Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ΑΝΕΣ έχει ένα διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook

Ταξιδέψτε μαζί μας στην Αίγινα!! Ο διαγωνισμός μας για 5 τυχερούς! Απλά ακολουθήστε τα βήματα για να συμετάσχετε και καλή εβδομάδα!
1. Like σε αυτό το ποστ
2. Γράψε στα σχόλια το αγαπημένο σου νησί:
Α. Αίγινα
Β. Αλόννησος
Γ. Σκιάθος
Δ. Σκόπελος
3. Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή σου: http://tab.fo/anestaxidia (Διάβασε τους όρους)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Η ΑΝΕΣ άλλαξε το κεντρικό πράκτορα της στη Γλώσσα της Σκοπέλου. Από τη Δευτέρα (29/1) αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Τριαντάφυλλου ενώ πριν ήταν το πρακτορείο Lemonis Agency (το πρακτορείο στο λιμάνι της Σκοπέλου).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο Σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΣ και το πλοίο Πρωτέας, για την άμεση ανταπόκριση και αρωγή της στο αίτημα του Συλλόγου, αναφορικά με τη διευκόλυνση της μετακίνησης ασθενών και των συνοδών τους, μέσω της παροχής δωρεάν εισιτηρίων σε αυτούς. Η συμβολή της εταιρείας σας στην προσπάθεια του Συλλόγου να παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε στην απρόσκοπτη συνέχιση της.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Ναυτιλιακή εταιρεία «ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΥΒΟΪΚΟΥ» προχώρησε στην εξαγορά ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα (94.970) μετοχών που αποτελεί το 10,5% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΗΣ (ΑΝΕΣ Α.Ε.) με την προοπτική για μεγαλύτερη συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο στο άμεσο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Οι 94970 μετοχές (γύρω στο 0,85€/μετοχή) που αγόρασαν οι Γραμμές Ευβοϊκού από την ΑΝΕΣ (10,5%) άνηκαν στον κ. Κακά της Ναυτική Εταιρεία Αιγαίου (SEA DREAMS). Παλιότερα ήταν από τους μεγαλύτερους μετόχους της ΑΝΕΣ (κοντά στο 33% του μετοχικού κεφαλαίου) αλλά πλέον πούλησε τις τελευταίες μετοχές που είχε στη κατοχή του οπότε πλέον δεν έχει καμία σχέση με την ΑΝΕΣ. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτή η συναλλαγή θα έφερνε πιο κοντά τις εταιρείες (συνεργασία στα δρομολόγια και να είναι πιο ανταγωνιστικοί προς τη κοινοπραξία του Σαρωνικού), αλλά από ότι καταλαβαίνω μετά από ενημέρωση που είχα από μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΣ δεν σημαίνει κάτι, μιας και δεν ήξεραν το γεγονός χθες που είχα επικοινωνία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η εταιρεία έβγαλε μια ανακοίνωση χθες σχετικά με την επιστροφή του Πρωτευς στα δρομολόγια αλλά με μπηχτές για τους ανταγωνιστές που δεν τήρησαν τις ακινησίες τους!!!

Quote

Ξεκίνησε σήμερα 07 Απριλίου ο Πρωτέας της Α.Ν.Ε.Σ. και πάλι τα δρομολόγια για τις Σποράδες από Βόλο και από Μαντούδι Ευβοίας. Μετά από την ετήσια ακινησία και απαραίτητες επιθεωρήσεις εκτελεί κανονικά τη νέα Δρομολογιακή του περίοδο διατηρώντας πιστά το πρόγραμμα που έχει καταθέσει στο υπουργείο βάσει ετήσιας δρομολόγησης παρέχοντας με σεβασμό και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του προς το επιβατικό του κοινό. Η Α.Ν.Ε.Σ κράτησε σε ακινησία το Ε/Γ Ο/Γ Πρωτεύς απο 14 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Απριλίου, διάστημα λιγότερο από δύο μήνες για να τον επαναφέρει προς την εξυπηρέτηση του κοινού που δραστηριοποιείται, διατηρώντας για ακόμη μία φορά τον ευσυνείδητο ακτοπλοϊκό χαρακτήρα της.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Επίσης γίνεται αναφορά στα δρομολόγια της Evoikos Lines για Σουβαλα και Αγία Μαρίνα. Λογικά όλα αυτά όταν έχουν σχέση οι εταιρείες μεταξύ τους! Η Evoikos Lines είναι μέτοχος στην ΑΝΕΣ και ένας εκ των μετόχων της Aqua Ferries έχει τη τροφοδοσία των πλοίων της ΑΝΕΣ (δεν ξέρω εάν έχει και μετοχές??)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και πράγματι εγένετο η κοινοπραξία !

