Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

Η ΖΑΝΤΕ FERRIES προσφέρει 20% έκπτωση στα aller - retour εισιτήρια για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 10/6 έως 15/9 με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν από 24/4/17 έως 30/4/17.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 13/4/2017 at 3:15 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

H προσφορά του COSMOTE DEALS for YOU τέθηκε σε ισχύ από τις 11/4 και ισχύει για όλα τα πλοία της HSW!! 

 

 

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη του προγράμματος, οπως μου είπαν σήμερα απο τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή είναι σε ισχύ μόνο για το Νήσος Σάμος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Ventouris Ferries προσφέρει έκπτωση 30% στη χαμηλή περίοδο και 20% στη μεσαία και υψηλή περίοδο στη γραμμή Ιταλίας Ελλάδας για early booking από την 01/05/17 έως 15/05/17. Επίσης υπάρχουν κάποιες ειδικές προσφορές για τη χαμηλή περίοδο (Ιούλιος 2017) από στη γραμμή Ιταλίας Ελλάδας για κρατήσεις μέχρι τις 15/05/17, όπου το αμάξι ταξιδεύει δωρεάν (λίγες θέσεις) αλλά δεν ακυρώνονται τα εισιτήρια.

Link to comment
Share on other sites

Εάν είστε τακτικός επιβάτης της Aegean Speed Lines τότε το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «Philoxenia Club» είναι αυτό που χρειάζεστε! Κάντε την εγγραφή σας στο http://web.forth-crs.gr/aegeanspeedlines/ και κερδίστε στα 8 ταξίδια το επόμενο ΔΩΡΕΑΝ!

Link to comment
Share on other sites

Η ΖΑΝΤΕ FERRIES προσφέρει 20% έκπτωση στα aller retour εισιτήρια (και στην αναχώρηση και στην επιστροφή) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 10/6 έως 15/9 με την προϋπόθεση τα εισιτήρια να εκδοθούν από 8/5/17 έως 31/5/17.

Επιπλέον για την περίοδο 1/7/17 έως 2/9/17 προσφέρουμε έκπτωση 30% για τα δρομολόγια του ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο από Σαντορίνη - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Μήλο - Σίφνο  προς Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Επιμελητήριο Σάμου προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη των Επιμελητηρίων της Ελλάδος και σε όλους τους φίλους της Σάμου που κλείνουν τις διακοπές τους στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Πακέτο Διακοπών Hellenic Seaways» να απολαμβάνουν έκπτωση της τάξεως του 30% επί των ναύλων ατόμων και αυτοκινήτων με τα πλοία της Hellenic Seaways από όλα τα λιμάνια της Ελλάδος προς τη Σάμο, για το διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

Η Aegean Speed Lines θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Serifos Classic Sunset Race, προσφέροντας έκπτωση 35% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς της Σέριφο για όσους δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά και 30% έκπτωση για τα Ι.Χ. τους! Ενημερωθείτε για την διαδικασία έκδοσης του εισιτηρίου και τα δρομολόγια της εταιρίας μέσα από την ανανεωμένη σελίδα www.serifosrace.com!

Link to comment
Share on other sites

Η Σκύρος Ν.Ε προσφέρει έκπτωση 40% για αυθημερόν μετάβαση Σκύρο Κύμη Σκύρο στα οχήματα έως και τις 20/07/2017. Η προσφορά αφορά τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη. Η έκπτωση θα τεθεί πάλι σε ισχύ μετά τις 21/09/2017.

Link to comment
Share on other sites

H ανακοίνωση της Seajets για τις προσφορές των εισιτηρίων της για το Tera Jet

Quote

ΡΑΦΗΝΑ 07:40 για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ – ΠΑΡΟ – ΝΑΞΟ και επιστροφή καθημερινά από 17 Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο σε μήκος, πλάτος, επιβάτες και οχήματα (145 μέτρα, 2.000 επιβάτες, 500 Ι.Χ)

Όλα τα εισιτήρια οικονομικής θέσης (αριθμημένο κάθισμα αεροπορικού τύπου) σε ειδική προσφορά:

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ 29 ευρώ

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ 33 ευρώ

ΡΑΦΗΝΑ – ΠΑΡΟΣ 33 ευρώ

ΡΑΦΗΝΑ – ΝΑΞΟΣ 33 ευρώ

Οι τιμές ισχύουν και για τα εισιτήρια επιστροφής.

