Jump to content
Shipfriends

Πτώση στη θάλασσα, επιβάτη του Blue Star Naxos


Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή τα blue star αναπτύσουν ταχύτητα και φέυγουν από το σημείο , το ίδιο και τα δεξαμενόπλοια ( ΕΚΟ 1 , TRANS EMERALD ) , υπάρχει κάποιο νέο για τον άνθρωπο που έπεσε στη θάλασσα ; ;

 

Edited by BlueStarLeros
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την ευρεία επιχείρηση έρευνας προς εντοπισμό ατόμου μετά από πτώση του στη θάλασσα από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο βορειοδυτικά της ν. Σύρου και εντοπισμός της σορού του 

Quote

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και η Λιμενική Αρχή Σύρου βραδινές ώρες χθες, για πτώση άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θάλασσα, από το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π. 11014, στη θαλάσσια περιοχή τεσσάρων (04) ν.μ. βορειοδυτικά της ν.Σύρου.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ελικόπτερο του Π.Ν., τρία (03) παραπλέοντα πλοία, ένα (01) Ρ/Κ πλοίο και τρία (03) ιδιωτικά ταχύπλοα σκάφη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην περιοχή των ερευνών και μεταφέρθηκε στο λιμένα Ερμούπολης Σύρου.Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Κατάπολα.

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σύρου.

 

Link to comment
Share on other sites

Σεσημασμένος ήταν ο αυτόχειρας που πήδηξε από το Blue Star Naxos

Quote

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του επιβάτη του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. Αυτό προέκυψε από τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ταυτότητα του αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο αυτόχειρας Δ.Τ. , ήταν 77 (με καταγωγή από Γεωργία ή Ρωσία). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απο το 2013 διέμενε στη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ενώ πιο πριν στο Αιγάλεω Αττικής.

Η διαδικασία ταυτοποίησής του μόνο εύκολη δουλειά δεν ήταν για τις αρχές, αφού ο μεσήλικας που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του, δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Μετά από εμπεριστατομένες έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν. Αυτός, ενδεχομένως, ήταν και ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και στην αυτοκτονία.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, αυτό είναι ένα στοιχείο για το οποίο μπορεί να μη δοθεί ποτέ ακριβής απάντηση.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...