Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το τουριστικό Captain Hook που ανήκει στη Parga Cruises, τελειώνει τις εργασίες συντήρησης του στη Λευκάδα. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της εταιρείας στο facebook.

post-1850-0-05829900-1463125650_thumb.jp

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το ξύλινο τουριστικό Captain Hook είναι κατασκευασμένο το 1994, έχει χωρητικότητα 70.17gt, διεθνές διακριτικό SW9273, νηολόγιο Πρέβεζας 89 και φοράει τέσσερις κύριες μηχανές Delfin 2T (1005 BHP). Το πλοίο έχει μήκος 19,93 μέτρα και πλάτος 5,88 μέτρα και ανήκει στην Parga Cruises. Τέλος να αναφέρω ότι το πλοίο δουλεύει μεταξύ Πάργα Παξούς και Αντίπαξους.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα της εκδρομής του Captain Hook

Quote

Το Captain Hook είναι το ιδανικό σκάφος για αυτό το αξέχαστο ταξίδι. Φτιαγμένο από την επιλογή αφρικάνικο ξύλο με καρίνα αποτελείται από 12 στρώματα μολύβδου, προσφέρει απαράμιλλη σταθερότητα και άνεση.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαρ. Το εξωτερικό του σκάφους μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις βεράντες, δύο για την ειρήνη και τη χαλάρωση και μια τρίτη σκιερό χώρο με καθιστικό και μπαρ.

Το ταξίδι αρχίζει στις 10:00 το πρωί από το λιμάνι και κατευθύνεται δυτικά της Πάργας. Μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά θα φτάσετε στο Αντίπαξους, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε ένα μαγευτικό φυσικό κόλπο μαζί με τα πολυτελή γιοτ του διεθνούς jet set στα απίστευτα γαλαζοπράσινα νερά, τα οποία είναι μοναδικά στην περιοχή της Μεσογείου. Το ταξίδι, στη συνέχεια, συνεχίζει περνώντας Camara και Ortholitho και για να ανακαλύψετε τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτες από την ξηρά.

Μόνο από τη θάλασσα μπορεί να τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κάθετους βράχους, μυστηριώδεις σπηλιές και αιχμηρά, προεξέχον τμήμα πετρώματα να θαύμασαν ενώ η θάλασσα συνεχίζει να εμφανίζει μοναδικό μπλε-πράσινο πνευματική διαύγεια του. Εδώ, για περίπου μισή ώρα θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε και πάλι στο «Γαλάζιες Σπηλιές». Μπορείτε στη συνέχεια να επιστρέψουν ανατολικά μέχρι την πρωτεύουσα των Παξών, Γάιος, που έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν για δυόμισι ώρες.

Αυτός ο παράδεισος είναι έντονα χαρακτηριστικά των νησιών του Ιονίου και γοητευτική αρχιτεκτονική του θα παραμείνει στη μνήμη κάθε επισκέπτη. 

Από την εκπληκτική διαδρομή θα πίσω επιβάτες Πάργα όλοι αισθάνονται την έντονη επιθυμία να επιστρέψει μια ημέρα σε αυτό το πραγματικά μαγικό μέρος του κόσμου και να ξαναζήσει αυτή την αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα θα δείτε δελφίνια να παίζουν δίπλα στο σκάφος, για αυτό μην ξεχάσετε να φέρετε φωτογραφική μηχανή σας!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...