Jump to content
Shipfriends

Βλάβες Σαλαμίς Εξπρές Ι


Recommended Posts

Βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΑΛΑΜΙΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» στο Πέραμα

Πηγή: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες τη Παρασκευή 21/10/11, το Λιμενικό Τμήμα Περάματος, ότι το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΑΛΑΜΙΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» Ν. Χαλκίδας 342, το οποίο είχε αποπλεύσει προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας για λιμένα Περάματος, υπέστη μηχανική βλάβη, με πιθανή εμπλοκή κάβων στις προπέλες του σκάφους.

Το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΑΛΑΜΙΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» προσέδεσε ασφαλώς με τη συνδρομή του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΡΤΕΜΙΣ» Ν. Π. Χελίου 79, στο λιμένα Περάματος, όπου αποβίβασε τους 66 επιβάτες του.

Από το Λιμενικό Τμήμα Περάματος, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και σχετικής επιθεώρησής του.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Σαλαμίς Εξπρές Ι στη Σαλαμίνα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ “SALAMIS EXPRESS I” Ν.Χ. 342, ότι στο εν λόγω πλοίο διαπιστώθηκε αδυναμία κίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής, κατά την διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του στην προβλήτα Σεληνίων.

Το ανωτέρω πλοίο προσέδεσε με την αριστερή κύρια μηχανή και αποβίβασε ασφαλώς τους επιβάτες, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...