Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στιγμιότυπα από τη τελετή αγιασμού χθες στο σαλόνι του Ιονίς, που παραβρεθήκαν περίπου 200 άτομα. Η τελετή ήταν λιτή μεταξύ συγγενών και φίλων των πλοιοκτητών και του πληρώματος. Το παρόν έδωσαν συνάδελφοι πλοιοκτήτες όπως ο κ. Ιωσήφ Λεφάκης, ο κ. Πάρις Τσαγκάρης και ο κ. Γιώργος Παπαιωαννίδης καθώς και το shipfriends,gr. Ας ευχηθούμε καλό ξεκίνημα σήμερα στο Ιονις που εκεί που δένει διπλά στα θηρία της Κρήτης, μιας πολύ μικρό δίπλα τους!! Μετά τη τελετή αγιασμού μίλησε ο δήμαρχος Κυθήρων και ο κ. Γιώργος Τσαϊλάς.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Οι πιο πολλές αλλαγές είναι στο κεντρικό σαλόνι του Ιονις (σε ταπετσαρίες των καθισμάτων), προσθήκη 5 καμπινών επιβατών, αλλαγή στο σινιάλο στην αίθουσα αεροπορικών καθισμάτων. Αυτά είναι νομίζω χοντρικά οι αλλαγές με τη πρώτη μάτια!! Αλλά θέλω να τσεκάρω με φωτογραφίες παλιότερες του Ιονις και θα επανέλθω. Να προσθέσω ότι το Ιονις θα έχει πλήρωμα 33 άτομα

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω οτι επεκταθηκε κανενα ντεκ, ουτε οτι "κοπηκε" καπου σαλονι για να μπουν καμπινες.

 

Απο φωτογραφιες που εχω δει καταλαβα οτι σουλουπωσαν καποιες απο τις καμπινες που ηδη εχουμε αναφερει και υπηρχαν για το πληρωμα ή ηταν ανενεργες. Ειναι αυτες στο διαδρομο πρυμα απο το πανω πλωριο σαλονι.

 

Λιγοτερο κοκκινο και πολυ περισσοτερο μπλε βλεπω πλεον στο κεντρικο σαλονι του.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα στο Ιονις θα ψάξουν να βρουν την πιο συμφέρουσα ταχύτητα για το δρομολόγιο του πλοίου (15,8 μέχρι 16,2) το υπολογίζουν. Το βράδυ στα Κύθηρα ο αντιδήμαρχος των Κυθήρων θα υποδεχτεί το πλοίο (ο δήμαρχος λογικά θα είναι μέσα στο πρώτο ταξίδι μαζί με την οικογένεια Τσαϊλά και ζητήθηκε εάν γίνεται να παρατείνει λίγο την παραμονή του στα Κύθηρα έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να δει λίγο το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς χθες δεν είχαμε σφυρίγματα και αψίδες από νερό από ρυμουλκά στη χθεσινή του πρώτη είσοδο στο λιμάνι του Πειραιά με τα νέα σινιάλα του!! Υπάρχει κιόσκι του πλοίου δίπλα από το εκδοτήριο της ΑΝΕΚ στην Ε4 πύλη (πρέπει να ήταν το παλιό της Leve Ferries) αλλά ακόμα χθες δεν είχε κάποια ένδειξη με τα χρώματα της νέας εταιρείας του. Χθες το πλήρωμα φόραγε ταμπελάκια με το όνομα της εταιρείας Αβλέμονα Ναυτική Εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

θα ειχε ενδιαφερον, να βρουμε κανενα τσιριγωτικο site, που να μη συμπλεει με τον Δημαρχο. ετσι για να βρουμε κανενα πικαντικο:P οταν το ιονις θα κατεβαινει με 7ρι σοροκαδα το μυρτωο και το κρητικο;)

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μην έχει το ίδιο άσχημο ταξίδεμα με πριν μιας και πλέον έχουν αλλαγές με το έρμα του πλοίου. Που είχε προταθεί και παλιότερα να γίνει αλλά δεν το έκαναν ποτέ, οι τότε επικεφαλείς του πλοίου!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...