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΕΣ FERRIES

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 οι Ναυτιλιακές Εταιρείες ΑΝΕΣ, AQUA MARIA N.E. και ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την σκέπη μιας κοινοπραξίας.

Η ΑΝΕΣ με τα πλοία ΠΡΩΤΕΥΣ, ΣΥΜΗ ΙΙ και ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, η AQUA MARIA Ν.Ε με το πλοίο ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ και η ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ Ι Ν.Ε. με το πλοίο ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ ίδρυσαν την κοινοπραξία ΑΝΕΣ FERRIES.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστήριο προς τον πλοίαρχο του Πρωτευς και την ΑΝΕΣ για τα δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές του Δημοτικού σχολείο Γλώσσας Σκοπέλου με αφορμή τις πανελλαδικές διακρίσεις δυο μαθητριών στο διαγωνισμό Φυσικής. Επίσης υπάρχουν ευχαριστίες από τη διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου προς την ΑΝΕΣ. 

 

ANES.jpg

Link to comment
Share on other sites

          

          Σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, που ταξιδεύουν από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τις Β. Σποράδες, θα υπάρχει συνδυασμένη μεταφορά Λεωφορείου – Πλοίου από Αθήνα προς Άγιο Κωνσταντίνο – Β. Σποράδες & αντίστροφα.

 

Αφετηρία Λεωφορείου από Αθήνα: ΘΕΟΔ. ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ 21,

(στάση Μετρό ΜEΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, απέναντι από την Τροχαία Αθηνών)

Τηλ. 2105237613

 

Αφετηρία Λεωφορείου από Αγ. Κωνσταντίνο: ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

  

 

          Διευκρινίζουμε ότι η έκδοση εισιτηρίων για τα Λεωφορεία επιτρέπεται μόνο για αυτούς που έχουν εισιτήριο πλοίου.

 

Αναχωρήσεις καθημερινά:

Από Αθήνα στις 07:30 & από Αγ. Κωνσταντίνο στις 21:30

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΝΕΣ ενημέρωσε το site της στην επιλογή, συνδυασμένη μεταφορά με λεωφορείο και πλοίο, ό,τι εκτελεί δρομολόγια από το Μεταξουργείο προς Άγιο Κωνσταντίνο. Καλό θα ήταν να άλλαζε και την αφίσα που έχει στη σελίδα της, μιας και δεν εξυπηρετεί τις Σποράδες ούτε από την Θεσσαλονίκη ούτε από την Γλύφα.

Ακούστηκαν πολλές γκρίνιες για την αλλαγή της αφετηρίας του λεωφορείου. Άλλο να φτάνεις 12 ή 12:30 τη νύχτα στο Σύνταγμα και άλλο στο Μεταξουργείο.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει.

Χτες το αναφέραμε και σήμερα αφαίρεσαν τόσο την αφίσα όσο και το βίντεο με τις συνδέσεις, από τη σελίδα τους. Αφού διαβάζουν shipfriends, ας διορθώσουν και στους πίνακες δρομολογίων του Μυρτιδιώτισσα, γιατί έχουν λάθος τον αριθμό τηλεφώνου του Mathinos travel. Έχουν τον ίδιο με του Μπιλάλη στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Link to comment
Share on other sites

Με την δημιουργία πλέον της ANES Ferries, λέτε να δούμε για όσο θα διαρκέσει η ακινησία του Άγιος Νεκτάριος το Πρωτεύς στη γραμμή της Αίγινας, αφού πλέον θα υπάρχει το Μυρτιδιώτισσα ως αντικαταστάσης στις Σποράδες για όσο διάστημα απαιτηθεί ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...