Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Προστέθηκαν νέα δρομολόγια από Πειραιά προς Πόρο & Μέθανα

Quote

Προστέθηκε δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δήμων Πόρου και Τροιζήνας-Μεθάνων, Δήμων που πλήττονται περισσότερο μετά το κλείσιμο της Λεωφόρου Επιδαύρου Καλλονής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιείται δρομολόγιο από Πειραιά προς τα δύο λιμάνια και κάθε Τετάρτη, ενώ έχει προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Πρόσθετα θα υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων όποτε θα πραγματοποιούνται ορκωμοσίες στο ΚΕ Πόρος. Με αυτό τον τρόπο, αντιμετωπίζεται προσωρινά η επικοινωνία με τον Πειραιά, μέχρι να δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι δήμοι Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων, καθώς και οι φορείς τους να ενημερώσουν τους πολίτες για την αύξηση των δρομολογίων, ώστε να τα χρησιμοποιούν διότι, όπως σημειώνεται «αν δεν γίνει χρήση του δρομολογίου της Τετάρτης αυτό εύλογα θα πάψει να πραγματοποιείται».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καλησπέρα σας !

Ήθελα να ρωτήσω με βάση την εμπειρία σας το εξής:

Τι πιθανότητες έχουμε, αρχές Μαρτίου,  συγκεκριμένα 11 Μαρτίου να έχει απαγορευτικό στον Σαρωνικό;

Σας ρωτάω γιατί θέλουμε να προγραμματίσουμε σχολική εκδρομή από τις Σπέτσες στον Πειραιά και πίσω πάλι Σπέτσες σε μια ημέρα. Την Δευτέρα 11 Μαρτιου .Έχουμε να πάμε στη Βουλή.  Είναι εφικτό αυτό να γίνει δια θαλάσσης;

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Είναι εφικτό να γίνει δια θαλάσσης αλλά υπάρχει και η επιλογή από την Κόστα και να έρθετε με πούλμαν από εκεί στην Αθήνα. Τώρα να προβλέψει κάποιος εάν θα έχει απογορευτικο εκείνη την ημερομηνία δεν το ξέρει κανείς. Η πιο κοντινή πρόβλεψη που μπορεί να έχεις για τον καιρό θα είναι μια εβδομάδα νωρίτερα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η σαρονικ φερις είναι τραγική ειδικά από τοτε που έγιναν μονοπωλιο!

Έχω βγάλει εισητηριο το άλλο Σάββατο 11:45 για σουβαλα , ακυρωνουν το δρομολογιο γιατί τους επιασε να τα αλλαξουνε ολα( μάλλον κάποια βλάβη του Ποσειδώνα παιζει γιατί τον αφαιρεσανε από τα δρομολογια τους ενώ υπήρχε) και με στειλανε να φύγω 14:00 αντι για 11:45( το ανακάλυψα τυχαία στο web check in) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ενώ έχουν και μειλ και τηλεφωνο μου( μάλλον θα μου λεγανε όταν έφτανα Στο λιμάνι να περιμένω 2 ωρες;)

Τους στέλνω εγώ μειλ τους παίρνω τηλέφωνα, να τους ζητήσω να φύγω κάποια παρόμοια ώρα με τις 11:45 που είχα κλείσει εισητηριο, καθώς δεν μπορώ να φύγω 2 ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ στην αιγινα , και δεν μου απαντάνε!!!

Τι με συμβουλευεται να κανω;

Πρέπει να κινηθώ γρήγορα, γιατί είχα και αμαξι στην κρατηση και σχεδόν όλα είναι κοκκινα, άρα θα μου πουν ότι δεν έχει διαθεσιμοτητα να με βάλουν σε άλλο δρομολογιο είμαι σίγουρος!

Είναι συμπεριφορά αυτή της σαρονικ;

Κάνει καλό το μονοπωλιο;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...