Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

 

Quote

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ''  Ν.Π.10317, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύρινα για Άγιο Ευστράτιο-Λαύριο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα Αγίου Ευστρατίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Λαυρίου.  

Στο πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες με προορισμό τον Άγιο Ευστράτιο, ενώ τρεις (03) επιβάτες ανέμεναν προς επιβίβαση με προορισμό το Λαύριο.

 

Edited by express skiathos
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

 

Quote
Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ''  Ν.Π.10317, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο-Μύρινα - Καβάλα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα Αγίου Ευστρατίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Μύρινας.  
Στο πλοίο επέβαινε ένας (01) επιβάτης με προορισμό τον Άγιο Ευστράτιο, ενώ τρεις (03) επιβάτες ανέμεναν προς επιβίβαση με προορισμό τη Μύρινα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Έτσι είχε ακουστεί το Σεπτέμβριο αλλά για να βγάλει τα φετινά δρομολόγια του Άρτεμις θα χρειαζόταν διπλό πλήρωμα ή ταχύτητα ταχυπλόου με μονό πλήρωμα!! Οπότε δεν είναι συμφέρουσα αυτή η επιλογή!! Επίσης το Hellenic Highspeed έχει ξεκινήσει ήδη επισκευή στις μηχανές του όποτε δεν μπορεί να είναι αυτό.!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Άρτεμις σε λίγη ώρα θα φτάσει στο Λαύριο, όπου εκεί θα σταματήσει τα δρομολόγια του. Στη συνέχεια θα έρθει στο Πειραιά για να βγάλει τα σωστικά του, πριν καταλήξει στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα για να πραγματοποιήσει την ετήσια ακινησία του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Άρτεμις είναι δεμένο στην άκρη των εγκαταστάσεων του ναυπηγείου του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα και εξωτερικά στη πλώρη δείχνει αρκετά ταλαιπωρημένο. Αύριο αναμένεται να ανέβει στη δεξαμενή του ναυπηγείου για το δεξαμενισμό του.

Link to comment
Share on other sites

Το Άρτεμις ανέβηκε στη δεξαμενή του ναυπηγείο του Σπανοπουλου και όπως μπορούμε να δούμε έχουν καθαριστεί με υδροβολή τα ύφαλα αλλά και η πλώρη που έχει φανεί η παλιά άσπρη επιφάνεια του.

Link to comment
Share on other sites

Κάποια στιγμή νομίζω πρεπει να επανέλθει και το μέγεθος των δελφινιών στις τσιμινιέρες του στην προ ναύλωσης περίοδο στην ΑΝΕΚ. Αυτή τη στιγμή τα σινιάλα δείχνουν πολυ μικρά στις τσιμινιέρες του καθώς ειχε χρησιμοποιηθεί τοτε η παρτιτούρα του Απόλλων Ελλάς.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Μπορεί να είχε τελειώσει ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Σύρου, αλλά το Άρτεμις απέδωσε και αυτό τιμές. Το Άρτεμις έφτασε στις 12:20 στο λιμάνι της Σύρου έβαλε τη πλώρη του στο Βήχο και έκανε αριστερή στροφή, με παρατεταμένα σφυρίγματα και στη συνέχεια έβαλε πλώρη για να δέσει στη θέση του για να ξεφορτώσει τους επιβάτες του.

Στο Άρτεμις έχουν γίνει κάποιες στο ξενοδοχειακό του. Στο πρυμνιό σαλόνι παλιά ήταν σε μπλε απόχρωση και πλέον είναι γκρι. Στο πλωριό σαλόνι στο κέντρο οι καναπέδες από πράσινη απόχρωση έχει γίνει μπλε σκούρα απόχρωση. Ενώ στο μεσαίο σαλόνι φέτος ξηλώθηκε η μοκέτα και μπήκε ξύλινο δάπεδο (αυτό έγινε σίγουρα φέτος).

Link to comment
Share on other sites

Δυσκολεύτηκε το βαποράκι σήμερα να δέσει στην Σύρο, με την 3η προσπάθεια έδεσε αποβίβασε τους επιβάτες και στη συνέχεια πλαγιοδέτησε στο τελωνείο 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...