Jump to content
Shipfriends

Ναυτιλιακά Έντυπα


Recommended Posts

Γενικά η ποιότητα είναι σταθερή.Η ενημέρωση που προσφέρει είναι σφαιρική ακόμα κ σε θέματα πολεμικών ναυτικών.Προσωπικά δεν αρκούμαι στα ΕΓ/ΟΓ ή τα κρουαζιερόπλοια.Με ενθουσιάζουν τα υπερωκεάνια,τα φορτηγοποστάλια,τα παλιά φορτηγά κ δεξαμενόπλοια.Σε αυτά με καλύπτει.

Υπάρχουν πολλά καλά έντυπα  αλλά δυστυχώς δεν είναι αγγλόφωνα ή δίγλωσσα.
Το άρθρο γιά την ΕΛΜΕΣ το έγραψε δικός μας καραβολάτρης κ ιστορικός ερευνητής όπως κ άλλά για τους Καβουνίδη,Νομικό,Τόγια.
Το ενδιαφέρον γιά βιβλίνα είναι περιορισμένο αφού τα χόμπυ του Έλληνα είναι συγκεκριμένα μουσική (ποιά;;) κ ποδόσφαιρο.Αναπόφευκτα όσα κυκλοφορούν είναι χαμηλής ποιότητας αφού εκτός από την προχειρότητα που μας διακρίνει,υπάρχει κ το εμπόδιο της γλώσσας.Μόνο όσα είναι στα αγγλικά ή δίγλωσσα έχουν ελπίδες να κυκλοφορήσουν έξω.Εξαίρεση απότελούν οι πολύτελείς εκδόσεις του Φουστάνου.

Edited by proud_ionian
Quote
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Το Ships Monthly Iανουαρίου έχει μεγάλο κ ενδιαφέρον άρθρο γιά τη Sealink με πολλές φωτο κ πλάγιες όψεις πλοίων της κοινοπραξίας,αρκετά από τα οποία έγιναν κατόπιν αγαπημένα σκαριά της ακτοπλοΪας μας
Στο εξώφυλλο θαυμάσια φωτο του CHANTILLY μετέπειτα ΟΛΥΜΠΙΑ των Αφών Αγαπητού.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Το Ships Monthly Μαρτίου είχε ένα ενδιαφέρον άρθρο γιά τα μεγαλυτερα ναυάγια εγ/ογ στην Ευρώπη Φυσικά δεν θα μπορούσε να  απουσιάζει ελληνική "συμμετοχή"  αν κ παρέλειψαν το ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ το οποίο ήταν κ βρετανικής προέλευσης επίσης.

Image_ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...