Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη στο ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ στη Θάσο


 



Μηχανική βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ» Ν.Π. 11892, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα Θάσου.


Κατόπιν απαγόρευσης απόπλου και επιθεώρησής του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, διαπιστώθηκε βλάβη στο υδραυλικό σύστημα καταπέλτη.


Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.



Πηγη: ΥΕΝ


Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Στέλιος Φιλιάγκος στην Κεραμωτή Καβάλας

Quote

Σε απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ'' Ν.Π. 11892 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεραμωτής Καβάλας.

Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στο ανωτέρω πλοίο, διαπιστώθηκε η παρέλευση προθεσμίας αποκατάστασης μίας παρατήρησης στο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησής του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ο οποίος στη συνέχεια του επετράπη κατόπιν αποκατάστασης της ως άνω παρατήρησης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Στέλιος Φιλιάγκος στη Θάσο 

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θάσου για αφαίρεση αριστερού πρυμναίου ελικοπεδαλίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ΄΄ ΝΠ 11892, κατά τον πλου του πλοίου από Κεραμωτή για Θάσο.

Άμεσα μετέβη στη Θάσο το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων όπου διαπίστωσε εξάρμωση αριστερού πρυμναίου πηδαλίου θέτοντας σε λειτουργία τρεις κύριες μηχανές έναντι τεσσάρων, ενώ αντίστοιχα δεν υπήρξε  ημερολογιακή εγγραφή.

 Από τη Λιμενική Αρχή Θάσου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΄΄ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΑΓΚΟΣ΄΄ και συνελήφθη ο Πλοίαρχος του, ενώ οι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν με έτερα πλοία στον προορισμό τους.

 

Link to comment
Share on other sites

Στην εισαγγελία Καβάλας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο καπετάνιος του Στέλιος Φιλιάγκος καθώς ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, διότι συνελήφθη για μη σωστή λειτουργικότητα του πλοίου. Να προσθέσω ότι χθες το Στέλιος Φιλιαγκος πήγε στη Κεραμωτή

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...