρανό με μία επίσκεψη στο Εθνικόν Αστεροσκοπείον Αθηνών κερδίζοντας 1 εισιτήριο ΔΩΡΕΑΝ στα 2 άτομα αξίας €5 καθώς και δωρεάν είσοδο στα παιδιά!

Μάθετε περισσότερα στο http://bit.ly/smart-culture
 

Link to comment
Share on other sites

Νέες προσφορές για το Πάσχα με το Highspeed 4!

Πειραιάς – Πάρος  από € 39,5, Πειραιάς – Νάξος από 41€ ,  Πειραιάς – Σύρος από 36.5€ και Πειραιάς – Μύκονος από € 41,5 ! 

Link to comment
Share on other sites

Πασχαλινή προσφορά για περιορισμένο αριθμό θέσεων με το Champion Jet 1 για τα κάτωθι δρομολόγια:

Πειραιάς - Σύρος 36 €      Πειραιάς - Μύκονος  41 €

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλοκαιρινές εκπτώσεις -  προσφορές απ' την Zante Ferries.

Από 15 Ιουνίου έως 16 Σεπτεμβρίου

20% έκπτωση στο aller-retour εισιτήριο με ταυτόχρονη έκδοση αναχώρησης και επιστροφής για τους ακέραιους ναύλους, στο εισιτήριο της επιστροφής.

Από 29 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 

30% έκπτωση στα δρομολόγια κάθε Παρασκευής με το "ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ" για τις διαδρομές από Σαντορίνη - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο και Σίφνο προς Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Ε/Γ Ο/Γ Σύμη κάθε Κυριακή 10:00π.μ από το εμπορικό λιμάνι της Ρόδου αναχωρεί για Σύμη και για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη με επιστροφή στην Ρόδο στις 19:30, ΜΟΝΟ με 12€. *** Η προσφορά ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους της Ρόδου.

Link to comment
Share on other sites

Η  GOUTOS LINES  σας ενημερώνει ότι ενεργοποίησε νέες εκπτώσεις για την ομαδική μετακίνηση επιβατών (group) άνω των 25 ατόμων και λεωφορείου 12 μέτρων για την γραμμή Λαύριο-Κέα-Λαύριο & Λαύριο-Κύθνο-Λαύριο με αναχωρήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί (δεν ισχύει για τις νόμιμες αργίες).

Τιμή επιβάτη προς και από Κέα = 6,10 € ανά διαδρομή

Τιμή επιβάτη προς και από Κύθνο = 7,90 € ανά διαδρομή

Τιμή λεωφορείου 12μέτρων προς και από Κέα = 75 € ανά διαδρομή

Τιμή λεωφορείου 12μέτρων προς και από Κύθνο = 100 € ανά διαδρομή

Η έκπτωση ισχύει από 01/06/2018

Link to comment
Share on other sites

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τη Λέρο θα παρέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group. Για τη σημαντική αυτή εξέλιξη η Ένωση Ξενοδόχων Λέρου - Λειψών εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

Quote

«Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries και τον Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης κ. Διονύση Θεοδωράτο για την άμεση ανταπόκρισή του και αποδοχή του αιτήματός μας για μειωμένα εισιτήρια 30%, στους επισκέπτες του νησιού μας, κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο".

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου - Λειψών
Εμμ. Μαθιουδάκης»

 

Link to comment
Share on other sites

Το  King Saron κάθε Κυριακή 09:00π.μ αναχωρεί από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για Μαρμαρις, με επιστροφή στην Ρόδο στις 18:30, ΜΟΝΟ με 15€. *** Η προσφορά ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους της Ρόδου και σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται οι προβλεπόμενοι φόροι.

Link to comment
Share on other sites

Νέα προσφορά της Aegean Speed Lines

Quote

Κάντε κράτηση τώρα και ταξιδέψτε από 15/8 έως 30/9 με μειωμένες τιμές σε όλους τους προορισμούς με 20% έκπτωση! Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31/5

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...