Jump to content
Shipfriends

Αλεξάνδρα Λ (ΙΜΟ 7419626)


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πρόβα τζενεράλε στο λιμάνι του Αγνώντα, μιας και θα το χρειαστεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το θέμα είναι να μπορέσει να δέσει, καθώς το λιμάνι παλαιότερα είχε υποστεί ζημιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Μυρτιδιώτισσα ξεκίνησε σήμερα το πρωί δρομολόγια στη γραμμή Βόλο Σποράδων. Θυμάστε εάν επί Νομικού είχε κάνει στη συγκεκριμένη γραμμή?? (Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχει κάνει)

Link to comment
Share on other sites

Από Θεσσαλονίκη σίγουρα έπιανε στη Σκιάθο (λογικά και στη Σκόπελο αλλά δεν ξέρω σε ποιο λιμανι). Αλλά από Βόλο για Σποράδες δεν είμαι σίγουρος!! Έλεγα μήπως έκανε καμία φορά καμία ακινησία αλλού πλοίου. Αλλά ρώτησα ένα φίλο μου που έκανε στην εταιρεία του Νομικου και μου λέει με σιγουριά ότι δεν είχε κάνει ποτέ σαν Ανεμος στη γραμμή Βόλο Σποράδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Οχι ποτε δεν εκανε δρομολογιο απο Αγ.Κων/νο ή βολο για Σποραδες παρα μονο επιανε Σκιαθο διερχομενο του Θεσσαλονικη Ηρακλειο.Αλλωστε θεωρουταν και πολυ μεγαλο για τα λιμανια αυτα τοτε

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Δεν επιασε χτες στην Αλοννησο το πλοιο λογω καιρου

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ” Ν.ΠΕΙΡΑΙΑ 9465, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Άγιο Κωνσταντίνο – Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Βόλο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα της Αλοννήσου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον λιμένα Σκοπέλου.
Από του πλοίο  επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα της Αλοννήσου  είκοσι ένας (21) επιβάτες, δύο (02) ΙΧ οχήματα, και επτά (07) Φ/Γ οχήματα ενώ επρόκειτο να επιβιβαστούν τέσσερις (04) επιβάτες και τέσσερα (04) Φ/Γ οχήματα. Ανωτέρω επιβάτες και οχήματα θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας

.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

Αδυναμία προσέγγισης  Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αλόννησο

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλόννησου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ'' Ν.Π. 9465, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο - Σκόπελο – Σκιάθο – Άγιο Κωνσταντίνο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα των Σπετσών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Σκοπέλου.

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση οχτώ (08) επιβάτες, δύο (02) Ι.Χ. και τέσσερα (04) Φ/Γ ενώ στο λιμένα Αλόννησου ανέμεναν προς επιβίβαση πέντε (05) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.

Προσέγγιση στον λιμένα Σπετσών και θα συνεχίσει για Σκόπελο......

Link to comment
Share on other sites

"Στο λιμένα των Σπετσών"?? Το copy-paste βαράει σύννεφο! Από Σκόπελο δλδ πάει Σπέτσες και μετά πίσω?? Νέα γραμμή αυτή, καινούρια. Ωραία θα είναι να την ταξιδέψουμε... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λαχείο του έκατσε η δρομολόγηση από Βόλο πάντως. Αν ήταν μόνο από Άγιο θα έμπαινε μέσα για τα καλά. Τουλάχιστον τώρα κάπως μετριάζεται η κατάσταση, μιας και είναι μόνο του στον Βόλο και μαζεύει όλη την κίνηση από Ι.Χ. και φορτηγά.

Link to comment
Share on other sites

Η «Μυρτιδιώτισσα» …έκανε το «θαύμα» της | προσφέρει διαμονή και διατροφή στο πλοίο σε άπορους που ταξιδεύουν στο Βόλο.

Quote

Άμεση ήταν η αντίδραση στο Δημοσίευμα της Εφημερίδας «Θεσσαλία» και την αναδημοσίευση από το Skiathoslife.gr για τον 82χρονο από τη Σκιάθο που διανυκτέρευσε σε παγκάκι για να πάει στο δικαστήριο (αναλυτικό το ρεπορτάζ κλικ ΕΔΩ).

Με μήνυμά του στο Skiathoslife.gr ο πλοιοκτήτης Κωνσταντίνος Μανιάτης μας ενημέρωσε πως το πλοίο ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ της ΑQUA FERRIES έχει πάντα διαθέσιμες καμπίνες δίκλινες, τις οποίες δεν τις πουλάνε βέβαια, αλλά θα ήθελε ως πλοιοκτήτης να τις προσφέρουν σε συνταξιδιώτες των Βόρειων Σποράδων που θα το ζητήσουν μιας και το πλοίο φτάνει βράδυ στο Βόλο.

Φαινόμενα όπως αυτά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ είναι λυπηρά. Μπορεί να μην είμαστε τέλειοι, αναφέρει ο κ. Μανιάτης αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τα κάνουμε καλύτερα . Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε και κανονικό γεύμα από τη κουζίνα μας που μαγειρεύει καθημερινά 40 μερίδες φαγητό.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2104100551 ή να στέλνουν ένα μήνυμα στο [email protected].

Σε ανταπόδοση της παραπάνω κίνησης και όσο αυτή διαρκεί το Skiathoslife.gr θα διαθέτει χώρο στο site του για καταχώρηση και ενημέρωση της εταιρείας προς το επιβατικό της κοινό.

Μπράβο στην εταιρεία για την απόφασή της αυτή, αν και μένουν μόνο 4 μέρες που θα είναι ακόμη στη γραμμή του Βόλου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...