Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / Σάββατο, 27 Μαΐου 2006

Στο λιμάνι της Τήνου παραμένει από την 23:55 ώρα χθες το Ε/Γ-Τ/Χ SUPER JET λόγω βλάβης στο σύστημα εξαερισμού-κλιματισμού του, την οποία ανέφερε ο πλοίαρχος του πλοίου στην οικεία Λιμενική Αρχή.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά για ΣΥΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΤΗΝΟ-ΜΗΛΟ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ-ΙΟ-ΘΗΡΑ ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες με προορισμό λιμένες μετά την ΤΗΝΟ.
Το τελευταίο είναι μπηχτή του ΥΕΝ ή είναι η ιδέα μου? Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Επισκευάστηκε το Σάββατο και εκτέλεσε το δρομολόγιο της επιστροφής τη Κυριακή:D:P

Πηγη ΥΕΝ

Αποκαταστάθηκε χθες το πρωί η βλάβη στο σύστημα εξαερισμού – κλιματισμού του Ε/Γ-Τ/Χ “SUPER JET”.

Το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε κενό επιβατών περί ώρα 17.45 από Τήνο για ΜΥΚΟΝΟ, απ’ όπου θα εκτελέσει δρομολόγιο την 19.00 για ΤΗΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Κάποια βλάβη λέει έχει παρουσιαστεί στο ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ στη Σαντορίνη. Αποβίβασαν τους 370 επιβάτες που είχε και κάνει δοκιμαστικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ώρα 08.40 π.μ.

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε πριν από λίγο το ε/γ-κ/μ Superjet , το οποίο είχε αποπλεύσει στις 07.40 π.μ. για Μήλο-Φολέγανδρο-Αμοργό-Κουφονήσια. Στο πλοίο επέβαιναν 313 ταξιδιώτες και το 11μελές πλήρωμα.

Αιτία ήταν βλάβη που παρουσιάστηκε σε μία από τις 4 μηχανές του όπως μας ενημέρωσε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ο πλοίαρχος, ενώ το καταμαράν βρισκόταν ακόμη στο δίαυλο, έξω από το λιμάνι του Πειραιά, αντελήφθη μία δόνηση και ελάττωσε ταχύτητα.

Βγήκε το πλοίο από τον δίαυλο και οι μηχανικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα σε μία από τις 4 μηχανές, πιθανόν λόγω εμπλοκής αντικειμένουν που επέπλεε στη θάλασσα.

Στο πλοίο απαγορεύτηκε ο απόπλους ενώ αργότερα θα υπάρξει ενημέρωση για το τρόπο που θα προωθηθούν οι επιβάτες στον προορισμό τους.

marinews

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Βλάβη σε μία από τις τέσσερις κύριες μηχανές του παρουσίασε χθες το βράδυ το Ε/Γ-ΚΑΤ «Super Jet» Ν.Π. 10328 κατά τη διάρκεια του πλου από Μήλο προς Πειραιά, με 377 επιβάτες .

Το πλοίο, με καθυστέρηση περίπου δύο ωρών, κατέπλευσε στο λιμένα Πειραιά, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Ναυτεμπορική

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δε ξέρω αλλά κάποιος «γουρλής» το έπιασε χθες στο στόμα του και έλεγε να δουλεύουν τα μικρά για να βγάζουν τα σπασμένα του μεγάλου!!

Το ε/γ Super Jet παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Μήλου, λόγω της αποκόλλησης, εν πλω, πλωραίουπαραπέτου.

Κατι σας θυμιζει αυτο?? Jet One λιγο εξω απο τη Σαντορινη??

Edited by Panagia Ekatontapiliani
update
Link to comment
Share on other sites

Τοτε ηταν πολυ χειροτερη η κατασταση γιατι οπως ξηλωθηκε το αλουμινιο ανοιξε και τρυπα απο την οποια εβαζε νερα. Δεν τον θελει τον Ηλιοπουλο το αλουμινιο παντως... Δεν του παει. Η μηπως εκεινος δεν το παει :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Στο ατύχημα ως JET ONE την είχε πατήσει και από τις δυο μεριές. Είχε αποκολληθεί και το αριστερό και το δεξί παραπέτο.

Παντώς αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα ότι τα ταχύπλοα, ειδικά τα μικρά, αντιμετωπίζουν πολλά θέματα με τον κυματισμό αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με αρθρο στην εφημεριδα ΕΘΝΟΣ

Η ζημιά στο πρόσθιο τμήμα του καταμαράν σημειώθηκε λίγο πριν φτάσει στην Μήλο και κατά πληροφορίες η απότομη μείωση της ταχύτητας από τον καπετάνιο, σε συνδυασμό με την απουσία του εν λόγω τμήματος, οδήγησε μερικές από τις αποσκευές στη θάλασσα!
Link to comment
Share on other sites

Παραμενει στον Αδαμαντα της Μηλου. Γνωριζουμε τί έγινε με τους 362 επιβατες που πηγαιναν Φολεγανδρο Θηρα Καταπολα Κουφονησι? Λογικα αυτοι που πηγαιναν Σαντορινη πηραν το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, οι υπολοιποι ομως?:confused:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...