Jump to content
Shipfriends

Πλωμάρι (το λιμάνι όχι το ούζο)


Recommended Posts

Φθορές στο λιμάνι Πλωμαρίου

Τη δρομολόγηση των αναγκαίων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν στο λιμάνι Πλωμαρίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών φαινομένων των περασμένων μηνών, ανακοίνωσε ο Νομάρχης Λέσβου Παύλος Βογιατζής, στους αλιείς της περιοχής.

Ο Νομάρχης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, τους Αντινομάρχες και Νομαρχιακούς Συμβούλους της παράταξης «Αγώνας για τα νησιά μας», μετά από πρόσκληση των τοπικών συλλόγων αλιέων επισκέφτηκε το Πλωμάρι το απόγευμα της Τετάρτης. Λόγω των προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία, δυσχεραίνεται το έργο των ψαράδων. Μηχανικός της Νομαρχίας θα μεταβεί σήμερα για να εκτιμήσει το ακριβές μέγεθος των ζημιών και να καθορίσει τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Σε δήλωσή του ο κ. Βογιατζής τόνισε, ότι: «η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου βρίσκεται πάντα κοντά στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών, αφουγκράζεται τα αιτήματά τους και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δρομολογούνται άμεσα οι απαιτούμενες λύσεις».

απο το εμπροςnet.

25174_b_TN_AGWNAS_GIA_TA_NHSIA_MAS.JPG

Link to comment
Share on other sites

Αν το οδικό δίκτυο της Λεσβου ήταν σε καλύτερη κατάσταση, το λιμάνι του Πλωμαρίου θα ήταν μια πολύ καλή λύση σε τυχόν δρομολογίσεις πλοίων. Παλιά υπήρξε προσπάθεια να υπάρξει συγκηνωνία μέσω υπτάμενων δελφινιών αλλα εγκαταλήφθηκε έπειτα απο μία αποτυχημένη σεζόν. Ισως η καλύτερη υποδοχή κρουαζιεροπλοίων θα ήταν ότι καλύτερο μιάς που η ομορφιά της περοιοχής είναι κάτι το απερίγραπτο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...