Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ο Σάκης Τηλιακός με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖΕΙ» Γιώργος Μαύρος με αιχμές κατά του προσώπου του και με αιτιάσεις για τη συνεργασία της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ με την ΑΝΕΚ, έδωσε τις σχετικές απαντήσεις.

Quote

Ο Σάκης Τηλιακός μιλώντας σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο φακό του kalymnnos-news.gr, διευκρίνισε αρχικά, ότι απαντά ως εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» και όχι ως αντιδήμαρχος.

Στη συνέχεια με ήπιο τόνο και περιεκτικό λόγο, αλλά και με αιχμηρές επισημάνσεις κατά του Γ. Μαύρου ανέφερε τα παρακάτω:

1.Για τα δρομολόγια που οφείλει η ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ στην ΑΝΕΚ στα πλαίσια συνεργασίας των δύο εταιρειών, τόνισε ότι το αργότερο θα έχουν τακτοποιηθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

2.Το θέμα για την κράτηση του «ΗΛΙΑΣ Τ» στην Αλικαρνασσό για ένα διήμερο, στο οποίο αναφέρθηκε ο Γ. Μαύρος, δεν αφορά την ΑΝΕΚ, ήταν αποκλειστικά θέμα της δικής μας Εταιρείας το οποίο έχει λυθεί εδώ και καιρό.

3.Αναφορικά για τις αιχμές κατά του προσώπου μου από το Γ. Μαύρο, να του θυμίσω ότι όταν έφτιαχνε την Παράταξη του, με κάλεσε να συμμετέχω σε αυτή. Αν είχε ενδοιασμούς κατά του προσώπου μου, ποιός ο λόγος που με κάλεσε τότε;

4.Να πω ότι η συνεργασία της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ με την ΑΝΕΚ, ξεκίνησε επί Δημαρχίας Δ.Διακομιχάλη και έγώ ήμουνα στην παράτξη Γαλουζή και δεν χρειάστηκε τότε να αλλάξω παράταξη. Εγώ συνεργάστηκα επαγγελματικά με τη Δημαρχία Διακομιχάλη, αλλά πολιτικά ήμουνα στην παράταξη Γαλουζή.

Τέλος η συνεργασία των δύο Εταιρειών είναι ξεκάθαρη κι αν κάποιοι από ΑΝΕΚ νομίζουν ότι η σύμπραξη αυτή δεν ωφελεί την Εταιρεία τους, μπορεί ελεύθερα να το εκφράσουν και να μην μιλούν πίσω από την πλάτη μας.

 

Link to comment
Share on other sites

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖΕΙ» Γεώργιος Μαύρος επανήλθε σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στο θέμα που ο ίδιος άνοιξε με αιτιάσεις στο πρόσωπο του Σάκη Τηλιακού, για να δώσει απαντήσεις σε όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ στο kalymnos-news.gr.

O Γ. Μαύρος επιμένει ότι ο Σ.Τηλιάκος, κατέχει θέσεις στη Δημαρχία που συγχέονται με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Καταλήγοντας στην τοποθέτηση του αναφέρει:

Στον φίλο μου το Σάκη να πω επί προσωπικού δεν έχω τίποτα.

Επί επαγγελματικού θα του πω ότι το σέβομαι, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και την εταιρεία όπως την έχουν και την λειτουργούν. Από εκεί όμως και μετά, εμείς ως Δημοτική αρχή θα φροντίζαμε να τον προστατεύσουμε.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
41 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Σήμερα ανέβηκε η σελίδα της εταιρείας ΛΑΦΑΣΙ στο internet.

Δεν φαίνεται να λειτουργεί πάντως.

Σύμφωνα με το Equasis το πλοίο KALYMNIAN EXPRESS (ΙΜΟ: 6422418) σημαίας Παναμά είναι επίσης υπό την ιδιοκτησία της ΛΑΦΑΣΙ Ν.Ε.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...