Jump to content
Shipfriends

Eλ. Βενιζέλος (ΙΜΟ 7907673)


Recommended Posts

Ακόμα δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Ελ. Βενιζέλος, αλλά δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η αλλαγή στα σινιάλα. Μάλλον μετά το Πάσχα θα το δούμε να πηγαίνει για δεξαμενισμό στη Σύρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 31/7/2014 at 4:56 PM, enas chiotis said:

Σύμφωνα με το fb της ναυλώτριας, το πλοίο απόψε αντιμετώπισε καποιο τεχνικό πρόβλημα,

 

On 1/8/2014 at 1:28 PM, MILTIADIS said:

Μερικες λεπτομερειες απο τον τυπο για το προχθεσινο συμβαν.Το πλοιο επαθε εν μεσω θαλασσοταραχης γενικο μπλακ αουτ στις 2 μετα τα μεσανυκτα προχθες,ενω χρειαστηκε η συνδρομη ρυμουλκου.

 

On 24/8/2014 at 4:30 PM, MILTIADIS said:

Ο Βεν σε ολα του τα ταξιδια μετα τη βλαβη κουβαλαει καθυστερηση η οποια κυμαινεται απο 5 μεχρι 8 ωρες.

απο χτες που ξαναβγηκε στο κουρμπετι βαζανιζεται. σημερα με το ζορι καβατζαρει τα 16.

απο οτι φαινεται, τπτ δεν εχει αλλαξει απο το 2013.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Παντως στα δυο τελευταια ταξιδια του, που το εβλεπα στο ΑΙS  επιασε  18. Ειδικα προχθες στο κατεβασμα για Χανια ηταν  αρκετη ωρα αυτη η ταχυτητα. Και σημερα στον Πειραια περασε τα φαναρια 6 κ15. Μακαρι να μην εχει θεματα το καλοκαιρι και καθυστερησεις γιατι θα χει και τα ημερησια ταξιδια.

Link to comment
Share on other sites

Αυτη την ωρα το πλοιο με 18.8 κομβους. Ισως τελικα τις πρωτες μερες το δουλευαν πιο συντηρητικα και σιγα σιγα το ανοιγουν. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μήπως αναβάλλεται ο δεξαμενισμός του? Στο σύστημα φαίνεται να συνεχίζει κανονικά χωρίς σταματημό, με δέσιμο του ΕΛΥΡΟΣ στις 3/6.

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Ελ. Βενιζέλος στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε βραδυνές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από την Αξιωματικό Γέφυρας του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” Ν.Χ. 20 για περιστατικό τραυματισμού 80χρονου επιβάτη εντός του πλοίου κατά την διαδικασία επιβίβασης των επιβατών.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο δεξί του ώμο, ύστερα από πτώση του ενώ βάδιζε στο διάδρομο του πλοίου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αττικό.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απολαυστική αναχώρηση του τροφαντού "Ελ. Βενιζέλος" για Χανιά σε ημερήσιο το περασμένο Σάββατο. Με "μπατιλίκι" μάλιστα για να περάσει μεταξύ ενός vehicle carrier (πράσινο-πράσινο) και Πειραϊκής και ύστερα να ξανοιχτεί.

 

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Η έκτακτη προσέγγιση του Ελ. Βενιζέλος στη Μήλο ήταν για την αποβίβαση επίτοκου και πρόωρου νεογνού

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Μήλου του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” Ν. Χ. 20, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προκειμένου να αποβιβάσει 35χρονη επίτοκο επιβάτιδα και το πρόωρο νεογνό της.

Η 35χρονη, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Αδάμαντα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ενώ το ανωτέρω “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Έχει από προχθές που έχει περίπου 1-2 ώρες καθυστέρηση σε κάθε του δρομολόγιο... Από τη μια ταξιδεύει με 16αρια και απο την άλλη με 19,5... Τι γίνεται;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τελευταίο ημερήσιο του γίγαντα σήμερα και τελικά αξιοπρεπέστατα ανταπεξήλθε στις αυξημένες απαιτήσεις της σεζόν. Δένει τέλη του μήνα και αντικαθίσταται από το ΕΛΥΡΟΣ. Οι γραμμές της Κρήτης είναι οι μόνες πλέον που ταιριάζει και ελπίζω να τον βλέπουμε πιο πολλούς μήνες του χρόνου ενεργό.

Link to comment
Share on other sites

Δε θα το θεωρούσα αξιοπρεπέστατα, όταν είχε τύχει το Blue Galaxy να δέσει 5:35 και αυτό 7:45. Εξάλλου, δεν ήταν λίγες οι φορές που έφευγε με καθυστέρηση ακόμα και κοντά δύο ωρών από τα λιμάνια. Για εμένα αξιοπρεπέστατα αντεπεξήλθε το BG που ήταν συνεπέστατο αν όχι αρκετή 'ώρα νωρίτερα στο λιμάνι. 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο. Ειδικά οι αλλαγές στην διαρρύθμιση των κοινόχρηστων χώρων  που έχουν γίνει μετατρέπουν το καράβι και το κάνουν ιδανικό για τα Χανιά, ειδικά τα Καλοκαίρια με μεγάλη κίνηση (όπως εφέτος). Έχει ένα πρόβλημα με την ταχύτητα. Δεν ξέρω τι φταίει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...