Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πάντως στα δύο Κρητικά τα οποία ξέρω αρκετά καλά εκεί είναι οι εξαεριστήρες. Στο μπροστινό τους κυκλικό σαλόνι με τον γυάλινο "τρούλο" ανεβαίνεις από μία εσωτερική σκάλα στο κλιμακοστάσιο καθώς και απ έξω με εξωτερική σκάλα στα δεξιά. Μόνο στο απο κάτω ντεκ είναι 2 αίθουσες με αεροπορικά (δεξιά απλες με εσωτερικό διάδρομο και αριστερά VIP). Στα ιταλικά μάλλον εκεί είναι καμπίνες απ ότι φαίνεται εξωτερικά (δεν έχω μπει ποτέ). Επομένως, από πάνω που λες Μίλτο, δε νομίζω να είναι τίποτα άλλο πέρα από εξαεριστήρες και μάλλον ισχύει η άποψη του Neptune.  

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ετσι ειναι αλλα για να το διακρινεις οτι ειναι βαμμενοι μπλε οι εξαεριστηρες ηθελε δυνατο ζουμ η'..ματι Neptune! ^_^  :D

 

Και στα Ιταλικα στο συγκεκριμενο καταστρωμα(deck 8)υπαρχουν τα αεροπορικα καθισματα απλα ειναι ολα ιδιου τυπου και δεν υπαρχει ο διαχωρισμος σε vip και μη οπως στα παλας του Ηρακλειου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μερικα εντυπωσιακα εναερια πλανα απο την ασκηση ετοιμοτητας που πραγματοποιησε χθες η Ιταλικη αστυνομια επι του πλοιου ενω αυτο βρισκοταν εν πλω.Με βαση το σεναριο της ασκησης το Amsicora ειχε καταληφθει απο ενοπλους τρομοκρατες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εργασιες αναλογες με αυτες που εχουν πραγματοποιηθει στο Φαιστος και στο Κνωσος θα πραγματοποιηθουν τους επομενους μηνες στο πλοιο με στοχο την αναβαθμιση του συστηματος των προπελων του προκειμενου να επιτυγχανεται οικονομια καυσιμου εως και 30% στις ιδιες ταχυτητες.
Η ιδια δουλεια θα γινει και στις ελικες του Ευρωπη.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Να πω την αληθεια οταν ηταν να μπει χανια ημουν αντιθετος γιατι πιστευα στα καστρα και στην ανεκ αλλα με αυτα που εγιναν(κοινοπραξια και στα χανια με πλοιο της ανεκ!!!) μακαρι να εμπαινε στη γραμμη τοτε...

φοβερο πλοιο σιγουρα θα την αναβαθμιζε

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
On 16/10/2017 at 12:29 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

όπως μπορούμε και σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει στη σελίδα Ships of Messina στο Facebook

στο τελευταιο header του ships of messina, εκτος απο το ροδος που φιγουραρει φαρδυ πλατυ, ειναι και ενα παλατι μεσα στη δεξαμενη (οπου ειχε δεξαμενισθει και το 2012).

απο το marinetraffic ταυτοποιειται το amsicora

22449968_1680662725332060_6778397099579152743_n.jpg?oh=1db8979e6d5cafe7b7f47667c9d7f809&oe=5A705C10

Link to comment
Share on other sites

Στις bareboat ναυλώσεις, τουλάχιστον από την προσωπική μου εμπειρία, έχουμε δεξαμενισμό συνήθως στο τέλος ώστε να επαναπαραδωθεί το πλοίο με διαπιστωμένες -και επισκευασμένες ή πληρωμένες- τις πιθανές ζημιές που έγιναν κατά τη χρήση του πλοίου από το ναυλωτή. Υποθέτω λοιπόν πως κι αυτός ο δεξαμενισμός έχει να κάνει με αυτό. Τα πλοία επιστρέφουν στην Κίρκη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
40 minutes ago, Petros P said:

Λοιπόν, με κάθε επιφύλαξη, Ιταλος συνασθενής πριν απο λίγο έγραψε στο navi πως το Amsicora θα μετανομαστεί Mykonos Palace...

Προοσωπικα εγω ειχα ακούσει οτι θα δουλέψει ενα στο Αιγαίο σε γραμμή που δεν έχει ο Γκριμαλντι...

Προσωπικά πιστεύω πως πάει φουλ για Φιδέμπορα...

Απο 27 γενάρη λοιπον συμφωνα με το Booking του Grimaldi το πλοιο στη γραμμη Livorno Palermo....ως MYKONOS PALACE!!!!

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο καθ' οδόν για Messina αυτήν τη στιγμή, με άφιξη αύριο το πρωί. Με λίγα λόγια, βάφουμε από πάνω ό,τι προλάβουμε και σε 4 μέρες ξεκινάμε δρομολόγια. Να γίνει όλο μπλέ σε 4 μέρες?

Link to comment
Share on other sites

Να γίνει η να παραμείνει ως εχει ?? Στο Navi αναφέρουν πως αυτο θα παει στη Minoan.

Και το Zeus Palace ,Palace λεγεται...αλλα το Mykonos παραπέμπει πολυ σε Ελλάδα για να παραμείνει Δυτική Ιταλία. Κοντός ψαλμός αλληλούια οι δηλώσεις δρομολόγησης σε λιγο καιρο

 

Link to comment
Share on other sites

Συναρπαστικές εξελίξεις για πολλούς εδώ μέσα που λατρεύουμε αυτά τα πλοία. Η επικείμενη  μετονομασία σε Mykonos Palace σίγουρα αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον  για δρομολόγηση στο Αιγαίο  ασχέτως  το που μπορεί να δρομολογηθεί τον πρώτο καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο, όπως και το Bonaria, μέχρις ώρας δεν έχει ανέβει δεξαμενή, άλλωστε δεξαμενίστηκαν πρόσφατα. Οπότε μάλλον θα έχουμε κανένα βάψιμο πάνω από τα τωρινά χρώματα. Ή μήπως όχι, και βγούν με κάτι διαφορετικό από τα μπλέ? Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...