Jump to content
Shipfriends

Atlas Maritime


Recommended Posts

Πέθανε ο εφοπλιστής Σπύρος Πατίτσας, ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd»,

Quote

Έφυγε» από τη ζωή ο ναυπηγός, πρώην τεχνικός διευθυντής της εταιρείας «Εύπλοια» και ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd», Σπύρος Πατίτσας, σύζυγος της κας Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα και πεθερός της Μαριέττας Χρουσαλά.

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» εκφράζει τα συλλυπητήριά του:

«Βαθύτατα συλλυπούμαστε, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», το Συμβούλιο μας, αλλά και η οικογένειά μου τους αγαπητούς φίλους Φιλήμονα και Λέοντα Πατίτσα οικογενειακώς για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα Σπύρου Πατίτσα. Ο εκλιπών ήταν ναυπηγός και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχή διαδρομή στο ναυτιλιακό χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά του, σύμβουλος, υποστηρικτής και συνεργάτης παρά την επιδείνωση της υγείας του. Στην κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Ευχόμαστε να ζουν όλοι έτη πολλά και να θυμούνται τον αείμνηστο Σπύρο με αγάπη.»

 

Edited by proud_ionian
subtitle
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά βλέπω σε τέτοιου είδους ανακοίνωση να αναφέρεται πέρα από το ότι ο εκλιπών ήταν πατέρας/σύζυγος, το ότι ήταν και πεθερός. Έτσι όπως είναι γραμμένο, αν δεν γνωρίζει κανείς τον άνθρωπο, είναι σα να λες πως highlight της ζωής του, είναι πως έκανε νύφη τη Μαριέττα..

Link to comment
Share on other sites

Στην αγορά του ξηρού φορτίου επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια απουσίας η ναυτιλιακή Atlas Maritime. Η Atlas αποχώρησε το 2007 από την αγορά των bulkers, και έκτοτε ασχολείται αποκλειστικά με τα τάνκερ. Όμως αυτό άλλαξε, καθώς η εταιρεία αγορασε το ιαπωνικής κατασκευής kamsarmax Navios Altair νυν Άτλας Strength (χωρητικότητας 83.000 dwt, κατασκευής 2006), έναντι 14,5 εκατ. δολαρίων. Ο ίδιος ο Λέων Πατίτσας είχε άλλωστε ήδη από πέρυσι εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για επιστροφή στο ξηρό φορτίο, και συγκεκριμένα στην αγορά των kamsarmaxes.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...