Μοναδικά σαλόνια Club Class και Platinum Class με καθίσματα με πλήρη ανάκληση και στήριξη για όλο το σώμα, που πρακτικά μετατρέπονται σε κρεβάτι, με τιμές από 38,00 ευρώ.

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει και με το “Paros Jet ” στην ίδια γραμμή ως και 16/06/17 και σε επιλεγμένα δρομολόγια ως τέλος περιόδου.

 

Link to comment
Share on other sites

Φοβερη απαντηση!μεχρι την ναξο 30ευρω κ ιο σαντορινη που παμε μονοι sex για τον επιβατη!!!για να μην πω για το μυκονο σαντορινη βιασμος ας πουμε...τους 38κομβους που λεει αμα τους πιασει θα κανω δωρο το βυτιο με το πετρελαιο

Link to comment
Share on other sites

Σημαντικό αυτό με τις προσφορές του Ηλιόπουλου και των Στεφάνου. Το πλέον σημαντικό όμως στην όλη υπόθεση, είναι πως δεν κάνουν προσφορές ο Μελισσανίδης(Aegean Petroleum) κι ο Σπανός(ΕΤΕΚΑ) :D:D

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικός πόλεμος για τις εταιρείες .Το Tera στηρίζεται με αυτές τις τιμές λόγω της χωρητικότητας του,το Runner όμως πως θα βγει το κέρδος με το υποδιπλάσιο πρωτόκολλο του  Tera;; 

Για Πάρο είναι 28Ε .Οι τιμές αυτές είναι μόνο από Ραφήνα προς τα νησία ενώ από τα Νησιά για Ραφήνα είναι όπως είχαν αρχικά προγραμματιστεί.Αύριο από το σύστημα κρατήσεων της SeaJets δίνει το πρωί το Tera αντί του Paros!Επίσης πρέπει να άλλαξαν και τα ωράρια του πλοίου λόγω της μειωμένης ταχύτητας που πρέπει να πλέει το πλοίο στα ενδοκυκλαδικά λόγω των δυνατών απόνερων του!Έτσι θα φθάνει στην Νάξο 11:45 και θα αναχωρεί στις 12:10!

Link to comment
Share on other sites

Καλά με αυτές τις τιμές ούτε το Tera Jet θα βγει γιατί έχει σχεδόν την διπλάσια κατανάλωση και δεν πρόκειται να είναι πρωτόκολλο το πλοίο για να πεις ότι θα έχει μεγαλύτερα έσοδα!!!

Link to comment
Share on other sites

Η Hellenic Seaways από τις 14/06/2017 προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Χίος και Λέσβος. Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες και δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές. Απαραίτητη προϋπόθεση, για την παροχή της έκπτωσης, είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στα συνεργαζόμενα πρακτορεία που επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Χίο ή στη Μυτιλήνη. Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Link to comment
Share on other sites

Η FAST FERRIES προσφέρει έκπτωση 25% στα ατομικά εισιτήρια του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού, στους οπλίτες θητείας του ΥΠΕΘΑ, στα ένστολα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, και στα ένστολα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που αφορούν τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους, και επιπλέον από την Τρίτη 20/06/2017, η προσφορά επεκτείνετε και στα οχήματα (ΙΧ & ΔΚ). Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα δρομολόγια και για όλους τους προορισμούς της FAST FERRIES αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλη εμπορική έκπτωση της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

On 6/14/2017 at 8:22 PM, .voyager said:

Πλέον για TeraJet €25 Τήνος, €27 Μύκονος, €29 Πάρος, €33 Νάξος...

Τώρα έχουμε για TeraJet €25 Τήνος, €27 Μύκονος, €28 Πάρος, €29 Νάξος ;)

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Ηθικο διδαγμα!τηνο μυκονο παρο ναξο ανταγωνιζομαστε το tera  μεχρι τελευταιας σταγονας fuel κ σαντορινη παμε απατοι κ ριχνουμε τιμη μπας κ μπει κανενας

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...