Jump to content
Shipfriends

Horgefjord (IMO 9826964)


Recommended Posts

Το δεύτερο αμφιπλωρο της Fjord1 που προορίζεται για τη γραμμή στη διαδρομή Krokeide-Hufthamar λέγεται Horgefjord. Η διαδρομή Krokeide-Hufthamar είναι περίπου 7 ναυτικά μίλια και η υπηρεσιακή ταχύτητα του πλοίου θα είναι περίπου 14 κόμβους. Το Horgefjord κατασκευάζεται στο ναυπηγείο Tersan στη Τουρκία και στις 26 Ιανουαρίου έγινε η καθέλκυση του. Το πλοίο θα είναι με υβριδικό σύστημα πρόωσης μπαταρίας, όπου σε 10 λεπτά θα μπορούν να φορτίζουν οι μπαταρίας του. Το σκάφος είναι εξοπλισμένα και με γεννήτριες ντίζελ με επαρκή χωρητικότητα για να λειτουργούν κανονικά σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της ισχύος της ακτής.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το Horgefjord (ex NB 1076) θα έχει μήκος 112,50 μέτρα, πλάτος 16,80 μέτρα, χωρητικότητα 399 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα και 120 ΙΧ, ενώ το πλοίο έχει σχεδιαστεί από την Multi Maritime AS. Η παράδοση του αναμένεται να γίνει το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Η τελετή βάφτισης του Horgefjord πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 16 Οκτωβρίου, που δουλεύει στη γραμμή Krokeide-Hufthamar στο Austevoll, μια σύνδεση που έχει αναλαμβάνει η Fjord1 από την 1η Ιανουαρίου. Η τελετή βάφτισης πραγματοποιηθηκε στο δήμο Austevoll με ανάδοχο την κα. Bente Bondhus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...