Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Βασίλειος Α είναι ένα παραδοσιακό ξύλινο τουριστικό ανήκει στην Akliros Cruises / Hydra Tours Travel, που έχει έδρα την Ύδρα και απασχολείται στο Σαρωνικό παραδοσιακό (Σπέτσες, Πόρο, Επίδαυρο, Μονεμβάσια, Πόρτο Χέλι καθώς επίσης και από Μαρίνα Ζέας ή Βουλιαγμένη προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα). Το Βασίλειος Α το έχω πετύχει παλιότερα στην Ύδρα και στην Αίγινα.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Το Βασίλειος Α πλέον έχει πουληθεί στην Seven Island Cruises και πλέον λέγεται Ionian Sun (Νηολόγιο Ύδρας 180) και δουλεύει στη Ζάκυνθο. Το πλοίο είναι ένα παραδοσιακό ξύλινο σκάφος μήκους 25 μέτρων, πλάτους 6 μέτρων, φοράει δυο κύριες μηχανές Iveco (330bhp), που του δίνουν μια ταχύτητα 14 μιλίων. Το πλοίο έχει χωρητικότητα 180 επιβατών με μπαρ και 2 τουαλέτες. Το σκάφος κάνει 2 κρουαζιέρες στη Ζάκυνθο. Από τη Ζάκυνθο στο μαγικό ναυάγιο, δίπλα στις γαλάζιες σπηλιές και στη συνέχεια για κολύμπι στην παραλία Ξιγκία και από τη Ζάκυνθο στο νησί χελωνών (Μαραθωνήσι)

Υ.Γ: Περιμένω από κάποιους γνωστούς, μια απάντηση για να μου το επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για αυτό, αλλά είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι αυτό. Γιατί άμα δείτε στη φωτογραφία που ήταν στο Πέραμα το χειμώνα, έχει υποστεί μετασκευή η πρύμη και ταιριάζει πλέον με αυτή του Ionian Sun.

lefkascruises-seven-islands-cruises-daily-cruises-zakynthos-ionian-sun-2018-2-1024x595.jpg

lefkascruises-seven-islands-cruises-daily-cruises-zakynthos-ionian-sun-2018-3-1024x683.jpg

lefkascruises-seven-islands-cruises-daily-cruises-zakynthos-ionian-sun-2018-5-1024x683.jpg

lefkascruises-seven-islands-cruises-daily-cruises-zakynthos-ionian-sun-2018-1-1024x683.jpg

lefkascruises-seven-islands-cruises-daily-cruises-zakynthos-ionian-sun-2018-4-1024x683.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ Ionian Sun στη Ζάκυνθο

Quote

Η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε κατά του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΙΟΝΙΑΝ ΣΑΝ'' Ν. Λευκάδος 432, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου.

Ειδικότερα, κατόπιν διενέργειας έκτακτης επιθεώρησης σε θέματα προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος στο ανωτέρω πλοίο, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Ζακύνθου, προερχόμενο από περιηγητικό πλου με εβδομήντα δύο (72) επιβάτες, διαπιστώθηκε ότι ο οπτικοακουστικός συναγερμός υψηλής στάθμης της δεξαμενής συγκράτησης/συγκέντρωσης λυμάτων δεν λειτουργούσε.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος της ανωτέρω δεξαμενής χωρητικότητας 1,8m3, όπου διαπιστώθηκε να έχει ποσότητα λυμάτων περίπου 1,6m3, ενώ κατά τον έλεγχο υπήρχε ήδη βυτιοφόρο όχημα για παραλαβή λυμάτων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΙΟΝΙΑΝ ΣΑΝ'', μέχρι αποκατάστασης λειτουργίας οπτικοακουστικής αναγγελίας συναγερμού υψηλής στάθμης της δεξαμενής συγκράτησης/συγκέντρωσης λυμάτων και προσκόμισης βεβαιωτικού καλής λειτουργίας αποκατάστασης προϋποθέσεων έκδοσης Π.Π.Ρ.Λ. από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • polmyt changed the title to Ionian Sun (Ν. Λευκάδος 432)
  • 1 year later...
  • polmyt changed the title to Ιόνιαν Σαν (Ν. Λευκάδος 432)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...