Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Οι προσφορές της Κοινοπραξίας του Σαρωνικού συνεχίζονται και στο νέο έτος! Καθημερινές, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο από και προς Αίγινα στη γνωστή πλέον παρακάτω έκπτωση. Προσφορά για Αίγινα: Επιβάτης 8€/Ι.Χ.20€. Ενώ σε όλα τα δρομολόγια για Αγκίστρι και Μέθανα Πόρο υπάρχει έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων (Αγκίστρι: Επιβ. 10.90€/ ΙΧ 28€ - Μέθανα: Επιβ. 10.90€ / ΙΧ 29€ - Πόρος: Επιβ. 11.50€ / ΙΧ 29€)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διάθεση δωρεάν εισιτήριων στους οικονομικά αδύναμους από τη Hellenic Seaways

Quote

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία Hellenic Seaways Α.Ν.Ε., ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η Σκιάθος’, για τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων στους οικονομικά αδύναμους.

Έχοντας υπόψη την πολύχρονη εταιρική κοινωνική δράση της Hellenic Seaways Α.Ν.Ε. ο Σύλλογός, όπως κάθε χρόνο, τον περασμένο Δεκέμβριο, απέστειλε αίτημα στην εταιρεία, για την ανανέωση της δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων για τη μετακίνηση των επιβατών, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και θα χρειαστεί να μετακινηθούν για λόγους υγείας. 
Η Hellenic Seaways A.N.E., ενέκρινε εκ νέου το αίτημα, συμβάλλοντας, σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια του συλλόγου για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερα από 300 άτομα, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα δωρεάν εισιτήρια.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει την εταιρεία Hellenic Seaways A.N.E., για την πολύχρονη, εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική ενέργειά της, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

30%-50% έκπτωση, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/17-01/03/17

Quote

Οι προσφορές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/17-01/03/17, στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Β.Α. Αιγαίου.

30% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, από/προς Πειραιά, εκτός από τη SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, τη SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και τις ενδιάμεσες διαδρομές.

50% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα & τις Μοτοσυκλέτες (ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές).

Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις δεν ισχύουν για κρατήσεις μέσω Internet. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Link to comment
Share on other sites

Προσφορά Καθαρας Δευτέρας από τη HSW! 30%-50% έκπτωση για τους κατόχους της κάρτας Bonus Miles

Quote

Επωφεληθείτε τώρα της προσφοράς 30% στα ατομικά εισιτήρια*  και 50% στα αυτοκίνητα** και τις μοτοσυκλέτες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/2017 έως 01/03/2017.

Ισχύει προς οποιοδήποτε προορισμό των Κυκλάδων, του Β.Α. Αιγαίου καθώς και των ενδιάμεσων προορισμών που προσεγγίζουν τα πλοία μας.

*εκτός της κατηγορίας SUPER OIKONOMIKH

**εκτός IX SMALL

 

Link to comment
Share on other sites

Αποκριάτικη προσφορά 50% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής από την Fast Ferries

Quote

Επωφελειθήτε τώρα της προσφοράς της Fast Ferries, 50% έκπτωσης στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και οχημάτων για το διάστημα από 24/02/2017 έως 01/03/2017.

Η έκπτωση ισχύει για εισιτήρια επιβατών και οχημάτων και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής.

Link to comment
Share on other sites

Εορταστική προσφορά για το καρναβάλι

Η GOLDEN STAR FERRIES σας ενημερώνει ότι την περίοδο του καρναβαλιού και της Καθαρής Δευτέρας προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια της επιστροφής επιβατών και οχημάτων. Αναλυτικότερα η προσφορά ισχύει για όλα τα δρομολόγια της εταιρείας μας για την περίοδο από 23/02 έως και 01/03/2017 με απαραίτητη προϋπόθεση την ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Zante Ferries για την περίοδο από 01/04/2017 έως 01/10/2017 παρέχει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής, εφόσον εκδοθεί ταυτόχρονα το εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η AEGEAN FLYING DOLPHINS ανακοινώνει στο επιβατικό της κοινό ότι από 10.03.2017 ισχύουν οι εκπτώσεις μετ'επιστροφής στα δρομολόγια των Σποράδων.
Βόλος - Σκιάθος - Βόλος 55,00ευρώ
Βόλος - Γλώσσα - Βόλος 60,00ευρώ
Βόλος - Σκόπελος - Βόλος 65,00ευρώ
Βόλος - Αλόννησος - Βόλος 65,00ευρώ

Link to comment
Share on other sites

On 1/3/2017 at 11:03 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Ventouris Ferries έχει έκπτωση 30%, για το Early Booking για την γραμμή Ιταλίας – Ελλάδας από 01/03/2017 έως 15/03/2017.

