Jump to content
Shipfriends

Διάφορες ανακατατάξεις


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο Αχαιός είναι ανθυποπλοίαρχος ο Γιάννης Μπαΐρακτάρης, Α’ μηχανικός ο Κώστας Παργιάρος, Β’ μηχανικός ο Γιάννης Μεγαλοοικονόμου, Γ’ μηχανικός ο Κώστας Αθανασόπουλος, Α΄ λογιστής ο Νίκος Αξιώτης και Ναύκληρος ο Γιώργος Πιτούλης.

Link to comment
Share on other sites

Στο Φοίβος είναι υποπλοίαρχος ο Κώστας Χατζόπουλος, Α’ μηχανικός ο Τάσος Αθανασίου, Β’ μηχανικός ο Ζαχαρίας Τσίγκος, Γ’ μηχανικός ο Μπάμπης Μπέσης, Αρχιλογιστής ο Βασίλης Μηνατσής και Ναύκληρος ο Τάσος Κόνδυλας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στο Νήσος Μύκονος ύπαρχος είναι ο Σταμάτης Κουτουφουρης, υποπλοίαρχοι ο Φώτης Μπρέκας και ο Νίκος Λούσσας, ανθυποπλοίαρχος ο Γιώργος Αθανασογιανόπουλος, Α’ μηχανικοί ο Νίκος Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Μελισσινός, Α/Β μηχανικός ο Μπαμπής Κονταράτος, Β’ μηχανικοί η Νανα Σιλελεογλου, ο Θόδωρος Παπούλης και ο Δημήτρης Πιπίδης, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος ο Γιούργιας, Αρχιλογιστής ο Γιώργος Παπανικολάου, Α’ λογιστής ο Παναγιώτης Αυτιάς, Β’ λογίστρια Λίζα Σάλτσικα, Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος Γιάννης Μαλατέστας, Λοστρόμος ο Βαγγέλης Μωρογιάννης.

Link to comment
Share on other sites

ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ SEA JET 2 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ    ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΟΛΗ .Α ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Γ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  Ο ΣΑΒΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Edited by Shipfaster
Link to comment
Share on other sites

Στο Champion Jet 2 ύπαρχος είναι ο Κώστας Καταγάς, υποπλοίαρχος ο Νεκτάριος Κλώνος, Α’ μηχανικός ο Βαγγέλης Λαζαρόπουλος, Β’ μηχανικός ο Πέτρος Δημοτάκης, Γ’ μηχανικός ο Δημήτρης Παπακανέλλος, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος ο Βαγγέλης Καλλής, Αρχιλογιστής ο Θανάσης Τούντας, Β’ λογιστής ο Γιώργος Ανωπολιτάκης, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος ο Κώστας Μαρκάκης και Ναύκληρος ο Αλέξης Ασημακόπουλος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο Αριάδνη ύπαρχος είναι ο Δημήτρης Δόξας, υποπλοίαρχοι οι Θανάσης Χατζημιχαήλ, και Θανάσης Χρυσαφός και ανθυποπλοίαρχος ο Γιάννης Ψωμας, Α’ μηχανικός ο Κώστας Λαχανάς, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος ο Μανωλης Κοτσικας, Αρχιλογιστής ο Γιάννης Γκιώνης, Α’ λογιστής ο Λεονάρδος Τσάμης, Β’ λογιστής Μανώλης Δαμασκηνός, Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος Κώστας Τακτικός, Λοστρόμος ο Δημήτρης Φλάμος.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Στο Highspeed 7 ύπαρχος είναι ο Γιώργος Λαρυγγάκης, υποπλοίαρχος ο Μανώλης Μιχαλάκης, Α’ μηχανικός ο Γιώργος Παπαγεωργίου, Β’ μηχανικοί ο Γιώργος Ραΐτσος και ο Σπύρος Καλογήρου, Γ’ μηχανικός ο Σταμάτης Φουρτουλάκης, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος ο Θοδωρής Σκουλαρίκης, Αρχιλογιστής ο Δημήτρης Μαρής, Β’ λογιστής ο Γιώργος Κυριακάκης, προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος ο Ανδρέας Αντωνάκος και ναύκληρος ο Μπάμπης Στρούζας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο Μάκης Βαρθολόμος ως αρχιλογιστής στο Αριάδνη στη θέση του Γιάννη Γκιώνη

Ο Νίκος Λούσσας ως υποπλοίαρχος στο Αριάδνη στη θέση του Θανάση Χατζημιχαήλ.

