Jump to content
Shipfriends

links για video & φωτογραφίες


Nick the Greek

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μια πανεμορφη φωτογραφια,που παραθετει η ιταλικη εφημεριδα unita,με το αμερικανικο υποβρυχιο Annapolis κολλημενο στους παγους της Αρκτικης.(σαν πηγη αναφερεται foto EPA).

submarine.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η μηχανή του χρόνου για σήμερα έχει το ΚΑΜΙΡΟΣ να πετάει φουλαριστό, το παράξενο Pergamus στη Ρόδο, το εύδρομον ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ, το ΙΑΛΥΣΣΟΣ σε μια all time classic 1980s πόζα :D, και το Paloma της Afroessa. Από κρουαζιερόπλοια, πλούσια τα ελέη της μηχανής του χρόνου. Μιας και ανέβασα παλιά κάρτα του Stella Maris II, το απολαμβάνουμε στη Ρόδο στις ομορφιές του, όπως επίσης τα Orion, και Galaxias. Να μην ξεχάσουμε τα μικρά αλλά θαυματουργά Καμέλια φορτωμένο μέχρι τα μπούνια, το ΛΙΝΔΟΣ, το ΣΑΡΩΝΙΣ και το ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ της ΑΝΕΔ. Για τους ρετρολάγνους ο κος Olsson έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στη Ρόδο. ;)

Για τους γέρους και βετεράνους shipfriends με πρεσβυωπία, συστείνω ανεπιφύλακτα κλικ στο Full size :P

Link to comment
Share on other sites

Ψες ανεβηκε σε ενα μωλο το υδροπτερυγο PLATONE,στο λιμανι της Salina(νησακι βορεια της Σικελιας).Οποτε να προσεχουν οσοι καθονται στο κοκκινο για φωτο:rolleyes::D(απο το naviearmatori)

n1283460370_30367582_3191419.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ψες ανεβηκε σε ενα μωλο το υδροπτερυγο

Εντύπωσή μου ή έχει ξανασυμβεί 1-2 φορές στην Ιταλία?

Εγώ θα παραθέσω δύο λινκ.

Το πρώτο είναι από το

. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά νιώθει κανείς το σουέλ.

Το δεύτερο είναι από το

. Απλά απολαύστε τις ερωτήσεις.
Link to comment
Share on other sites

Το δεύτερο είναι από το
. Απλά απολαύστε τις ερωτήσεις.

Απλά φανταστικό video! Τόσο αφελείς ερωτήσεις που αν τις ξανασκεφτούν αυτοί που τις κάνουν θα γελάνε και οι ίδιοι! :D

Link to comment
Share on other sites

Aξίζει να τιμήσετε το φωτογραφικό αρχείο του περιοδικού Life στο google. Πέρα από το φωτογραφικό ενδιαφέρον του αρχείου, ο πλούτος του ιστορικού περιεχομένου αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς. Ως ένα δειγμα του ιστορικού αρχείου, γευτείτε λίγο από Ύδρα, μερικές εικόνες του προπολεμικού Πειραιά, όπως και μεταπολεμικά, τον Κούλε με το ΑΓΓΕΛΙΚΑ, και το ναυάγιο του ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ.

Σημ.: Για να απολαύσετε τις φωτογραφίες πιέστε "View full size."

Link to comment
Share on other sites

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το φωτογραφικό αρχείο του Life, καθώς διασώζει πολλές ιστορικές μνήμες από τότε που η εικόνα ήταν λιγοστή και γι΄αυτό σημαντική. Ανάμεσα στις άλλες διέκρινα και μια "αρχαία" φωτό του λιμανιού της Σύρας...με το Τελωνείο και το αγνώριστο Νησάκι.

Link to comment
Share on other sites

Μας εστειλες κανονικα συντροφε sasha. Να πουμε σε αυτην τη φωτογραφια και για οσους δεν αναγνωριζουν ποιο σημειο βλεπουμε, ειναι η σημερινη προβλητα Ξαβερη και αυτο που εξελιχθηκε αργοτερα σε ντοκ Ξυλειας.. Κι αν αυτα σας φαινονται πολυ μακρινα, θα σας πω μονο οτι μεχρι και την δεκαετια του 70 αυτη η περιοχη(Ξαβερη, Χατζηκυριακειο, το σημερινο Λιονταρι κλπ) δεν ειχε καν ασφαλτο..

Link to comment
Share on other sites

Κι αν αυτα σας φαινονται πολυ μακρινα, θα σας πω μονο οτι μεχρι και την δεκαετια του 70 αυτη η περιοχη(Ξαβερη, Χατζηκυριακειο, το σημερινο Λιονταρι κλπ) δεν ειχε καν ασφαλτο..
Έτσι λοιπόν μας λύνονται και κάποιες υπαρξιακές απορίες.:rolleyes:
Link to comment
Share on other sites

Και δυο λινκ με ολιγον Ελληνικο ενδιαφερον

Το πρωτο ειναι φωτο απο την Αυστραλια κατα κυριο λογο.Στη μεση περιπου υπαρχουν φωτο με τον ΘΕΟΦΙΛΟ σαν ABEL TASMAN και των SUPERFAST σαν SPIRIT OF TASMANIA

Στο δευτερο διακρινουμε την πλωρη του ΚΕΝΤΕΡΗ(συγνωμη RED SEA I:p) καθως το ΝΙΚΟΛΑΣ Α

Τελικα η Safaga ειναι η χαρα των παλιων ferry με τοσα που εχουν μαζευτει εκει:D

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς που υπάρχουν τα ευρωπαϊκά grants για να πάρει μπροστά η ψηφιοποίηση των αρχείων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. :D Μια βόλτα στο δείγμα του ψηφιακού "]αρχείου του μουσείου Μπενάκη συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Άτιμη Κοινωνία της Πληροφορίας, τι μας κάνεις. :D Έτσι, λοιπόν, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο θησαυρός του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πλούσια τα ελέη για τους digital packrats :D με φωτογραφίες, cartes postales, χάρτες, και εφημερίδες.

Και για όσους ψάχνονται, το καταπληκτικό portal της Unesco είναι η πύλη για το που κρύβονται αρκετά καλούδια στον παγκόσμιο ιστό. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...