Η ίδια προσφορά για το Early Booking της Ventouris Ferries για την γραμμή Ιταλίας – Ελλάδας πήρε παράταση μέχρι τις 31/03/2017.

Link to comment
Share on other sites

Η Venoturis Ferries κάνει νέα προσφορά για τη γραμμή Μπάρι Κέρκυρα Ηγουμενίτσα και το αντίστροφο στις ακόλουθες κατηγορίες:

Quote

Καμπίνες Α κατηγορίας: 60€ το άτομο

Καμπίνες ΑΒ κατηγορίας: 55€ το άτομο

Καμπίνες Β κατηγορίας: 50€ το άτομο

Κατάστρωμα: 39€ το άτομο

Αεροπορικό κάθισμα: 45το άτομο

ΙΧ: 40€

Για κάποια δρομολόγια της χαμηλής περιόδου και περιορισμένες θέσεις ανά δρομολόγιο

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 22/3/2017 at 0:24 PM, AQUA JEWEL said:

Η Hellenic Seaways προσφέρει έκπτωση 50% στα ΙΧ στη Γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη και επιστροφή για τα μέλη του BONUS MILES LOYALTY CLUB

Οπως ήταν αναμενόμενο, την ίδια έκπτωση έχει πλεον και η Blue Star ferries !

Link to comment
Share on other sites

Μα την ίδια έκπτωση είχε και πέρυσι η Blue Star Ferries

On 22/3/2017 at 1:11 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Πέρυσι νομίζω πως η έκπτωση της HSW ήταν 30% για τα ΙΧ και της Blue Star Ferries ήταν 50% στη συγκεκριμένη γραμμή. Οπότε φέτος ισοφαρίζουν την έκπτωση!!

Link to comment
Share on other sites

Η προσφορά της Cosmote ξεκίνησε νωρίτερα φέτος ειδικά για (που αλλού) την γραμμή ΠαροΝαξίας-Σαντορίνης με το Ν. Σάμος. Μόλις παρέλαβα μήνυμα στο κινητό, για δωρεαν επιστροφή απο τα νησιά !

Link to comment
Share on other sites

H προσφορά του COSMOTE DEALS for YOU τέθηκε σε ισχύ από τις 11/4 και ισχύει για όλα τα πλοία της HSW!! 

Quote

Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας με COSMOTE DEALS for YOU και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας!

35 προορισμοί σας περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι!

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές COSMOTE  σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Είναι απλό!

Αν είστε συνδρομητής κινητής και σταθερής COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019 (€ 0,20/SMS).

Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει για ατομικά εισιτήρια, καμπίνες, ΙΧ οχήματα και μοτοσυκλέτες ).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία)

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε πάντα να ελέγχετε τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσετε σε κράτηση. 

Γενικοί όροι προσφοράς

Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 11/4 έως 31/10/2017 και για επιστροφές από Τρίτη έως Σάββατο .

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς παρέχονται στους επιβάτες που αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Πάρου.

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής ισχύουν και σε τετράκλινες καμπίνες για περιορισμένο αριθμό καμπινών και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής των συμβατικών πλοίων Αριάδνη, Νήσος Σάμος, Νήσος Μύκονος και Νήσος Ρόδος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της προσφοράς είναι η συνολική αγορά ολόκληρης της τετράκλινης καμπίνας στην αναχώρηση και τα εισιτήρια της αναχώρησης να είναι στον ίδιο τύπο καμπίνας με τα εισιτήρια της επιστροφής.

Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019(€0,20/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς με τους παρακάτω τρόπους:

με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του on-line συστήματος κρατήσεων από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.hsw.gr με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000. στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς).

σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία.

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.

Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.

Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 21/8 έως 27/8/2017.

Κάθε κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU ανά 15 ημέρες.

Δείτε τα δρομολόγια που ισχύει η προσφορά εδώ

Κάντε κλικ για συνεργαζόμενα πρακτορεία.:

Αναλυτικοί Όροι Συμμετοχής:

COSMOTE Κινητή

COSMOTE Σταθερή 

 

Φέτος η προσφορά του COSMOTE DEALS for YOU είναι καλύτερη από ποτέ, γιατί το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο επιστροφής περιλαμβάνει και τετράκλινες καμπίνες για να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...