Ο Γιάννης Αναγνώστης ως ύπαρχος στο Νήσος Χίος.

Link to comment
Share on other sites

Στο Εξπρές Πήγασος ύπαρχος είναι ο Πέτρος Βουγιουκλάκης, υποπλοίαρχος ο Γιώργος Μαρκαντώνης (καλορίζικος), ανθυποπλοίαρχος η Νατάσσα Μητρωκα, Α΄ μηχανικός ο Γιάννης Κολινιάτης, Α/Β μηχανικός ο Κώστας Χαλκιαδακης, Β’ μηχανικός ο Γιώργος Κουκουράκης και Γ’ μηχανικοί ο Γιάννης Κυριόπουλος και ο Νίκος Μικές, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος ο Στέλιος Κρεούδης, Αρχιλογιστής ο Γιάννης Κυρτάτας, Α’ λογιστής ο Θανάσης Γιαννουκάς και Β’ λογιστής ο Νίκος Καραντώνης, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος ο Νεκτάριος Χαραμής και Ναύκληρος ο Αλέκος Αλί Αγά.

Link to comment
Share on other sites

Ο Ζήσιμος Βαγγελάτος ως ύπαρχος στο Blue Horizon στη θέση του Γιάννη Παλαμίδα.

Ο Ηλίας Πιτσικούλης ως ύπαρχος στο Blue Star Delos

Η Κατερίνα Τριανταφυλλάκη ως υποπλοίαρχος στο Blue Star Naxos

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Στο Olympic Champion ύπαρχος είναι ο Βαγγέλης Ρούλιας, υποπλοίαρχοι ο Γιάννης Τσικαλάκης και ο Γιώργος Απέργης, ανθυποπλοίαρχος η Παναγιώτα Στοματάκη, Αρχιλογιστής ο Νίκος Παθιάκης, Α’ λογιστής ο Νίκος Κουντουράκης, Β’ λογιστής Χάρης Αρκούδας, Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος ο Σάκης Μπουνιας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο Γιώργος Αθανασογιανόπουλος (καλορίζικος) ως υποπλοίαρχος στο Νήσος Μύκονος στη θέση του Παναγιώτη Σκαναδελελη.

Ο Μάριος Κορτέσης ως ανθυποπλοίαρχος στο Νήσος Μύκονος στη θέση του Γιώργου Αθανασογιανόπουλου.

Ο Κώστας Τακτικός ως Προϊστάμενος αρχιθαλαμηπόλος στο Νήσος Μύκονος στη θέση του Γιάννη Μαλατέστα.

Link to comment
Share on other sites

Στο Θεολόγος Π ύπαρχος είναι ο Γιάννης Παπαμάρκος, Α’ μηχανικός ο Γιάννης Κοκκινάκης, Αρχιλογιστής ο Μάκης Στρατηγός, Α’ λογιστής ο Γιώργος Παντζόπουλος και Β’ λογιστής ο Αντώνης Μπήτρος.

Link to comment
Share on other sites

Στο Hellenic Highspeed στη βάρδια του cpt Γιάννη Σιγάλα έχουμε ύπαρχο τον Νίκο Φάλκο (καλορίζικος), υποπλοίαρχο τον Νίκο Λούσσα, Α’ μηχανικό τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, Προϊστάμενο Ηλεκτρολόγο τον Γιώργο Σεβαστάκη, Αρχιλογιστή τον Μιχαλη Κεφαλογιαννη, Β΄ λογίστρια την Αγγελική Τάλια και Προϊστάμενο Αρχιθαλαμηπόλο τον Σταύρο Σταματακη.

Και στη βάρδια του cpt Νίκου Αθανασίου έχουμε ύπαρχο τον Φώτη Μπρέκα (καλορίζικος), υποπλοίαρχο τον Βαγγέλη Χατζηγιάννη, Α’ μηχανικό τον Γιάννη Μονογυιό, Προϊστάμενο Ηλεκτρολόγο τον Βαγγέλη Κορατζάνη, Αρχιλογιστή τον Λοΐζο Συρίγο, Β΄ λογιστή τον Νίκο Μεταξά και Προϊστάμενο Αρχιθαλαμηπόλο τον Γιώργο Καραφυλλίδη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...